Sky Lake Resort & Golf Club, Hanoi – Vietnam

 Sky Lake Resort & Golf Club, Hanoi - Vietnam
Antal huller: 36

Sky Lake Resort & Golf Club, Hanoi – Vietnam

Antal huller: 36
Tvungen golf buggy: Nej
Sky Lake Resort & Golf Club blev i 2015 tildelt prisen som både den bedste mesterskabsbane i Vietnam og 5. bedste bane i Vietnam. Sky Lake Resort & Golf Club ligger 45 km fra Hanois centrum og består af to modsatrettede 18-hullers baner - Sky Course og Lake Course.
image_pdf Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

Sky Lake Resort & Golf Club blev i 2015 tildelt prisen som både den bedste mesterskabsbane i Vietnam og 5. bedste bane i Vietnam.

Sky Lake Resort & Golf Club ligger 45 km fra Hanois centrum og består af to modsatrettede 18-hullers baner – Sky Course og Lake Course.

 Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

Sky Lake Resort & Golf Club var den eneste Hanoi golfklub, der modtog en sådan berømmelse. Begge baner er designet af den koreanske arkitekt, Mr. Ahn Moon Hwan fra Bori Golf Design.

Lake Course byder på golf på mesterskabsniveau til medlemmerne og spiller op og ned gennem en række søer med bjerge som baggrund. De fleste huller ligger mellem bølgende bakker. Der er en smuk udsigt udover det omkringliggende landskab fra klubhuset og fra mange steder på selve banen. Fairways og greens er kuperede og følger de bakkede konturer i området. Banen spiller lang og udfordrende.

Lange og præcise drives er nødvendige for at nå flere af par-4 huller i regulation som samtidigt spiller op ad bakke. Hvis du misser fairway, vil du ende i vanskeligheder i den tykke rough eller værre, eftersom store træer og svære skråninger er i spil på de fleste huller.

Den offentlige Sky Course er hovedsageligt omgivet af naturlig, vietnamesisk jungle og er velegnet til golfspillere på alle niveauer. Fairways og greens er mere generøse, og vildfarne slag straffes ikke så hårdt.

Sky Lake Resort & Golf Club ledes af IMG, der hjælper med at bevare baneforholdene, faciliteterne og funktionerne hele året rundt. Efter en runde kan golfspillerne nyde primært koreansk mad i klubhusets restaurant med udsigt udover golfbanen.

Fact Sheet

Beliggenhed:1 times kørsel fra Hanoi
Huller/ Par/ Længde:36 huller par 72 (6606 meter)
Grundlagt:2012
Designer:Ahn Moon Hwan
Golfbil:40 USD
Lejesæt:40-50 USD
Golfsko:15 USD
Paraply:5 USD
Max antal spillere per gruppe:4 spillere i hverdagen, 4 spillere i weekenden.
Åben:Åben alle uges dage
Driving Range:Ja
Faciliteter:Restaurants
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :
  • :
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.