Pakkerejser til Thailand med fly og hotel

Rejser til Thailand » Pakkerejser
Fremragende 5 stjerner

100% dansk ejerskab

Vi taler både jysk og københavnsk med et smil.

Specialistviden

Skræddersyede rejser tilpasset dine ønsker.

Personlig service

Tilgængelig support uanset hvor du er.

Sikker rejsepartner

Tryghed som medlem af Rejsegarantifonden.

Pakkerejseforslag til din ferie i Thailand

Lad dig friste af de mange muligheder for at sammensætte din helt egen pakkerejse her på siden og find inspiration ud fra forslagene nedenfor. Bestem selv hvorfra du vil rejse, hvor lang tid, du vil være afsted og hvordan du vil bo undervejs. Ikke to rejser er ens, men de har alle det samme inkluderet uden merpris: Tryghed hele vejen! Fra tilbudsgivning, bestilling og frem til af- og hjemrejse.

Sidse

Jeg er ekspert på Thailand

Sidse sidder klar og ved alt omkring rejser til Thailand

“Hvis Sidse havde en fanklub, så ville hendes kollegaer være medlemmer. Sidse kan nemlig sit kram, og hun er ærligheden selv og vil altid gæsten det bedste. Og så er der lige det, at hun kender Thailand igennem mere end 20 år…”

Ring til os:
42 64 49 47

Hvilken type pakkerejse er du til?

Tag på en dejlig rejse til Thailand og oplev smukke paradisstrande, en imødekommende befolkning og et tropisk klima – alt sammen som del af en pakkerejse, hvor flybilletter, et af vores dejlige hoteller og eventuelt en eller flere udflugter er bestilt og betalt hjemmefra.

Når du rejser til Thailand – kendt som ‘Smilets Land’ – venter der dig magiske naturoplevelser, fantastiske strande, pulserende storbyer og naturligvis det lækre, thailandske køkken. Her finder du altid en række perfekte rejsemål for dig, der gerne vil opleve billedskønne omgivelser, men også for dig, der sætter mere pris på gode restauranter, kilometerlange strande og afslappet luksus.

En ferie til Thailand kan hurtigt blive begrænsningens kunst, for her er så meget af opleve. Vi giver dig her en ‘forlomme’ med forskellige tematiserede indlæg, der kan guide dig i den rigtige retning af dine ønsker og behov. God læselyst!

Fordele ved pakkerejser

Ordet “pakkerejse” kan måske få nogen til at tænke på en standardiseret metervare, hvor man er nødt til at gå på kompromis med sine ønsker og forventninger til ferien. Men det er på ingen måde tilfældet hos Thailand Tours.

Vælg en af vores pakkerejse til Thailand, hvis du vil kombinere bekvemmelighed med skræddersyede rejseoplevelser, designet så du får mest muligt ud af ferien. Du bestemmer selv, hvornår og hvorfra du vil rejse; Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Men datoer og afrejselufthavn er ikke det eneste, du selv kan vælge.

Hos os finder du et bredt udvalg af pakkerejser med forskellige temaer med noget for enhver smag. Du kan for eksempel vælge en pakkerejse, hvor du på øhop udforsker en perlerække af Thailands fantastiske bounty-øer med deres hvide palmestrande, eller en pakkerejse, hvor du kombinerer det farverige storbyliv i Bangkok med jungleeventyr i nationalparker efterfulgt af ren afslapning og snorkling blandt eksotiske fisk i Khao Lak. Mulighederne er mange, og vores udvalg af pakkerejser er alle omhyggeligt designet for, at dine feriedrømme kan gå i opfyldelse.

Vi er eksperter i at sammensætte pakkerejser til populære rejsemål i hele Thailand. Hvad enten du ønsker at bruge rejsen på gyldne templer og markeder i pulserende Bangkok, eventyr i frodige nationalparker i det nordlige Thailand, flotte golfbaner, gastronomiske oplevelser, afslapning ved det turkisblå hav i det sydlige Thailand eller måske lidt af det hele, kan du finde en pakkerejse, der passer hos Thailand Tours.

En stor fordel ved at vælge en pakkerejse til Thailand er, at du slipper for selv at holde styr på alle de praktikaliteter og logistik, der nødvendigvis er en del af rejseplanlægningen. I stedet får du den ekstra tryghed, at alle de vigtige beslutninger – flyrejse, transfer og hoteller – er taget hånd om, så din ferie forløber gnidningsfrit.

Book fly og hotel til Thailand hos Thailand Tours

En pakkerejse defineres som en rejse, hvor flere elementer som transport og indkvartering er inkluderet i én samlet pris, hvilket forenkler planlægningen og bookingen for dig som rejsende.

Hos os får du således en pakkerejse, når du bestiller en rejse, hvor både fly og hotel er inkluderet i prisen. Hvis du vælger en pakkerejse, der tager dig rundt til forskellige hjørner af smilets land, for eksempel en kombination af storbyoplevelser i Bangkok med strandferie i ø-paradiset Koh Chang eller den kongelige ferieby Hua Hin, vil også privat transfer mellem dine hoteller normalt være inkluderet.

