Ferie med Fly til Thailand

Rejser til Thailand » Fly til Thailand
Fremragende 5 stjerner

Rejser med de bedste flyforbindelser til Thailand

Thailand Tours, der er specialister i skræddersyede pakkerejser med fly og hotel til det eksotiske Thailand, samarbejder med en bred palette af anerkendte flyselskaber for at tilbyde dig fleksible og sikre rejsemuligheder. Vi tilbyder direkte fly til Thailands hovedstad Bangkok fra København, og fly med mellemlanding undervejs, til alle rejsemål i Thailand fra lufthavne i København, Aalborg, Billund, Århus, Rønne og Hamborg. Læs i denne guide b.la. om, hvad koster en flybillet til Thailand, om mellemlandinger og afrejselufthavn – fordele og ulemper, gode råd til dig der kun skal købe en billet, og om hvorfor du skal bestille i god til hvis du planlægger at rejse i højsæsonen.

Find din pakkerejse med fly og hotel

Vi har i nedenstående oversigt samlet et udvalg af pakkerejser med fly og hoteller, men du er som altid også meget velkommen til at kontakte os for et skræddersyet tilbud på din rejse til Thailand, vi fremsender gerne et rejseforslag helt efter dine ønsker og behov. Bestiller du en pakkerejse hos et dansk rejsebureau, er du dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven.

Hvad koster det at flyve til Thailand?

Hvad koster en flybillet til Thailand, det er et spørgsmål vi ofte får, og generelt kan man sige at priserne på flybilletter til Thailand typisk starter mellem 6.000 – 9.000 kr. per person, alt efter hvilken destination du flyver til. Prisen afhænger især af om du vil rejse i højsæsonen. Hvilken dag på ugen du kan rejse har dog ofte også ganske stor betydning for prisen på dine flybilletter. Du kan oftest finde de billigste flybilletter til Thailand i hverdagene midt på ugen, mens de dyreste typisk er dem med afgang op til eller i weekenden.

Generelt gælder det også, at prisen på flybilletter til Thailand er højere desto tættere på afrejse, du bestiller. Hvis du ved, hvilke ferieuger du vil afsted i, kan du altså med fordel bestille din pakkerejse til Thailand med fly og hotel i god tid. Det giver bedre chancer for at finde billige flybilletter og plads på det hotel, som passer bedst til dine ønsker for ferien. Thailand Tours er specialist i rejser til Thaland og vi samarbejder med alle anderkendte flyselskaber, vi kender de gode flyruter og ved hvornår der er ekstra gode tilbud og rabatter. Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning så vi i fælleskab kan finde de bedste afgange og billigste flybilletter til din ferie. Ønsker du at flyve direkte til Thailand, så er der til information fra Danmark kun direkte rutefly fra København til Bangkok med SAS og Thai Airways. Bemærk at vi kun sælger fly til Thailand som en del af en pakkerejse med hotelovernatninger.

Jakob

Jeg er ekspert på Thailand

Jakob sidder klar og ved alt omkring rejser til Thailand

Godt nok har Jakob et skandinavisk udseende, men hans indre glød udstråler thai til fingerspidserne. Jakob er så meget ‘thai’, at du kan spørge ham på thailandsk om alt fra vejret til dagens ret i gadekøkkenet…

Ring til os:
42 64 49 47

Bestil flybilletter til Thailand i højsæsonen i god tid

De dyreste flybilletter er næsten altid i perioden omkring jul og nytår. Det skyldes ikke kun højtidens ekstra fridage, men også at december og januar vejrmæssigt er et af de bedste tidspunkter at rejse til Thailand. Omkring jul og nytår starter priserne på flybilletter derfor som regel fra omkring 18 – 22.000 kr pr. person.

Hvis du er fleksibel med afrejsetidspunkt er maj, juni og september gode tidspunkter, hvis du går efter gode tilbud på dine flybilletter. Disse måneder er ganske vist en del af regntiden, men der er alligevel masser af muligheder for eventyr i Thailand. Juli er i kraft af sommerferien en rigtig populær måned at rejse til for eksempel Koh Samui og Hua Hin i den østlige side af Thailandbugten, som har en mindre våd regntid end vestkysten. Derfor ligger priserne også omkring 10 – 12.000 kr person på flybilletter i denne måned.

