Seneste information om rejser under Corona pandemien:
Efter en hård periode, hvor vi ingen gæster har sendt til Thailand, siden verden lukkede ned i marts 2020, er der nu lys for enden af tunnellen.

Phuket åbnede for deres “Sandbox” ordning i juli 2021 hvor vaccinerede turister kunne indrejse til Thailand og konceptet vil træde i kraft flere steder i Thailand pr 01 oktober 2021.

Udenrigsministeriet har også for nyligt ændret deres anbefaling omkring rejser til Thailand.

I udgangspunktet er Thailand orange, og de fraråder unødvendige rejser til Thailand . Men lige nedenunder står der nu, at personer der er vaccineret kan se bort fra den anbefaling, og dermed tæller Thailand reelt som gult. Der er altså ingenting i vejen, for at bestille en rejse til Thailand.

Når du køber en rejse hos os, er du i sikre hænder i. Vi er medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer 3192), der er sat i verden for at sikre kunderne deres penge, hvis et rejsebureau går konkurs. Derudover følger vi vejledningerne fra Pakkerejseloven.

Vi forstår at de mange restriktioner betyder at vores gæster føler sig nødsaget til at vente med bestilling af rejsen. Med en gratis tryghedsgaranti, kan du være sikker på, at få dine penge refunderet op til 30 dage inden afrejse, i tilfælde af at Udenrigsministeriet markerer din destination rød eller orange og du vælger ikke at rejse.

Tryghedsgarantien gælder for alle nye bestillinger af rejser, der bestilles i 2021. Du behøver dog ikke at afrejse i 2021.
Når du køber rejser i denne Corona tid er det vigtigt at du undersøger, hvordan du er dækket af rejseforsikringen.

Der er ofte stor forskel på dækningen hos de forskellige selskaber i forbindelse med Corona.

Flere selskaber tilbyder rejseforsikringer der dækker i tilfælde af Corona eller anden sygdom på rejsen, selv på destinationer der på nuværende tidspunkt frarådes at rejse til.

Vi foreslår at i tegner en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring. Den dækker lige så godt som altid, og dækker nu endda også corona-relaterede problemer.

F.eks. har I ret til at få pengene for rejsen refunderet, hvis I tester positiv for Covid-19 inden I skal rejse, og dermed bliver forhindret.

Ønsker du ikke at rejse, får du dine penge refunderet. Vælger du at rejse, og der efterfølgende sker ændringer i rejsevejledningerne, gælder almindelige rejsebetingelser.

Der tages forbehold for andre betingelser gældende for flybilletter.

FÅ EN SNAK MED JAKOB
OM DINE ØNSKER

Kom i kontakt

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

UGEDAGE: 16:00 – 19:00

WEEKENDER: EFTER AFTALE

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

  • * PÅKRÆVEDE FELTER
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE