The Bluffs Ho Tram Strip, Saigon – Vietnam

 The Bluffs Ho Tram Strip, Saigon - Vietnam
Antal huller: 18

The Bluffs Ho Tram Strip, Saigon – Vietnam

Antal huller: 18
Tvungen golf buggy: Ja
The Bluffs Ho Tram Strip golfbane blev designet af Greg Norman og ligger 80 km sydøst for Ho Chi Minh City i Ba Ria-Vung Tau provinsen på Vietnams sydlige kyst.The Bluffs Ho Tram Strip har nogle af de bedste geografiske kendetegn ved et førsteklasses golfbanedesign. For eksempel er hele stedet placeret på en kysthøjslette med 50 meter højdeændringer fra højeste til laveste punkt, og hullerne er lagt blandt tårnhøje havklitter.
image_pdf Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

The Bluffs Ho Tram Strip golfbane blev designet af Greg Norman og ligger 80 km sydøst for Ho Chi Minh City i Ba Ria-Vung Tau provinsen på Vietnams sydlige kyst.

 Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam


The Bluffs Ho Tram er en unik par-71 golfbane i links-stil placeret på i et barskt område ofte ledsaget af en stærk havbrise.

Det tager omkring 2 timer at nå frem til The Bluffs Ho Tram Strip via motorvej og lokale veje fra Ho Chi Minh City, men det er hele køreturen værd.

The Bluffs Ho Tram Strip har nogle af de bedste geografiske kendetegn ved et førsteklasses golfbanedesign. For eksempel er hele stedet placeret på en kysthøjslette med 50 meter højdeændringer fra højeste til laveste punkt, og hullerne er lagt blandt tårnhøje havklitter.

The Bluffs Ho Tram Strip blev bygget på sandet lerjord med naturligt voksende vegetation. Dette skaber fremragende forhold for dræning og græstørv. Der opstår desuden ødelæggelser grundet kraftig havvind bestemte tidspunkter på året, hvilket giver store udfordringer for selv de mest garvede golfspillere. Linksbanen byder ikke blot på et udfordrende golfspil, men også en golfoplevelse til stor nydelse for øjnene.

Mens det højeste punkt i det barske, forblæste område er 50 meter over havoverfladen, kommer én de mest spektakulære steder på spil på det karakteristiske 4. hul på 15. green. Herfra bliver spillere forkælet med en spektakulær udsigt 360-grader rundt, herunder selve banen, den frodige omkringliggende skov og dyrelivet, Vietnams omfattende kystlinje og Grand Ho Tram Strip -Vietnams første komplette kasino og golfresort.

The Bluffs Ho Tram Strip faciliteterne inkluderer et klubhus på 2.300 kvadratmeter i tre etager med et udvalg af restauranter som supplement til mesterskabsgolfsbanen.

PGA Golf Academy og driving range med sine mere end 3.000 kvadratmeter træningsfaciliteter til at øve sig er også et godt sted at varme op før en runde. Den komplette Grand Ho Tram Strip golf- og resortudbygning har et 5-stjernet hotel med 541 værelser, 10 restauranter og underholdning samt et konferencerum.

 

Fact Sheet

Beliggenhed:80 km fra Ho Chi Minh City (Saigon)
Huller/ Par/ Længde:18 holes par 72/72 (6170 m)
Grundlagt:2014
Designer:Graig Norman
Golfbil:40 USD
Lejesæt:40-50 USD
Golfsko:
Paraply:
Max antal spillere per gruppe:4 spillere i hverdagen, 4 spillere i weekenden.
Åben:Lukket tirsdag
Driving Range:Ja
Faciliteter:Restaurants
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :
  • :
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.