Vil du rejse i de populære perioder, er en god tommelfingerregel altså at planlægge din ferie i god tid for at få både flybilletter og hotel i Thailand til de billigste priser. Med rutefly kan det generelt sjældent betale sig at vente til sidste øjeblik med køb af billetterne.

Finder du flybilletter til rimelige priser, bør du ikke tøve. Et tilbud på eksempelvis 6000 – 7000 kr for flybilletter t/r til Thailand, ses efterhånden så sjældent i højsæsonen, at det gælder det om at slå til med det samme. Selvom flybranchen stadig er ved at finde sine ben efter coronakrisen, er spørgsmålet nok om de helt billige flybilletter nogensinde vender tilbage igen i samme omfang.

På trods af udfordringer med at reetablere den fulde oversøiske kapacitet, som eksisterede før coronakrisen — herunder mangel på personale og fly — arbejder flyselskaberne ufortrødent videre mod igen at tilbyde regelmæssige direkte fly til Thailand. Der kommer hele tiden flere forbindelser til, og især hvis du kan rejse med en mellemlanding i fx. Abu Dhabi, Dubai eller Doha, er der mange forbindelser at vælge imellem.

Direkte fly til Thailand

Fra Københavns Lufthavn (CPH) tilbyder følgende flyselskaber direkte fly til Bangkok (Bangkok Suvarnabhumi Airport – BKK):

  1. Thai Airways: Dette er Thailands nationale flyselskab, som tilbyder direkte flyvninger mellem København og Bangkok. Historisk har afgangen ligget omkring kl. 14 om eftermiddagen med ankomst til Thailand tidlig morgen omkring kl. 6. Den modsatte vej er der direkte flyvning fra Thailand til Danmark med afgang hver nat omkring kl. 1 og ankomst til København om morgenen inden kl. 8.
  2. Scandinavian Airlines (SAS): SAS tilbyder også direkte flyvninger fra København til Bangkok, men kun i vinterhalvåret og kun tre gange om ugen, med afgange fra København mandag, onsdag og fredag kl. 23:30 og ankomst til Bangkok næste dag kl. 17. Returflyvningerne er tirsdag, torsdag og lørdag kl. 23:45 med ankomst til København ca. kl. 6:30.

SAS-flyvningerne giver dermed et godt alternativ til Thai i forhold til tidspunktet på dagen, muligheden for at sove ombord mv. Disse direkte flyvninger giver desuden en ubesværet og tidsbesparende rejseoplevelse for passagerer, der ønsker at flyve uden mellemlandinger. Det er desværre ikke muligt at flyve direkte til Thailand fra de øvrige danske lufthavne for øjeblikket. Til gengæld er det muligt fra mange byer at køre direkte med tog til Københavns lufthavn.

(Bemærk: Alle tider er i lokale tidszoner og uden ansvar)

Mellemlandinger og afrejselufthavn – fordele og ulemper

Når du skal bestille en pakkerejse, der inkluderer fly og hotel i Thailand, vil du se, at flyvetiderne kan variere meget. Den samlede flyvetid er generelt mellem 12 og 20 timer alt efter ruten. Fra Danmark kræver flyrejsen til de thailandske rejsemål nemlig ofte en eller flere mellemlandinger. Det kan være en chance for at strække benene og få et lille afbræk, men det vil altså forlænge rejsetiden i forhold til at flyve direkte.

Husk: Jo kortere tid flyrejsen tager, jo dyrere er billetten typisk. Der kan derfor være en del penge at spare på din pakkerejse, hvis du er villig med at tage en eller flere mellemlandinger.

Se en oversigt over flyvetiden til Thailand fra forskellige lufthavne her

Vær også opmærksom på, at du ofte kan komme billigere afsted, hvis du er fleksibel omkring din afrejselufthavn. Afrejse fra Aalborg er således ofte dyrere end afrejse fra Billund, som igen kan være dyrere end afrejse fra Hamburg eller København. Hvis afstanden til den ene eller anden lufthavn ikke betyder det store for dig, kan det derfor anbefales at sammenligne priser for at finde det bedste tilbud, og det hjælper vi dig naturligvis med, når du bestiller en pakkerejse hos os.

