Golf i Vietnam - et relativt uopdaget golfparadis

Vietnam er et fantastisk rejseland, kendt for sin spændende historie, interessante byer, smukke natur, et fremragende køkken og en super venlig og imødekommende befolkning.

Vietnam spås til at blive Østens nye golfparadis - og sågar det nye Thailand- men det er fortsat et relativt uopdaget golfparadis.

Fra Hanoi i nord til Danang og Hoi An i central til Ho Chi Minh City (Saigon i syd) er der ca 35 golfbaner og mange nye bliver bygget.
Hanoi i nord kan have kølige dage ned til 10 grader om vinteren, mens det er bedst Danang og Hoi An er i perioden fra januar til august, hvor der er mindst nedbør og temperaturene svinger mellem 20-34 grader.
I Saigon i syd kan der spilles hele året, dog er det mest behageligt fra november til april med temperature mellem 28-33 grader.

Vi er sikre på at du også kommer til at ELSKE VIETNAM OG AT SPILLE GOLF I VIETNAM!

image_pdfimage_print
  - Vietnam
Antal huller: 18

Vinpearl Nam Hoi An Golf, Danang – Vietnam

Antal huller: 18
Tvungen golf buggy: Ja
Vinpearl Nam Hoi An Golf er en IMG-designet bane, der ligger 30 minutter syd for Hoi An eller en time fra Danang. Cua Dai Beach (også kaldet Nam Hoi An Beach) er en del af Hoi An South-mega-projektet som inkluderer flere golfbaner, resorts, underholdningsområder og kasinoer. Banen - som har international klasse - spiller på tværs af terræn med havudsigt fra flere af åbnings- og sluthullerne.
  - Vietnam
Antal: 2 – -
Varighed: 13 Dage+
Prisen starter fra USD 2595

Golf & Sightseeing i Vidunderlige Vietnam (15 Dage)

Antal: 2 – -
Varighed: 13 Dage+
Prisen starter fra USD 2595
Vietnam har det hele og har en helt særlig aura. Spændende og intense byer som Hanoi og Ho Chi Minh Byen (Saigon). Romantiske Hoi An og facinerende og spændende historier om bl.a. Vietnam-krigen. Vi har sammensat det bedste af det bedste på denne tur hvor du får du muligheden for at nyde alle kulturelle aspekter i vidunderlige Vietnam kombineret med 5 runder fantastisk golf.
  - Vietnam
Antal: 2 – -
Varighed: 13 Dage+
Prisen starter fra USD 1514

Golfrundrejse i Nord & Sydvietnam (13 Dage)

Antal: 2 – -
Varighed: 13 Dage+
Prisen starter fra USD 1514
Vietnam har ALT...Spændende og intense byer som Hanoi og Ho Chi Minh (Saigon) og fantastiske golfbaner. Vi har sammensat et program med det bedste af både kultur og golf her! Vi har sammensat det bedste af både Nord & Sydvietnam det bedste på denne tur hvor du får du muligheden for at nyde alle kulturelle aspekter i vidunderlige Vietnam kombineret med 5 runder fantastisk golf.
  - Vietnam
Antal: 2 – 6
Varighed: 5-7 Dage
Fra pris per person 714 USD

Golfrejse til Saigon, Vietnam (5-dage)

Antal: 2 – 6
Varighed: 5-7 Dage
Fra pris per person 714 USD
Ho Chi Minh City – eller Saigon som byen også stadig kaldes – har næsten et indbyggertal som den danske befolkning. Så Ho Chi Minh City er bogstaveligt talt en storby med drøn på og en vrimmel af trafik på to og fire hjul, med og uden motor. EPå denne vidunderlige 5 dages golftur i Sydvietnam får du muligheden for at nyde godt af østens dejlige klima, samtidig med du spiller din golf på nogle af Saigons og Sydvietnams bedste golfbaner.
  - Vietnam
Antal huller: 18

Tam Dao Golf Resort, Hanoi – Vietnam

Antal huller: 18
Tvungen golf buggy: Nej
Tam Dao golfbanen åbnede i 2007 og blev designet til at være den bedste golfbane i Vietnam. Golfbane designfirmaet IMG anvendte de naturlige landkonturer og lokale flora og fauna til at skabe en visuel nydelse for golfspillerne. Store bjerge i baggrunden indrammer hvert hul og giver en fornemmelse af at være i Alperne eller Adirondacks i Det Østlige USA. Golfbanen spiller gennem en række søer og vandløb, hvilket gør det til én af de mest naturskønne golfbaner i Hanoi.
  - Vietnam
Antal huller: 18

BRG Da Nang Golf Resort (Danang Golf Club), Danang – Vietnam

Antal huller: 18
Tvungen golf buggy: Nej
BRG Da Nang Golf Resort (Danang Golf Club) åbnede i 2010 and blev straks anerkendt af USA GOLF magasin som værende én af de 15 bedste nye baner i verdenen.
  - Vietnam
Antal huller: 36

Sky Lake Resort & Golf Club, Hanoi – Vietnam

Antal huller: 36
Tvungen golf buggy: Nej
Sky Lake Resort & Golf Club blev i 2015 tildelt prisen som både den bedste mesterskabsbane i Vietnam og 5. bedste bane i Vietnam. Sky Lake Resort & Golf Club ligger 45 km fra Hanois centrum og består af to modsatrettede 18-hullers baner - Sky Course og Lake Course.
  - Vietnam
Antal huller: 54

Phoenix Golf Resort, Hanoi – Vietnam

Antal huller: 54
Tvungen golf buggy: Nej
Banen er designet af Ronald Fream, og hver af de tre baner på Phoenix gør brug af alvorlige fairway- og green-kuperinger samt smart ruteplanlægning gennem og omkring de unikke kalkstensklipper. Yderligere japansk og koreansk designinput sikrer, at omgivelserne er både godt beskyttede og smukke samtidig
  - Vietnam
Antal huller: 18

Montgomerie Links, Danang – Vietnam

Antal huller: 18
Tvungen golf buggy: Nej
Montgomerie Links er en fantastisk 7090 yard, par-72 golfbane. Banen er blevet bedømt som værende én af Asiens ti bedste baner af 2012 Forbes Travel Guide og er senest blevet kåret som "Vietnam’s Best Championship Course 2013" af Vietnam Golf Magazine.
  - Vietnam
Antal huller: 18

The Chi Linh Star Golf & Country Club, Hanoi – Vietnam

Antal huller: 18
Tvungen golf buggy: Ja
Chi Linh Star Golf & Country Club var vært for den første professionelle golfturnering i det nordlige Vietnam, 2004 Carlsberg Masters Vietnam, hvor det smukke layout blev anerkendt af både golfprofessionelle og amatører. The Chi Linh Star Golf & Country Club ligger ca halvvejs mellem Hanoi og den populære Halong Bay.

Overordnet set en tur med en næsten perfekt logistik, transfer, cykler, både, motorcykler var på rette plads på rette tid. Det var en tur som kostede mange penge, men vi følte at vi fik god valuta for pengene, ikke mindst i betragtning af det antal personer vi ind imellem havde ”i vort brød”, og på trods af at det blev noget dyrere pga dollar-kursen som pludselig gik amok. Hotellerne var alle af god standard - Gunnar Lauridsen