Tam Dao Golf Resort, Hanoi – Vietnam

 Tam Dao Golf Resort, Hanoi - Vietnam
Antal huller: 18

Tam Dao Golf Resort, Hanoi – Vietnam

Antal huller: 18
Tvungen golf buggy: Nej
Tam Dao golfbanen åbnede i 2007 og blev designet til at være den bedste golfbane i Vietnam. Golfbane designfirmaet IMG anvendte de naturlige landkonturer og lokale flora og fauna til at skabe en visuel nydelse for golfspillerne. Store bjerge i baggrunden indrammer hvert hul og giver en fornemmelse af at være i Alperne eller Adirondacks i Det Østlige USA. Golfbanen spiller gennem en række søer og vandløb, hvilket gør det til én af de mest naturskønne golfbaner i Hanoi.
image_pdf Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

Tam Dao Golf Resort ligger højt i Tam Dao bjergene med køligere temperaturer året rundt, hvilket giver golfspillere i Vietnam følelsen af at spille i det nordøstlige USA eller Alperne fremfor tropiske Asien.

 Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

Tam Dao golfbanen åbnede i 2007 og blev designet til at være den bedste golfbane i Vietnam. Golfbane designfirmaet IMG anvendte de naturlige landkonturer og lokale flora og fauna til at skabe en visuel nydelse for golfspillerne. Store bjerge i baggrunden indrammer hvert hul og giver en fornemmelse af at være i Alperne.

Golfbanen spiller gennem en række søer og vandløb, hvilket gør det til én af de mest naturskønne golfbaner i Hanoi.

Sea Isle Paspalum anvendes på tee-bokse og fairways, mens Sea Isle 2000 Paspalum greens sikrer glatte og hurtige putting-overflader. Forskellige tee-bokse tager højde for spillere på alle niveauer og det fleste spillere vil skulle bruge alle køller i baggen på runden.

Hemmeligheden bag en god score ved Tam Dao er approach-slagene, hvoraf mange er til forhøjede og godt bevogtede greens.

Par-5 1. hul er enestående, da det enten kræver at man sår andenlaget kort af en vandhazard ca 180 meter fra green og derved har et langt 3. slag eller for de langtslående gå efter at slå den på i to slag.

Uanset hvad så vær dog opmærksom på det store træ tl venstre for green, da for korte slag nemt bliver fanget i de øverste grene.

Lige så udfordrende er 11. hul. Et kort par-4 på knap 320 meter som spiller til en forhøjet ø-green med tætklippet kant og med vand på alle sider.

Et præcist indspil er derfor et must hvis man vil undgå vandhazarden og strafslag.

Andre mindeværdige huller er 10. hul  – et dogleg par-5 og det smukke 2. hul -et op ad bakke par-3.

Det er en sand fornøjelse at spille golf ved Tam Dao med god golfbanevedligeholdelse bestående af dobbeltskårede fairways, hvide sandbunkers og tætklippede greens og kanter.

Tempereret vejr, god tilgang via motorvej gør det til en god dagsudflugt for alle golfspillere i Hanoi.

Fact Sheet

Beliggenhed:1 times kørsel fra Hanoi
Huller/ Par/ Længde:18 huller par 72 (6456 meter)
Grundlagt:2012
Designer: IMG
Golfbil:40 USD
Lejesæt:40-50 USD
Golfsko:15 USD
Paraply:5 USD
Max antal spillere per gruppe:4 spillere i hverdagen, 4 spillere i weekenden.
Åben:Åben alle uges dage
Driving Range:Ja
Faciliteter:Restaurants
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :
  • :
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.