100% dansk ejerskab

Vi taler både jysk og københavnsk med et smil.

Specialistviden

Skræddersyede rejser tilpasset dine ønsker.

Personlig service

Tilgængelig support uanset hvor du er.

Sikker rejsepartner

Tryghed som medlem af Rejsegarantifonden.

Sådan finder du dine flybilletter til Thailand 2024 og 2025

Gennem vores agent flyportal kan vi søge efter de billigste flybilletter til Thailand fra forskellige lufthavne med en bred vifte af anerkendte flyselskaber. På vores rejser benytter vi ofte ruter fra Thai Airways, der flyver direkte fra København til Bangkok og derfra videre til Phuket eller Krabi. Vi benytter dog derudover også gerne KLM, Turkish Airlines, Qatar eller Emirates, som alle har mellemlandinger på 1-4 timer på turen til Thailand. Singapore Airline som ligeledes er et meget velrenommeret flyselskab, har også løbende kampagner med attraktive priser.

Vær opmærksom på, at når vi prissætter vores pakkerejser til Thailand med fly og hotel, vil prisen ofte kun gælde i én dag. Vi oplever nemlig jævnligt, at flypriserne kan stige med 500 – 1.500 kr pr. billet inden for ganske få dage. Det gør det til en udfordring for os at prissætte pakkerejserne, som vi derfor løbende må tilpasse.

Hos Thailand Tours vil vi meget gerne hjælpe dig med at bestille flybilletterne til Thailand. På mange af vores pakkerejser med fly og hotel, har vi desuden valgt at opkræve flybilletterne separat. Det giver dig en bedre gennemsigtighed på, hvad rejsen reelt koster.

Ønsker du helt selv stå for at købe eller eventuelt tjekke flypriser hos en portal som Momondo? Så husk på, at der altid bliver pålagt gebyrer som typisk ikke kommer frem ved en simpel søgning. Mange flyportaler samler desuden tilbud fra en række mere eller mindre troværdige selskaber – og mange tilbud kommer fra samme selskab, men under forskellige navne. Det er alt sammen noget, som er sat op af “robotter” for at få tilbuddene til at se bedre ud.

Hvis du selv vil købe din flybillet (og det kan der være mange gode grunde til), og dermed ikke være dækket af pakkerejseloven, så skal et godt råd herfra være at læse denne guide om køb af billetter fra Forbrugerrådet Tænk

5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13. August

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15. Marts

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen — 25. Februar

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11. Februar

Flyselskaber der flyver til Thailand

Her kan du se en samlet oversigt over de flyselskaber, som aktuelt har ruter til Thailand. Uanset om du søger efter direkte fly eller måske de mest budgetvenlige muligheder med mellemlandinger, kan information om flyselskabernes ruter, serviceniveauer og lignende hjælpe dig med at træffe det bedste flyvalg til din pakkerejse.

SAS

SAS (Scandinavian Airlines) er måske nok ikke længere dominerende på det skandinaviske flymarked, som de var engang. SAS har dog stadig sit gode omdømme for punktlige afgange og effektivitet. Flyselskabet tilbyder desuden ofte konkurrencedygtige priser og et godt udvalg af forbindelser mod Østen.

Du kan flyve med SAS til Thailand via Københavns Lufthavn (CPH), der er den største af selskabets hubs. Fra København kan du således flyve direkte til Bangkok Suvarnabhumi lufthavn (BKK). Faktisk er ruten til den thailandske hovedstad en, som SAS tilbød første gang helt tilbage i 1949. Dengang tog turen 36 timer og krævede 4 mellemlandinger. I dag kan de gøre det på omkring 11 timer, så du kommer frem frisk og veludhvilet klar til en oplevelsesrig ferie i Thailand. Farverige Bangkok er i sig selv rejsen værd, men er også et godt udgangspunkt for at rejse videre til de mange andre spændende rejsemål i resten af Thailand med indenrigsfly, tog eller bus.

