The Chi Linh Star Golf & Country Club, Hanoi – Vietnam

 The Chi Linh Star Golf & Country Club, Hanoi - Vietnam
Antal huller: 18

The Chi Linh Star Golf & Country Club, Hanoi – Vietnam

Antal huller: 18
Tvungen golf buggy: Ja
Chi Linh Star Golf & Country Club var vært for den første professionelle golfturnering i det nordlige Vietnam, 2004 Carlsberg Masters Vietnam, hvor det smukke layout blev anerkendt af både golfprofessionelle og amatører. The Chi Linh Star Golf & Country Club ligger ca halvvejs mellem Hanoi og den populære Halong Bay.
image_pdf The Chi Linh Star Golf & Country Club, Hanoi - Vietnam

The Chi Linh Star Golf & Country Club omfatter 27 huller golf på udfordrende, internationalt niveau. Golfklubben er én af de nyere i Vietnam og åbnede i slutningen af 2003.


Chi Linh Star Golf & Country Club var vært for den første professionelle golfturnering i det nordlige Vietnam, 2004 Carlsberg Masters Vietnam, hvor det smukke layout blev anerkendt af både golfprofessionelle og amatører.

The Chi Linh Star Golf & Country Club ligger ca halvvejs mellem Hanoi og den populære Halong Bay.

Chi Linh Star Golf & Country Club er designet og bygget af Independent Golf Course Services, der er et velkendt australsk firma, der også har bygget golfbaner i Australien, Thailand, Indonesien, Filippinerne og Kina.

The Chi Linh Star Golf & Country Club er bygget i en smuk dal på rullende skovklædte bakker med adskillige åer, søer og naturlige vandhazarder.

En stor, naturlig sø midt på banen sikrer, at vand kommer i spil ved mange af hullerne. For eksempel er flere huller udstyret med tee-slag med mange vand-carrier og andre spil til ø-greens, der er dannet af søernes mange kappe og bugter.

For dem spiller godt gennem runden, advares der på forhånd om det sidste hul, der er intet mindre end en 680 yard (ja det er korrekt og ikke en stavefejl) og op ad bakke – par 5 hul. Sørg for at have ekstra kræfter i reserve og slæk ikke, før du er nået sikkert ind i klubhuset for ar nyde en kold én Hanoi Beer med dine kammerater.

Hul 2 – et Par 4 på 380 yards er også én af de bedste på Chi Linh Star Golf & Country Club. For at få par på dette hul kræves et langt carry til en forhøjet og velbevogtet green. Af andre mindeværdige huller er det værd at nævne hul 5 – er par 5 hul, der har sidebakker hele vejen ned af højre side af fairway, og den store sø på venstre side.

Spilleforholdene ved Chi Linh Star er velholdte året rundt. Tiff Eagle græs greens sikrer glatte og hurtige putting-overflader svarende til andre prestigefyldte golfklubber i området (fx Thai Country Club i Bangkok).

Tee-bokse og fairways er en Bermuda-variant udviklet specifikt til Hanois skiftende temperaturer. Når den tykke rough især får lov at vokse sig langt, er det en konstant udfordring selv for de mest erfarne golfspillere.

Uanset om du er på en dagtur fra Hanoi eller blot stopper undervejs til eller fra Halong Bay, så er Chi Linh Star et legendarisk bane som byder på en fantastisk runde golf.

Fact Sheet

Beliggenhed: 1½ times kørsel fra Hanoi
Huller/ Par/ Længde: 27 huller par 72/36 (6470 m)
Grundlagt: 2014
Designer: Independent Golf Course Services
Golfbil: 32 USD
Lejesæt: 40-50 USD
Golfsko:
Paraply:
Max antal spillere per gruppe: 4 spillere i hverdagen, 4 spillere i weekenden.
Åben: Lukket tirsdag
Driving Range: Ja
Faciliteter: Restaurants
Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

* (angiver felt, der skal udfyldes)

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.