Golf & Sightseeing i Vidunderlige Vietnam (15 Dage)

 Golf & Sightseeing i Vidunderlige Vietnam (15 Dage)
Antal: 2 – -
Varighed: 13 Dage+
Prisen starter fra USD 2595

Golf & Sightseeing i Vidunderlige Vietnam (15 Dage)

Antal: 2 – -
Varighed: 13 Dage+
Prisen starter fra USD 2595
Vietnam har det hele og har en helt særlig aura. Spændende og intense byer som Hanoi og Ho Chi Minh Byen (Saigon). Romantiske Hoi An og facinerende og spændende historier om bl.a. Vietnam-krigen. Vi har sammensat det bedste af det bedste på denne tur hvor du får du muligheden for at nyde alle kulturelle aspekter i vidunderlige Vietnam kombineret med 5 runder fantastisk golf.
image_pdf Golf & Sightseeing i Vidunderlige Vietnam (15 Dage)

Vi elsker Vietnam. Landet byder på det hele og har en særlig aura.

Spændende og intense byer som Hanoi og Ho Chi Minh Byen (Saigon). Romantiske Hoi An og facinerende og spændende historier om bl.a. Vietnam-krigen.

 Golf & Sightseeing i Vidunderlige Vietnam (15 Dage)


Vi har sammensat det bedste af det bedste på denne tur hvor du får du muligheden for at nyde alle kulturelle aspekter i vidunderlige Vietnam kombineret med 5 runder fantastisk golf.

Dag 1: Ankomst til Hanoi

Ved ankomst til Hanoi Noi Bai lufthavn byder vores guide dig velkommen og transporterer dig til dit hotel for at tjekke ind. Der er tid til at slentre rundt i byen og få et første glimt af denne fredelige by.
Overnatning på hotel i Hanoi

Dag 2: Hanoi – Golf på Phonix Golf Resort (M)

Beliggende 40 kilometer nord for Hanoi i et område, der er kaldt for ‘ Halong Bugten på land ‘ på grund af de mange kalkstenklipper. Phonix Golf Resort har 3 baner designet af Ronald Fream. Hver af de tre baner på Phoenix har fine fairways og kuperede greens. Banerne snor sig omkring de unikke kalkstensklipper. Japansk og koreansk design sikrer desuden, at omgivelserne både er godt beskyttede og smukke samtidige.
Vores chauffør kører dig til Phonix Golf, hvor du kan nyde en fantastisk golfoplevelse over 18 huller. Sidst på eftermddagen kører du tilbage til Hanoi hotellet om eftermiddagen.
Overnatning på hotel i Hanoi

Dag 3: Hanoi byrundtur (M, F)

Vores guide og chauffør møder dig på hotellet og starter byrundturen med Ho Chi Minhs mausoleum og “Huset på pæle” i samme område som præsidentpaladset og den berømte Pagode på én søjle. Vi besøger også Litteraturtemplet – det første universitet i Vietnam, der i dag er viet til kungfutsiansk tilbedelse.
Efter frokost tager vi til krigsmuseet, før vi stopper for at besøge Lake of Restore Sword og Ngoc Son templet. Turen fortsætter med en times Cyclo tur rundt i den gamle bydel, hvor vi slutter af med et fantastisk dukketeater, den unikke kunst i Vietnam og bedst i Hanoi.
Overnatning på hotel i Hanoi

Dag 4: Hanoi – Halong (M, F, A)

Om morgenen bliver du hentet på dit hotel af bussen og transporteret til Halong Bay cirka 200 km fra Hanoi. Det er en fire-timers køretur Halong Bay, der bestemt er én af Vietnams mest imponerende, naturskønne seværdigheder. Det er intet mindre end fantastisk at se junkerne sejle forbi mere end 3000 kalkstensøer og kllippefremspring, der stikker ud fra bugten. Vi går ombord på en vietnamesisk træjunke og sejler ud for at udforske bugten og nyde en fiske- og skaldyrsfrokost samt aftensmad (alternativ til fisk er også muligt) og til sidst tilbringe natten ombord. Vi besøger en grotte i området og i de varmere måneder, er der mulighed for at nyde en svømmetur. Forholdene er mere fælles end på et hotelophold, men det er en utrolig oplevelse at tilbringe en nat i bugten – hvis vejret tillader det, er udsigten helt fantastisk ved solnedgang. Sengetøj og håndklæder bliver udleveret. Alle både er udstyret med dobbeltkahytter med eget badeværelse og aircondition. Der er muligvis også chance for at ro i kajak.
Overnatning OMBORD

Dag 5: Halong – Hanoi – fly til Danang – Hoi An (M, F)