SAS er medlem af Star Alliance, som de var med til at grundlægge. Derved kan de tilbyde mange flere forbindelser til Thailand end blot deres egen direkte rute til Bangkok. Du kan for eksempel starte din rejse med SAS i Danmark og så efter en mellemlanding forsætte med en af alliancens partnere videre det sidste stykke til Thailand.

Turkish Airlines

Turkish Airlines, et Star Alliance-medlem, tilbyder forbindelser til Thailand med en mellemlanding i Istanbul Lufthavn (IST). Derfra tager det 9-10 timer at flyve det sidste direkte stykke til Bangkok. Flyselskabet er kendt for moderne, komfortable fly, hvor maden og underholdning ombord ofte får fine bedømmelser. Turkish Airlines har desuden ofte gode tilbud og kampagner, hvilket gør dem til et attraktivt valg for dig, der rejser fra Danmark.

Qatar Airways

Flyver du med Qatar Airways Thailand er det med en mellemlanding i Doha i Hamad International Airport (DOH). Flyselskabet er berømt for sin prisvindende service, gode kabinekomfort og en underholdning ombord. Qatar Airways har for eksempel vundet prisen for “Verdens bedste business class” ti gange ved World Airline Awards, som arrangeres af Skytrax. Hos denne internationale luftfartsorganisation er Quatar Airways ét af kun ti flyselskaber i verden, der får en fem-stjernet klassificering. Den gives kun til flyselskaber, der opnår en meget høj, samlet kvalitetsvurdering.

Det er selvfølgelig et fåtal af os, der vælger business class, når vi skal flyve til Thailand. Qatar Airways er dog også kendt for at være et behageligt selskab at flyve med på almindelig økonomiklasse. Flyver du med Qatar Airways, er en mellemlanding i Doha desuden en chance for at se, om lufthavnen lever op til sine talrige kåringer som verdens bedste lufthavn at shoppe i.

Finnair

Som du nok kan høre på navnet, flyver du med Finnair til Thailand via Helsinki Vantaa (HEL). Finlands nationale luftfartsselskab er kendt for sine hurtige og effektive forbindelser samt en moderne flyflåde. Finnair tilbyder en behagelig rejseoplevelse med god service og skandinavisk design ombord. Deres ruter til Bangkok og Phuket er med god grund populære.

Intuitivt kan det måske lyde som en omvej først at flyve nordpå til Helsinki for at komme til Thailand, der jo som bekendt ligger mod sydøst. Men faktisk er det ikke forkert, når Finnair kalder det for en smutvej. Det er for eksempel omtrent 1.000 kilometer kortere at flyve via Helsinki end via Dubai til Thailand. Turen fra København til Bangkok kan derfor selv med mellemlandingen gøres på blot lidt over 14 timer med Finnair.

Lufthansa

Lufthansa var ligesom SAS med til at grundlægge Star Alliance. Det tyske flyselskab har direkte ruter til Thailand fra deres hubs i Frankfurt og München. Lufthansa mistede fornylig en enkelt af deres fem stjerner i Skytrax-bedømmelsen, de som eneste eneste europæiske flyselskab kunne bryste sig af. Ikke desto mindre regnes Lufthansa stadig blandt verdens førende flyselskaber, ikke mindst takket være et omfattende rutenetværk.

Takket være partnerne i flyalliancen kan Lufthansa for eksempel tilbyde forbindelser fra Danmark til en række af de mest populære destinationer i Thailand som Bangkok, Phuket, Krabi, Koh Samui og Chiang Mai.

KLM

Det fulde navn, KLM Royal Dutch Airlines, afslører, at du flyver du med KLM til Thailand er det med en mellemlanding i Amsterdam Schiphol Airport (AMS). Denne første strækning fra Danmark tager kun omkring halvanden time. Rejsen er altså knap nok gået i gang, før du i Amsterdam sætter dig ombord på det direkte fly til Thailand. Det tager omkring 11 timer at flyve til Bangkok og lidt længere tid modsatte vej (pga. modvind i jetstrømmen).

