Thailand Deluxe

Rejser til Thailand » Luksusrejser
Fremragende 5 stjerner

Luksusrejser til Thailand

Thailand – Smilets Land – er det perfekte rejsemål når man ønsker sig en luksusferie. Her venter spændende oplevelser, lækker mad fra det thailandske køkken, fantastiske strande og et tropisk klima som gør en rejse til Thailand til en topscorer blandt vores gæster.

Luksus er faktisk lidt af et vidt begreb. For nogle er en luksusrejse nemlig indbegrebet af 5-stjernede hoteller fra øverste hylde. For andre er det udsigterne og omgivelserne på ferien – og for dig er det måske maden, udflugtsmulighederne, serviceniveauet eller noget helt fjerde. Men hvis du ønsker en rejse ud over det sædvanlige, så sidder vi klar til at rådgive og vejlede dig, så du får præcis den ferie, du har drømt om.

Find din luksusferie hos Thailand Tours

Marie

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen!

…og jeg vil gøre mit bedste for, at du får en god ferie.

Marie er specialist på en anden måde end Sidse og Jakob, når talen falder på Thailand. For hun elsker at nørkle og ved derfor ‘meget om lidt’ – og er blevet ekspert i at spotte et godt hotel på flere kilometers afstand med lukkede øjne.

Ring til os:
42 64 49 47

Oplev Thailand med ekstra selvforkælelse

Dit luksuseventyr begynder allerede i luften. Flyv til Thailand i uovertruffen stil ombord på en business class flybillet. Fra øjeblikket du træder ombord, vil førsteklasses service og komfort omfavne dig. Slap af i rummelige sæder, nyd gourmetmåltider og eksklusive drikkevarer og ankom til Thailand i en tilstand af totalt velvære.

Enhver der har oplevet en af Thailands tropiske øer ved at blot det at være lige her, emmer af luksus og afslapning. Men virkeligheden er at en luksusferie i Thailand sagtens kan levere på et endnu højere niveau. Thailands bedste hoteller står og venter på dig, og sammen finder vi det bedste rejsetidspunkt som giver optimale betingelser for de forskellige oplevelser I gerne vil have på ferien.

På øer som Koh Phangan, Koh Yao Noi, Koh Tao, Koh Yao og Koh Jum kommer luksus bl.a. i form af en tilbagelænet atmosfære, hvor der er langt mellem gæsterne på selv de bedste strande. I Hua Hin er turistindustrien gearet til at levere oplevelser på den helt store klinge for dig, der gerne vil gå hele vejen, bl.a. med gastronomiske oplevelser i verdensklasse.

Mere end blot en rejse!

Vi går længere end blot at reservere et værelse for dig; vi vælger den perfekte indkvartering, der matcher din smag og stil. Forvent private villaer, private pools, og en atmosfære, hvor selv de små detaljer bidrager til en fuldendt oplevelse af luksus og raffinement.

Fra private sejlture med romantiske solnedgange til gourmetmiddage på fjerne strande. Vi skaber oplevelser, der vil sætte varige spor. Uanset om du ønsker at udforske undervandsvidundere eller nyde en eksklusiv middag under stjernerne, ligger der en eventyrlig verden for dine fødder.

Vi har arrangeret luksusrejser til Thailand i årtier, og med os som din rejsepartner er hver tur en unik symfoni af afslapning, eventyr og fordybelse. Vi går til grænserne for, hvad der er muligt, så du kan træde ind i en verden af ren elegance og eksklusivitet.

Derfor, når du drømmer om en rejse, der er mere end blot en destination, men en helhedsoplevelse af luksus og klasse, står vi klar til at gøre dine vildeste forventninger til virkelighed. Vi er din vej til en verden, hvor luksussen definerer oplevelsen.

De tre mest eksklusive luksusrejsemål i Thailand

Thailand byder på en unik blanding af luksus og skønhed. Her præsenterer vi de tre mest fortryllende og eksklusive rejsemål i Thailand, der er skræddersyet til dem, der søger en uforglemmelig luksusrejse.

  1. Phuket: En Juvel af luksus ved havet
    Phuket er Thailands største ø, og er en uovertruffen destination når det kommer til luksusrejser. De eksklusive resorts langs Patong Beach og Karon Beach tilbyder førsteklasses indkvartering med en vild havudsigt. Fra private poolvillaer til spa-behandlinger i verdensklasse, lever Phuket op til enhver luksusrejsendes forventninger. Nyd gourmetmad fra nogle af verdens mest berømte kokke på de fine restauranter langs kysten, og udforsk det pulserende natteliv på Bangla Road.
  2. Koh Samui: Eksklusiv ø-oase
    Koh Samui, med de kridhvide sandstrande og det krystalklare vand, er et paradis for dig der vil rejse med luksus på. Luksuriøse strandvillaer og private bungalows på eksklusive resorts tilbyder en intimitet og ro, der er helt uovertruffen. Udforsk øens skjulte vandfald og grotter, nyd en privat bådtur ved solnedgang eller forkæl dig selv med en afslappende spabehandling midt i regnskoven. Koh Samui er synonym med luksus og romantik.
  3. Bangkok: Moderne luksus i hovedstaden
    Bangkok er et sandt paradis for den luksusbevidste. Oplev en verden af sofistikeret elegance på byens mange luksushoteller og gå på opdagelse i byens moderne arkitektur, shop på verdensberømte markeder som Chatuchak, og nyd gourmetoplevelser på Michelin-restauranter. Bangkok kombinerer traditionel thailandsk gæstfrihed med moderne luksus og skaber en unik destination for den kræsne rejsende.

Book din luksusrejse til Thailand i dag og fordyb dig i en verden af uovertruffen skønhed, komfort og eksklusivitet med hele familien. Thailand venter på at opfylde dine luksusdrømme året rundt. Husk at du altid kan kombinere et par dages luksusferie med fx. en uges ø-hop på en af vores populære rundrejser i Thailand.

100% dansk ejerskab

Vi taler både jysk og københavnsk med et smil.

Specialistviden

Skræddersyede rejser tilpasset dine ønsker.

Personlig service

Tilgængelig support uanset hvor du er.

Sikker rejsepartner

Tryghed som medlem af Rejsegarantifonden.

5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13. August

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15. Marts

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen — 25. Februar

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11. Februar

Scroll to Top