For at gøre det så overskueligt som muligt for dig, kan du nemt se i beskrivelsen af hver enkelt pakkerejse på vores hjemmeside, hvad der udover fly og hotel præcist er inkluderet i prisen. Så ved du, hvad din rejse indeholder, og du kan trygt læne dig tilbage og glæde dig til din ferie velvidende om, at der er styr på alle nødvendige detaljer.

En pakkerejse med fly og hotel giver dig en stressfri vej til en uforglemmelig og vellykket ferie. Sidst, men ikke mindst, får du typisk din rejse til Thailand til en billigere pris ved at samle alle rejsens elementer i én bestilling.

Pakkerejser til alle typer rejsende

Med et væld af kulturelle skatte, naturvidundere og eventyrlige oplevelser, der appellerer til enhver type rejsende, er Thailand et ægte ferieparadis. Derfor er der også pakkerejser, der passer perfekt til par, singler og børnefamilier og stort set uanset, hvilken type ferie der står øverst på ønskelisten.

Er I et par på udkig efter romantik og afslapning? Forestil jer at vandre hånd i hånd langs de bløde hvide sandstrande på Koh Samui eller Phi Phi Øerne, hvor krystalklart vand og idylliske solnedgange skaber den perfekte kulisse for at kærligheden kan blomstre. Nyd en intim middag under stjernerne eller en afslappende massage med traditionelle thailandske teknikker, der forkæler både krop og sjæl.

Singler, der søger eventyr og nye bekendtskaber, finder begge dele på en pakkerejse, der inkluderer pulserende Bangkok. Den thailandske hovedstads livlige gader, der er bugner af farverige markeder, trendy barer og et natteliv, der aldrig sover, tilbyder en uendelig strøm af nye indtryk og en oplevelse af det mest dynamiske Thailand. Her kan du tage på en kulinarisk opdagelsesrejse med alt fra gadekøkkener til gourmetrestauranter, eller kaste dig ud i en historie- og kulturjagt blandt buddhistiske templer og moderne kunstgallerier.

Rejser du med børn, er en pakkerejse også perfekt. Ikke mindst fordi det på en familierejse er ekstra rart at vide, at der i god tid er helt styr på rejseplanerne. I vil desuden elske den alsidighed, Thailand tilbyder. Når I ikke daser på dejlige strande i Khao Lak eller Krabi, kan I for eksempel tage på spændende jungletrek i Khao Sok Nationalparken, hvor I med lidt held kan spotte det rige dyreliv. Oplev den magi, der venter i de frodige jungler, hvor familievenlige trekkingruter fører jer gennem betagende landskaber. Tag jer også gerne tid til at besøge små landsbyer, hvor I kan få et glimt af det lokale liv. I Jomtien ved Pattaya eller på familiefavoritten Phuket er det oplagt med en tur til en af forlystelsesparkerne, hvis børnene trænger til lidt afveksling fra strandlivet.

Uanset om du drømmer om kulturel fordybelse i historiske byer som Chiang Mai i det nordlige Thailand, adrenalinfyldte aktiviteter og dykning ved Koh Tao eller fredfyldte kajakture i mangroveskovene ved Krabi, eller bare længes efter at slappe af og komme helt ned i tempo på en stille strand på Koh Samui, kan Thailand det hele. Vores pakkerejser til Thailand er omhyggeligt sammensat for at inkludere et bredt spektrum af oplevelser, der appellerer til rejsende, der ikke blot vil besøge Thailand, men virkelig ønsker at opleve landets sjæl, dykke ned i den thailandske kultur og skabe varige ferieminder.

Pakkerejser til det nordlige Thailand: Kultur og frodig natur

Det nordlige Thailand er et område rig på historie, kultur og naturlig skønhed, hvilket gør det til et spændende mål for en pakkerejse. Her, væk fra de sydlige strandes veludviklede turisme, åbner der sig i nord en anderledes verden af rolige bjerglandskaber, frodige jungler og ældgamle templer, der fortæller historier fra en svunden tid. Chiang Mai, regionens kulturelle hjerte, er kendt for sin afslappede atmosfære, seværdigheder og det berømte nattemarked (aften), hvor du kan finde alt fra lokalt håndværk til utroligt velsmagende street food. Byen er samtidig et godt springbræt til eventyr som trekkingture i bjergene, besøg i elefantreservater og ture til de stemningsfulde bjergstammelandsbyer.

Ikke langt fra Chiang Mai ligger Chiang Rai, hjemsted for det spektakulære Hvide Tempel og det mystiske Sorte Hus, der begge udfordrer traditionelle buddhistiske arkitekturnormer med deres unikke og moderne stil. For naturelskere er en pakkerejse til det nordlige Thailand også en chance for at sejle på Kok-floden, udforske Doi Inthanon Nationalpark, der gemmer på Thailands højeste punkt og betagende vandfald og stier, der er perfekte til naturskønne vandreture.