KLM har såkaldte “code share” samarbejdsaftaler med en lang række flyselskaber. Derfor kan du med mellemlandinger for eksempel også finde forbindelser med KLM til eksempelvis Phuket, hvor du efter en mellemlanding i Singapore fortsætter med samarbejdspartneren Jetstar Asia til det sidste stykke til den populære ferieø.

Emirates

Emirates tilbyder forbindelser til Thailand via deres hub i Dubai (DXB). Flyselskabet er berømt for sin luksuriøse service, rummelige kabiner og store udvalg af underholdning ombord. Takket være Emirates mange ruter fra terminal 3 i Dubai Lufthavn, kan du flyve med dem til både Bangkok og Phuket.

Etihad Airways

Etihad Airways er det andet nationale flyselskab i de Forenede Arabiske Emirater. Selskabets flyforbindelser til Thailand er med en mellemlanding i Abu Dhabi (AUH), der ligger bare lidt over 100 km fra Dubai. Etihad Airways er nok ikke lige så kendt som Emirates, men har samme 4-stjernet bedømmelse hos Skytrax og ofte gode tilbud på flyrejse til Thailand fra Danmark.

Air India

Air India har naturligvis flest forbindelser fra København til indiske destinationer. Med mellemlanding i Delhi eller Mumbai, kan du derfor nå mange rejsemål i Asien. Du kan dog også flyve med Air India direkte fra Kastrup til Bangkok. Flyselskabet er kendt for sine konkurrencedygtige priser og autentiske indiske måltider ombord.

Singapore Airlines

Selvom Singapore Airlines er kendt for sin service af høj klasse og komfortable fly (fem stjerner hos Skytrax), har du ofte gode tilbud på deres ruter til Thailand. Det er ganske vist med mellemlanding i Singapore Changi Airport (SIN), men den er ligesom Singapore Airlines kendt for sin kvalitet og er et fint sted for en pause på flyrejsen til Thailand. Der kan du nemt bruge en lang mellemlanding på at udforske shoppingmuligheder og et rigt udvalg af spisesteder.

Swiss

Swiss blev ved World Travel Award kåret til “Europe’s Leading Airline to Asia 2024”. Selskabet har således op til 50 afgange ugentlig fra Zürich (ZRH) direkte til en række asiatiske storbyer, heriblandt Bangkok. Flyselskabet er kendt for sin schweiziske præcision, høje servicekvalitet og moderne flyflåde. De samarbejder desuden i Star Alliance med selskaber som Thai Airways og Austrian Airlines, der giver dem mulighed for med mellemlandinger også at tilbyde fly til Krabi, Phuket, Chiang Mai og Koh Samui.

Austrian Airways

Fra Danmark flyver du med Austrian Airlines til Thailand via lufthavnen i Wien, Vienna International Airport (VIE). Det østrigske flyselskab er kendt for sin gode service, komfortable sæder og lækre måltider ombord. Kendere vil vide, at Austrian Airlines underholdning ombord har ry for at være lidt begrænset og forældet. Men det bør ikke trække den samlede bedømmelse nævneværdigt ned nu-til-dags. De fleste af os medbringer alligevel vores egne smartphones eller tablets med masser af underholdning på de lange flyrejser.

Air France

Air France har direkte forbindelser til Bangkok fra Charles De Gaulle (CDG) ved Paris. Da der er masser af ruter fra Danmark til Paris, er Air France’s ruter til Thailand derfor inden for din rækkevidde. Når det gælder komfort ombord og punktlighed kan det franske flyselskab sagtens måle sig med sine konkurrenter. Selvom det generelt især er de asiatiske flyselskaber, som får den bedste bedømmelse for deres flymad (krydret mad gør sig godt som flymad), er måltiderne også noget af det, som Air France er kendt for at gøre ekstra meget ud af på de lange ruter til Thailand.

British Airways

British Airways tilbyder ruter til Thailand via London, hvorfra det tager 11-12 at flyve til Bangkok. Flyselskabet er kendt for sin høje servicekvalitet, komfortable sæder og et bredt udvalg af underholdning ombord. British Airways tilbyder også fleksible billetmuligheder og generøse bagagekvoter, hvilket gør rejsen til Thailand både komfortabel og bekvem.

Scroll to Top