Phoenix Golf Resort, Hanoi – Vietnam

 Phoenix Golf Resort, Hanoi - Vietnam
Antal huller: 54

Phoenix Golf Resort, Hanoi – Vietnam

Antal huller: 54
Tvungen golf buggy: Nej
Banen er designet af Ronald Fream, og hver af de tre baner på Phoenix gør brug af alvorlige fairway- og green-kuperinger samt smart ruteplanlægning gennem og omkring de unikke kalkstensklipper. Yderligere japansk og koreansk designinput sikrer, at omgivelserne er både godt beskyttede og smukke samtidig
image_pdf Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

Phoenix Golf Resort, Hanoi ligger 40 km nord for Hanoi i et område, der kaldes “Halong Bay på land”. Udsigten fra banen og klubhuset er spektakulær, når kalkstensbakkerne, der omgiver og kommer i spil på mange af hullerne, ligner dem, som ellers kun ses i den berømte Halong Bay.

 Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

 Ba Na Hills Golf Club, Danang - VietnamPhoenix Golf Resort ligger 40 km nord for Hanoi i et område, der kaldes “Halong Bay på land”. Udsigten fra banen og klubhuset er spektakulær, når kalkstensbakkerne, der omgiver og kommer i spil på mange af hullerne, ligner dem, som ellers kun ses i den berømte Halong Bay.

Phoenix Golf Resort er med sine 54 huller er den største golfklub med golf i Vietnam og næststørst i Asien, kun overgået af Mission Hills Kina

Banen er designet af Ronald Fream, og hver af de tre baner på Phoenix gør brug af voldsomme fairway- og green-kuperinger samt smart ruteplanlægning gennem og omkring de unikke kalkstensklipper. Yderligere japansk og koreansk designinput sikrer, at omgivelserne er både godt beskyttede og smukke samtidig.

De tre baner er navngivet Phoenix, Dragon, og Master. Master er en åben bane i links-stil, mens de to andre spilles i mere bjergrige forhold. Du vil måske gerne forsøge Phoenix-banen, men sørg for ikke at gå glip af et enkelt hul på den mest spektakulære og bedste – Dragon-banen.

For-ni kan meget vel efterlade dig målløs med dens dramatiske pragt og intensitet. Du kan få vejret igen på bagni, hvor layoutet gradvist bringer dig tilbage mod klubhuset til en afsluttende strækning, der også indeholder mange smukt formede, prøvende og perfekt præsenterede huller.

Det lange par-4,  18. med sin dybe vandafgrund beskytter den forreste venstre side af green og er et svært afsluttende hul.

Det enorme klubhus i europæisk stil ligger på resortet med den hensigt at tilbyde alle moderne bekvemmeligheder forventet af en golfklub på denne størrelse.

Fact Sheet

Beliggenhed:1½ times kørsel fra Hanoi
Huller/ Par/ Længde:54 huller par 72 (6606 meter)
Grundlagt:2006
Designer:Golfplan, Ronald Fream
Golfbil:32 USD
Lejesæt:40-50 USD
Golfsko:15 USD
Paraply:5 USD
Max antal spillere per gruppe:5 spillere i hverdagen, 5 spillere i weekenden.
Åben:Åben alle uges dage
Driving Range:Ja
Faciliteter:Restaurants
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :
  • :
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.