Ba Na Hills Golf Club, Danang – Vietnam

 Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam
Antal huller: 18

Ba Na Hills Golf Club, Danang – Vietnam

Antal huller: 18
Tvungen golf buggy: Nej
Ba Na Hills er spredt udover flere dale i de omkringliggende bjergkæder. Ba Na Hills bjergbanen har en alsidig blanding af naturlig topografi og vegetation. Hullerne på de højere niveauer har pæne udsigtspunkter med spektakulær udsigt udover dalene nedenfor.
image_pdf Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

Ba Na Hills Golf Club ligger 25 minutter inde i landet fra Danang Vietnam tæt ved foden af svævebanen, der fører til Bana Hills. Da Nang golfbanen er ledet af IMG og er den første bane designet af Luke Donald, ikke blot i Asien, men i hele verdenen.

Ba Na Hills Golf Club er spredt udover flere dale i de omkringliggende bjergkæder. Ba Na Hills bjergbanen har en alsidig blanding af naturlig topografi og vegetation. Hullerne på de højere niveauer har pæne udsigtspunkter med spektakulær udsigt udover dalene nedenfor.

Stedet har en rimelig mængde af højdeforandringer og mange naturlige funktioner såsom store løvtræer og vandløb, der bugter sig markant ved flere af hullerne. Med 7.858 yards i længden tilfører par-72 golfbanen en god balance mellem udfordring og nydelse for golfspillere på alle niveauer. Hullernes varierende længder og de forskellige højder som følge af de rullende bakker og elevationsændringer sikrer, at en varierende mængde af slag bliver spillet gennem alle 18 huller.

For-ni hullerne danner en traditionel parkbane omgivet af fyrreskov. Bag-ni spilles langs samt op og ned ad de omkringliggende bakker med mange blinde slag og doglegs. Disse huller er i sagens natur mere dramatiske og udfordrende.

Bunkers på Ba Na Hills Golf Club er unikke med langt græs rundt i kanterne og fortil ved hver hazard. Dette efterlader sandet kun delvist synlig fra tees og fairway approach slag. Greens er vinklet fra fairways og kun let kuperede. Dette gør det muligt for gode alsidige pin positioner og approach slag.

Nogle af de mest mindeværdige huller er 4. og 5.. De er begge par-5, men kun nummer 4 er muligt at nå i to. Det lange 5. hul starter med en carry over vand efterfulgt af to gode slag med lange jern eller hybrider for at nå den beskyttede green i regulation.

Det 10. hul er en nem par-4, der spilles op til ét af de højeste punkter på golfbanen. Der er en glimrende fotomulighed fra denne green. Par 3 12. går den modsatte vej ned ad bakke og er desuden én af de smukkeste steder ved Ba Na Hills Golf Club.

Førsteklasses faciliteter på Ba Na Hills Golf Club omfatter et moderne klubhus, driving range, træningsområder og en velassorteret proshop. Restauranten byder på panoramaudsigt udover golfbanen og serverer et bredt udvalg af retter med de vietnamesiske som værende de bedste på menuen.

Ba Na Hills Golf Club er ledet af IMG og drives og vedligeholdes til internationale standarder. Alle 18 huller er oplyste, som gør det muligt for golfspillere, der starter sent, at afslutte deres runde.

Fact Sheet

Beliggenhed:25 min fra Danang og 30 min fra Hoi An, Central Vietnam
Huller/ Par/ Længde:18 holes par 72 (7012 meter)
Grundlagt:2016
Designer:Luke Donald
Afstand:25 min fra Danang og 30 min fra Hoi An, Central Vietnam
Golfbil:40 USD
Lejesæt:50 USD
Golfsko:150 THB
Paraply:15 USD
Max antal spillere per gruppe:4 spillere i hverdagen, 4 spillere i weekenden.
Åben:Åben alle dage
Driving Range:Ja
Faciliteter:Massage, Restaurants, Tennis
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :
  • :
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.