Denne dag sejler vi videre på bugten, besøger småøer og solbader, før vi vender tilbage til kajen ved middagstid. Shuttlebussen kører dig tilbage til Hanoi. Vores køretøj venter ved BacNinh for at transportere dig til lufthavnen for videre fly til Danang med aftenfly ca kl. 1900.
Velkomst i Danang og derefter en 30-minutters køretur til Hoi An.
Overnatning på hotel i Hoi Han

Dag 6: Cykeltur til ø og rundt i Hoian (M, F)

Efter morgenmaden møder vores guide os på hotellet, hvor vi cykler til Thanh Ha keramiklandsby, hvor vi lærer om og nyder det daglige liv blandt Thanh Ha beboerne. Vi får mulighed for at se processen, når der laves keramikprodukter: vaser, potter, kedler, gryder. Vi går ombord med vores cykler og sejler ned langs Thu Bon floden til landsbyen Kim Bong, hvor de foretager træskæring. Vi kan gå rundt i landsbyen og besøge bådebyggerigården, hvor træfiskefartøjer bliver bygget ved hjælp af traditionelle teknikker. Herefter stopper vi ved snedkerværkstedet, hvor tømrere laver håndlavede møbler og skulpturer samt souvenirs. Vi stiger af båden for at gå tilbage til havnen. Vi spiser frokost på en lokal restaurant.
Om eftermiddagen vandrer vi rundt i Hoi Ans gamle bydel.
Overnatning på hotel i Hoi An

Dag 7:  Golf på Montgomerie Links Vietnam (M)

Montgomerie Links Vietnam er udnævnt som én af Asiens ti bedste baner af 2012 Travel Forbes Guide og ligger ved den historiske Danang Beach og få minutter fra Danang City. Med fantastiske tjavsede casuarinaer, fyrretræer og klitter har golfspillere følelsen af at være i Irland eller Skotland og samtidig undslippe de kolde temperaturer fra de britiske øer! Monty formår at inddrage klassiske og gamle verdensdesignelementer på golfbanen i Danang , såsom rullende og træløse fairways, tykke, barske og massive greens og tætte chipping-områder med et strejf af modernitet med adskillige søer og vandløb.

Chaufføren kører dig til Monty, hvor du får din helt egen golfoplevelse, hvorefter det er retur til hotellet sidst på eftermiddagen.
Overnatning på hotel i Hoi An

Dag 8: Hoi An fridag (M)

Tid til at slappe af og kigge efter souvenirs i Hoi An kunstgallerier og silkebutikker, måske cykle til den nærliggende Cua Dai strand, gå til den gamle bydel eller deltage i en madlavningsklasse.
Overnatning på hotel i Hoi An

Dag 9: Golf på Danang Golf Club – fly til Saigon (M)

Endnu  en dag med golf ved Danang Golf Club, indtil der er transport til Danang lufthavn for videre fly til Saigon sidste på eftermiddagen.
Ankomst til Saigon lufthavn og transport til hotellet for at slappe af.
Overnatning på hotel i Saigon.

Dag 10: Golf på Long Thanh Golf (M)

Efter morgenmaden tager vi til Long Thanh Golf Club & Residential Estate 36 km fra Saigon mod øst. Long Thanh, der er designet af Golf Plan. Retur til Saigon centrum sent eftermiddag.
Overnatning på hotel i Saigon.

Dag 11: Cu Chi tunnelerne & Saigon højdepunkter (M)

Om morgenen er der afgang til Cu Chi, et imponerende netværk af tunneler med en længde på mere end 250 km. Dette strategiske sted blev brugt af 15.000 Viet Cong krigere under krigen. Trods alle bombningerne var Cu Chi beboerne i stand til at fortsætte deres liv under jorden, hvor de sov, spiste, planlagde angreb, helbredte deres sygdomme og underviste deres børn. Nogle blev endda gift og fødte under jorden.
Om eftermiddagen besøger vi højdepunkterne i Saigon herunder: det centrale postkontor, Notre Dame katedral og Genforeningspaladset, det historiske museum.
Overnatning på hotel i Saigon.

Dag 12 : Saigon – Bentre – Can Tho (M, F)

Kl. 08.30 tager vi mod Mekong – Bentre provinsen cirka 86 km langt fra HCMC.
Ved ankomst til Ben Tre by nyder vi en sejltur på en fredelig flod og ser det lokale liv ved floden. Undervejs kan vi stoppe for at se, hvordan de lokale laver mursten samt besøge kokosnøddeworkshops langs floden. Herefter fortsætter vi vores sejltur på Cai Son og Nhon Thanh åerne til Nhon Thach rolige landsby. Vi går en kort gåtur på landsbystierne, besøger en familieworkshop, der fremstiller måtter, nyder frugt og te og snakker med bønderne. Vi cykler herefter på landevej, forbi rismarker og grøntsagssletter. Frokost på en lokal restaurant.
Om eftermiddagen tager vi en robåd langs vandpalmeåen og Cai Coi floden tilbage til land. Bilen kører os til Cantho i hjertet af Mekong Delta.
Vi tjekker ind på hotellet og slapper af efter en lang rejse.
Overnatning på hotel i Can Tho.

