Montgomerie Links, Danang – Vietnam

 Montgomerie Links, Danang - Vietnam
Antal huller: 18

Montgomerie Links, Danang – Vietnam

Antal huller: 18
Tvungen golf buggy: Nej
Montgomerie Links er en fantastisk 7090 yard, par-72 golfbane. Banen er blevet bedømt som værende én af Asiens ti bedste baner af 2012 Forbes Travel Guide og er senest blevet kåret som "Vietnam’s Best Championship Course 2013" af Vietnam Golf Magazine.
image_pdf Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

Montgomerie Links ligger lige ved den historiske Danang Beach og blot få minutter fra Danang City ca 20 min fra Hoi An.

 Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

Montgomerie Links er en fantastisk 7090 yard, par-72 golfbanet bedømt som værende én af Asiens ti bedste baner af 2012 Forbes Travel Guide og er senest blevet kåret som “Vietnam’s Best Championship Course 2013” af Vietnam Golf Magazine.

Hoi An, der ligger i nærheden og er kendt for at være en del af UNESCOs verdensarvsliste, har fantastiske strandomgivelser, hvilket fuldender denne links-bane perfekt.

Montgomerie Links Vietnam spreder sig dristigt over et slående landskab af tjavsede casuarinaer, fyrretræer og klitter, der giver en følelse af at være i Irland eller Skotland uden de kolde temperaturer fra de britiske øer! Som den første golfbane i det centrale Vietnam udnytter den sin beliggenhed tæt på både den vietnamesiske Østersø og marmorbjergene; de er senere synlige mange steder på banen.

Colin Montgomerie, der har vundet European Tour Order of Merit otte gange og bedre er kendt som Monty af sin verdensomspændende fanskare, har implementeret massive greens og bølgende fairways ind i den fantastiske kulisse ved opførelsen af golfbanen. Montgomerie Links har fremragende naturlige egenskaber.

Den sandede jord, de vindblæste klitter og den oprindelige vegetation er kombineret for at skabe rammen om denne bane i links-stil langs den vietnamesiske Østersø. Kun et par andre betydningsfulde baner i Dubai, Irland og Wales kan prale af at dele Montgomerie-navnet.

Som et produkt af Royal Troon i Skotland, har Monty implementeret klassiske, gamle designelementer ind i Danang golfbanen, såsom rullende, træløse fairways, tyk rough, massive greens og snævre chipping-områder.

Hul 7 og 13 er blandt de mindeværdige huller, et par 4 huller med nogle af de dybeste bunkers på banen. Den eneste afvigelse er de adskillige søer og vandløb, der er et must, når man tager højde for regionens sæsonbetingede høje grundvand.

Banen henvender sig til spillere på alle niveauer, da hullerne er blevet lagt gennem en fantastisk naturlig formation af klitter, centrale punkter og kystvegetation.

Dette er det tætteste, du kommer på ægte links golf i Vietnam.

Udover Colin Montgomeries mesterskabsgolfbane er der ved Montgomerie Links et stort, moderne klubhus inklusiv drivingrange/træningsfaciliteter samt et boligområde kaldet The Estates.

Montgomerie Links Vietnam er et must for alle på golfferie i Danang eller Hoi An.

Fact Sheet

Beliggenhed:15 min fra Danang og 20 min fra Hoi An, Central Vietnam
Huller/ Par/ Længde:18 holes par 72 (6442 m)
Grundlagt:2008
Designer:Colin Montgomerie
Golfbil:40 USD for single, 20 USD pp for dobbelt
Lejesæt:40-50 USD
Golfsko:
Paraply:
Max antal spillere per gruppe:4 spillere i hverdagen, 4 spillere i weekenden.
Åben:Åben alle dage
Driving Range:Ja
Faciliteter:Restaurants
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :
  • :
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.