Vietnam Golf & Country Club, Saigon – Vietnam

 Vietnam Golf & Country Club, Saigon - Vietnam
Antal huller: 36

Vietnam Golf & Country Club, Saigon – Vietnam

Antal huller: 36
Tvungen golf buggy: Nej
Vietnam Golf & Country Club ligger kun 17 kilometer fra centrum af Ho Chi Minh City (Saigons) og er dermed en af Saigons nærmeste golfklubber. Vietnam Golf & Country Club ligger blandt 300 hektar jord og består af to 18 hullers baner, Vestbanen & Østbanen. Vietnam Golf & Country Club åbnede i 1994 i et område som var ideelt til at bygge en golfbanen. En stor del af layout snor sig gennem palmetræer og byder på udfordrende drives til smalle fairways.
image_pdf Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

Vietnam Golf & Country Club ligger kun 17 kilometer fra centrum af Ho Chi Minh City (Saigons) og er dermed en af Saigons nærmeste golfklubber.

Vietnam Golf & Country Club ligger kun 17 kilometer fra centrum af Ho Chi Minh City (Saigons) og er dermed en af Saigons nærmeste golfklubber. Vietnam Golf & Country Club ligger på en 300 hektar stort stykke land og består af to 18 hullers baner, Vestbanen & Østbanen. Vietnam Golf & Country Club åbnede i 1994 i et område som var ideelt til at bygge en golfbane.
 Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

En stor del af layout snor sig gennem palmetræer og byder på udfordrende drives til smalle fairways.

Flere af hullerne har tilmed et strategisk ensomt træ placeret i midten af fairways, og Bermuda Tifeagle greens giver perfekte greens hele året rundt.

Vestbanens udfordringer ligger i længden, og vi anbefaler at kun etcifrede handicap-spillere at vælge backtee.

Faktisk kan de “normale” teesteder være en udfordring i sig selv og kan betyde en meget lang runde hvis driveren ikke helt sidder hvor den skal.

Et af Vestbanens bedste huller på Vietnam Golf & Country Club er det 11. hul – Et 362 langt meter langt par 4 hul med dogleg mod venstre. For at kunne se greenen i andetslaget kræves et godt og lige drive over træer.

Selv et godt drive sikrer på ingen måde et let andetslag op til den forhøjede green. Et stort træ midt på fairway og bunkers på begge sider af den meget smalle og kuperede green kræver et godt slag med spin for at kunne holde bolden på green.

Vietnam Golf & Country Club anden bane er den knap 6300 meter lange Østbane designet af Lee Trevino.

Banen åbnede i 1997 og tilbyder i modsætning til Østbanen bredere fairways og større landingsområder.

Men at tro at det gør banen meget lettere er en fejl. Banen beskyttes af mere end 110 velplacerede bunkere, vandharzarder og har lynende hurtige og meget kuperede Bermuda Tifdwarf greens.

Layoutet er så udfordrende, at selv en garvet pro tænker sig om to gange før han beslutter om det er værd “gå efter” på visse af hullerne.

Østbanens kuperede greens straffer ofte den intetanende spiller.

For at kunne score godt på Østbanen skal man spille velovervejet golf, vælge og ramme de bedste landingsområder og håbe at man kan få relativt lige putts – hvilket er lettere sagt end gjort.

Og faciliter udenfor banen er i top.

Klubhuset er rummeligt og velholdt. Omklædningsrummene tilbyder japanske brusere samt tørre og våde saunaer som kan benyttes efter endt runde.

De to restauranter serverer lækre lokale og internationale retter.

Proshoppen er en af de bedste i Vietnam med både nyt og brugt udstyr, samt store udvalg af golftøj, de nyeste bolde og handsker.

Teknisk set er Vietnam Golf & Country Club en privat golfklub med medlemmer, men er dog åbent for greenfee spilleren.

Vietnam Golf & Country Club er et godt valg til en dags golf i Saigon.

Fact Sheet

Beliggenhed:17 km fra Ho Chi Minh City (Saigon)
Huller/ Par/ Længde:36 holes par 72/72 (6406/6290 m)
Grundlagt:1994
Designer:Chen King Shih / Lee Trevino
Golfbil:47 USD for single, 18 USD pp for dobbelt
Lejesæt:40-50 USD
Golfsko:
Paraply:
Max antal spillere per gruppe:4 spillere i hverdagen, 4 spillere i weekenden.
Åben:Åben alle dage
Driving Range:Ja
Faciliteter:Restaurants
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :
  • :
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.