Dag 13: Can Tho – Cai Rang flydende landsby – Saigon (M)

I dag står vi tidligt op for at spise morgenmad, så vi når det fantastiske Cai Rang flydende marked. Turen starter kl. 06.30 timer med en sejltur på floden til Cai Rang. Der er chance for at tage de mest imponerende billeder af det livlige marked på vand og mulighed for at købe frugter og komme i snak med lokalbefolkningen. Vi forlader markedet og sejler videre for at besøge en lokal nudelmølle, før vi sejler tilbage til kajen. Her er der mere tid til at slentre rundt i Can Tho by eller besøge et buddhistisk tempel, mens vi venter til, det er tid til frokost eller pakke bagagen, tjekke ud og køre tilbage til Saigon.
Overnatning på hotel i Saigon.

Dag 14: Golf på Vietnam Golf & Country Club (M)

Efter morgenmad kører vi 30 minutter til Vietnam Golf & Country Club  for at spille golf (hjemsted for Vietnam Masters Asian Tour events).
Den knap 6500 m lange West Course på Vietnam Golf & Country Club har været åben siden november 1995 byder op smalle fairways med træer på begge sider og flade og hurtige greens. Banen som er en Par-72 mesterskabsbane var også vært for Vietnam Open i både 1995 og 1997.
Overnatning på hotel i Saigon.

Dag 15: Saigon – Flyafgang. Hjemrejse (M)

Der er tid på egen hånd indtil transport tilbage til Saigon lufthavn for afgangsfly

Anbefalede hoteller (turistklasse)
ByDeluxe-udgaven
HanoiSky Lark Hotel
skylarkhotel.com.vn
Halong BayGarden Bay Cruise
gardenbaycruise.com
Hoi AnAncient House Resort
ancienthouseresort.com
SaigonSignature Saigon Hotel
signaturesaigonhotel.com
Can Tho

Yderligere info:

 • Ovenstående rejse er baseret på gode mellemklasses hoteller (3-4 stjerner) – alle med aircondition.
  Vi kan selvfølgelig skræddersye rejsen så den passer helt til dine ønsker, hoteller mv.
 • Der vil være højsæsonstillæg i forbindelse med jul / nytår samt i deres vigtigste højtid TET Festival som i 2020 falder 23 jan – 31 jan.

  Priser

  PeriodeAntal personerfrapris per person
  01 nov – 15 decper person (2 personer op)2695 USD
  16 dec – 20 janper person (2 personer op)3095 USD
  21 jan – 01 febper person (2 personer op)Forespørg
  01 feb – 31 marper person (2 personer op)2895 USD
  01 apr – 31 oktper person (2 personer op)2595 USD

Rejsen inkluderer:

 • Overnatninger på basis dele-dobbeltværelse med daglig morgenmad. Hvis der ønskes enkeltværelse, pålægges der et tillæg
 • Ekstra måltider nævnt specifikt (M= morgenmad, F= frokost; A= aftensmad)
 • Privat transport indenfor rejsen som beskrevet i programmet
 • Lokale engelsktalende guider under dagture og udflugter
 • Privat guidet bådtur i Mekong Delta som beskrevet
 • Halong rejsepakke (som gruppetur)
 • Indgang og adgange når nødvendigt under guidet tid
 • Indenrigsflybilletter: Hanoi – Danang– Saigon (økonomiklasse med lufthavnsskatter)

Rejsen inkluderer ikke:

 • Fly København / Billund / Aalborg – Vietnam. Ønskes tilbud inkl. Flybilletter fra Danmark venligst forespørg
 • Drikkevarer under inkluderede måltider
 • Udgifter ikke nævnt specifikt som inkluderet
 • Drikkepenge/godgørenheder (portere, chauffører, lokale guider osv.)
 • Andre personlige udgifter såsom tøjvask, alkohol osv.
 • Yderligere udgifter ved forsinkelse eller udvidelse af rejsen grundet årsager udover vores rimelige kontrol
 • Tillæg i højsæson
 • Visa og visastempel
 • Moms og andre skatter
 • Bankudgifter og tillæg
 • Rejseforsikring (*)

OBS:

Venligst bemærk : Thailandtours laver rejseløsninger der er tilpasset dit behov. Ovenstående er et rigtig godt bud på, hvordan turen kunne se ud. Ønskes andet hotel, ønskes flere eller færre overnatninger så venligst kontakt os og få et tilbud med det samme.

Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud.

* (angiver felt, der skal udfyldes)

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.