Tryghed når du rejser

Rejser til Thailand » Kundeservice » Tryghed når du rejser
Fremragende 5 stjerner

Det skal være trygt at rejse på ferie!

Særligt efter Covid-19 har tryghed i forbindelse med en rejse fået en helt ny betydning og væsentlig for mange. Pakkerejser er igen blevet “in” og er populært som næsten aldrig før. Og der er en god årsag: Med en pakkerejse bestilt hos en dansk eller skandinavisk rejsearrangør medfølger der nemlig en tryghed for dig som gæst både før, under og efter en rejse, som du ellers ikke har adgang til. Så er du nemlig omfattet af såvel rejsegarantien som pakkerejseloven.

Thailand Tours er registreret hos Rejsegarantifonden med nr. 3541 og er desuden medlem af Danmarks Rejsebureau Forening, der er en del af Dansk Erhverv. Derudover har vi sammenlagt årtiers erfaring inden for administration, salg og kundeservice i rejsebranchen, så vi ved, hvad det vil sige, at du som gæst skal kunne føle dig i trygge hænder hele vejen.

Før afrejsen

Vi holder meget af den personlige kontakt med vores gæster. Det kan være både på mail og/eller telefon, men som gæst hos Thailand Tours er det vigtigt at understrege, at ingen er et nummer, men at alle gæster har et navn. På den måde vil du altid have følelsen af at have din egen personlige rejsekonsulent, og det gælder uanset, om du får Jakob, Sidse eller Marie i røret.

Under rejsen

Vi er med dig fra start til slut. Thailand Tours har kontor i Danmark, men også i Thailand. Det gør, at du kan få direkte kontakt til os både i dansk og thailandsk kontortid. Hvis du får brug for hjælp derudover, så vil der altid på dine rejsedokumenter fremgå et nødnummer til enten os eller vores samarbejdspartnere lokalt i Thailand.

Efter rejsen

Først og fremmest velkommen hjem: ) Vi håber, du har haft en fantastisk ferie og er kommet hjem med lige præcis de minder, du havde ønsket dig. Hvis det ikke er for megen ulejlighed, så vil vi meget gerne have lov til at kontakte dig efter hjemkomsten for at få lidt flere konkrete detaljer om, hvordan rejsen er forløbet. På den måde kan vi nemlig sikre, at vores service og gæsternes oplevelse under ferien altid imødekommes som forventet.

Scroll to Top