Long Thanh Golf Club, Saigon – Vietnam

 Long Thanh Golf Club, Saigon - Vietnam
Antal huller: 36

Long Thanh Golf Club, Saigon – Vietnam

Antal huller: 36
Tvungen golf buggy: Nej
Long Thanh Golf Club byder på en golfbane med 36 huller i de tidligere rismarker og i det naturskønne landskab omkring Saigon. Både Hill og Lake banen på Long Thanh Golf Club er super vedligeholdt året rundt, og golfbanerne er en mangeårig favorit blandt lokalbefolkningen. Mange udlændinge og golfbesøgende fra Vietnam foretrækker Long Thanh Golf Club over dens mere berømte nabo Vietnam Golf & Country Club.
image_pdf Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

Long Thanh Golf Club byder på en golfbane med 36 huller i de tidligere rismarker og i det naturskønne landskab omkring Saigon.


Long Thanh Golf Club ligger 30 kilometer nord for byen på en bakke med åben udsigt bagud mod den vietnamesiske storby.

Både Hill og Lake banen på Long Thanh Golf Club er super vedligeholdt året rundt, og golfbanerne er en mangeårig favorit blandt lokalbefolkningen. Mange udlændinge og golfbesøgende fra Vietnam foretrækker Long Thanh Golf Club over dens mere berømte nabo Vietnam Golf & Country Club.

Long Thanh Golf Club – Hill Course har rullende fairways og store kuperede greens. Hvert hul er indrammet af store oliepalmer.

Long Thanh Golf Club – Lake Course er karakteriseret ved mange høje bunkers og vandhazarder ved næsten hvert hul til at fange vildfarne slag. Begge baner har fairways med Paspalum græs og teesteder. Putting greens anvender Tifdwarf Bermuda græs, der kan rulle fra 8 til 10 på stimpmeteret.

Denne kombination af græs matcher andre topbaner i regionen. Roughen på Long Thanh er klippet relativt kort og udgør ingen reel udfordring.

Alle 36 huller har deres egne karakteristiske former, og denne store alsidighed udfordrer både seriøse amatører og professionelle golfspillere.

Højere handicaps foretrækker dog muligvis Lake Course, hvilket er noget fladere.

Hul 13, et par-3 på Hill Course er det karakteristiske hul, hvor der to forskellige greens afhængig af dag.

Begge kræver nøjagtigt tee-slag, da der er out-of-bounds bagerst ved den længere green. Den kortere green er muligvis endnu sværere og er omgivet af ‘Great Wall of Long Thanh’, hvor det er af afgørende betydning, hvilken kølle der vælges, da vand vogter foran og en klippevæg er placeret bag green.

Dette er et hul, der aldrig glemmes, når først det er oplevet.

Et andet fantastisk hul på Long Thanh er par-5, 14. hul på Hill Course. Jo længere du slår bolden, desto smallere bliver fairways.

Hvis du ikke kan gå efter green på andetslaget, kræver lay-up slaget enorm nøjagtighed, da der er out-of-bounds til højre og en sø til venstre, hvilket ofte betyder højer scores på dette hul.

Både Lake og Hill banerne på Long Thanh Golf Club er baner, der kan gås og det er valgfrit om golfvogn ønskes.

Caddies, hvoraf 50% er mænd, er generalt rigtig gode, da de fleste har været ansat ved Long Thanh Golf Club i 5 år eller mere, og mange har tilmed selv single handicap.

Long Thanh Golf Club og Residential Estate har heller ikke sparet på udgifterne til at bygge et moderne klubhus. Omklædningsrummene er muligvis de mest elegante i Saigon. Bed om en skopudsning efter din runde. Pro-shoppen er tilstrækkelig, men ofte kun med et sparsomt udvalg af varer.

Hovedrestauranten serverer et fint udvalg af både vietnamesiske og vestlige retter til golfspillere efter deres runder i både indendørs- og udendørsomgivelser.

Samlet set er det en imponerende oplevelse at spille golf på Long Thanh, en fremragende bane ved Saigon.

Fact Sheet

Beliggenhed:17 km fra Ho Chi Minh City (Saigon)
Huller/ Par/ Længde:36 holes par 72/72 (6406/6290 m))
Grundlagt:1994
Designer:Chen King Shih / Lee Trevino
Golfbil:47 USD for single, 18 USD pp for dobbelt
Lejesæt:40-50 USD
Golfsko:
Paraply:
Max antal spillere per gruppe:4 spillere i hverdagen, 4 spillere i weekenden.
Åben:Åben alle dage
Driving Range:Ja
Faciliteter:Restaurants
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :
  • :
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.