Thailand Tours Kundeservice

Rejser til Thailand » Kundeservice
Fremragende 5 stjerner

Velkommen til os i Thailand Tours! Et lille team der altid er på fornavn med dig som gæst, og hvor du samtidig gerne må forvente, at vi kan vores kram til fingerspidserne. Til fingerspidserne fordi, at en pakkerejse ikke bare er et hvilket som helst hotelophold eller en hvilken som helst flyrejse. Nej, god kundeservice er lig med en ærlig og professionel betjening, hvor du kan regne med, at vi er ajour med de mest favorable flyruter, at du modtager de bedste hoteltilbud og at vi hjemmefra rådgiver dig og behovsafstemmer omkring udflugter og oplevelser undervejs.

Hvorfor vælge netop os?
Godt spørgsmål, men heldigvis er det nemt at svare på. Dog vil vi understrege, at vi har mange dygtige og engagerede kollegaer (læs: konkurrenter) rundt om på både Fyn, Sjælland og i det jyske, som vi har respekt for og sparer med fagligt. Alligevel mener vi at skille os lidt ud fra mængden. Thailand Tours er nemlig ikke et større team, end at vi altid har en finger på pulsen både overfor hinanden, men særligt med at sammensætte pakkerejser, der passer til enhver gæsts ønsker, behov og feriebudget.

Vi går til hver rejseforespørgsel med engagement, nysgerrighed og godt købmandsskab, så du får så meget ferie for pengene som muligt. Derfor vil vi også kontakte dig, hvis vi mod forventning ikke mener, at dine ferieønsker kan sammensættes på en ordentlig måde – så kan du regne med at få en ærlig tilbagemelding med vejledning og rådgivning om, hvordan vi vil anbefale at stykke rejsen sammen fra A til Z. Det mener vi nemlig er god kundeservice.

Ud over at føle sig i gode hænder fagligt, så skal du også følge dig i trygge hænder, når du rejser med os. Derfor har vi nedenfor listet en række nyttige informationer til din ferie. Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Scroll to Top