Rejser du til det nordlige Thailand, vil du i det hele taget opleve en side af landet, hvor alting bevæger sig i et lidt langsommere tempo. Her er der gode muligheder for at komme tæt på uspoleret natur og kultur. Det er en destination, der appellerer til eventyrlystne sjæle, kulturinteresserede og alle, der ønsker at opleve det ægte Thailand.

Pakkerejser til det sydlige Thailand: Afslapning på hvide sandstrande

Det sydlige Thailand er et paradis for dig, der drømmer om en afslappende ferie med masser af solskinsdage ved det turkisblå hav og kulturelle oplevelser. Det er ikke uden grund, at vores pakkerejser til det sydlige Thailand er så populære.

Glæd dig til at bruge dagene på fortryllende, kridhvide sandstrande med krystalklart vand, der vrimler med liv i alle regnbuens farver. Dertil kommer, at du også i syd møder en rig kulturarv, der er et ekstra krydderi til ferien. Øer som Phuket, Koh Samui, Koh Phi Phi og Koh Lanta er perfekte at kombinere i en pakkerejse til det sydlige Thailand. Udover smukke strande i verdensklasse er der også masser at opleve her i løbet af ferien. Du kan ganske vist sagtens bruge de fleste dage på snorkling ved de skønne strande og dykning på de farverige koralrev. Men også livlige markeder, frodige regnskove og de mange templer med buddhistiske helligdomme lokker.

I det sydlige Thailand er der gode muligheder for at kombinere spændende oplevelser og ren afslapning. Det er samtidig ideelt, at der er taget hånd om alle de praktiske detaljer, når du vælger en pakkerejse. Uanset om du søger romantik, eventyr eller en afslappende pause fra hverdagen, kan du med garanti finde en pakkerejse her hos Thailand Tours, der passer til dine ønsker.

Pakkerejser til det centrale Thailand

Det centrale Thailand med den pulserende metropol Bangkok er et oplagt valg for en pakkerejse, hvor du kombinere med et rejsemål mod nord eller syd. Bangkok har hyppige flyforbindelser til Europa og udgør derfor et praktisk udgangspunkt eller afslutning på en pakkerejse.

I Bangkok kan du opleve et fascinerende møde mellem nyt og gammelt. Hovedstadens gader summer altid af liv og der er utallige seværdigheder og attraktioner. Det spænder vidt lige fra de historiske templer som Wat Arun og Wat Pho til de skyhøje skyskrabere og de travle markeder som Chatuchak, verdens største weekend-marked, hvor du kan finde alt fra traditionelt håndværk til de nyeste gadgets. Kulturelle skatte som Det Store Palads og det imponerende Emerald Buddha-tempel står som vidnesbyrd om byens storhed og historiske betydning.

Enhver pakkerejser til Thailand byder på fantastiske kulinariske oplevelser og i særdeleshed Bangkok, der har alt fra helt simple gadekøkkener, hvor du kan smage på lokale delikatesser som pad thai og mango sticky rice, til gourmetrestauranter, der serverer internationale gourmetretter af højeste kvalitet. En pakkerejse til Bangkok giver dig mulighed for at dykke ned i denne kulinariske mangfoldighed gennem organiserede madture eller madlavningskurser, der introducerer dig til det lokale køkkens smage.

I Bangkok har du også en god base for dagsture til nærliggende områder i det centrale Thailand, såsom de historiske ruiner i Ayutthaya og de flydende markeder, der tilbyder en unik indsigt i det tradtionelle thailandske handelsliv ved vandet. Med en pakkerejse, der eventuelt inkluderer sådanne udflugter, får du en velafbalanceret oplevelse af både den pulserende metropol og mere landligt liv.

Efter nogle dage med udforskning af de mange restauranter, seværdigheder og butikker i Bangkok kan du eksempelvis fortsætte sydpå til Phuket for at nyde det tropiske klima på de dejlige strande og måske besøge naturreservater eller elefantcentre.

Mere tryghed med en pakkerejse

Alle rejsebureauer, der sælger pakkerejser, skal være omfattet af en rejsegarantiordning. Det er Thailand Tours naturligvis også som medlem i den danske rejsegarantifond.

Rejsegarantiordningens beskyttelse gælder netop, når du bestiller din ferie som en samlet pakkerejse med både fly og hotel. Dertil kommer, at du også dækket af pakkerejseloven. Den giver dig yderligere rettigheder, som du ikke har, hvis du kun bestiller et hotelophold eller en flyrejse for sig.

Læs mere om rejsegaranti, når du bestiller din pakkerejse hos Thailand Tours, dit danske rejsebureau med speciale i rejser til Thailand.

5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13. August

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15. Marts

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen — 25. Februar

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11. Februar

Scroll to Top