Tryghedsgaranti med Thailandtours.dk – COVID 19

Når du køber en rejse hos os, er du i sikre hænder. Vi er medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer 3192), der er sat i verden for at sikre kunderne deres penge, hvis et rejsebureau går konkurs. Derudover følger vi vejledningerne fra Pakkerejseloven.

Vi forstår dog at de mange restriktioner betyder at vores gæster føler sig nødsaget til at vente med bestilling af rejsen. Med en gratis tryghedsgaranti, kan du være sikker på, at få dine penge refunderet op til 30 dage inden afrejse, i tilfælde af at Udenrigsministeriet markerer din destination rød eller orange og du vælger ikke at rejse.

Tryghedsgarantien gælder for alle nye bestillinger af rejser, der bestilles i 2021. Du behøver dog ikke at afrejse i 2021.
Når du køber rejser i denne Corona tid er det vigtigt at du undersøger, hvordan du er dækket af rejseforsikringen.

Der er ofte stor forskel på dækningen hos de forskellige selskaber i forbindelse med Corona.

Flere selskaber tilbyder rejseforsikringer der dækker i tilfælde af Corona eller anden sygdom på rejsen, selv på destinationer der på nuværende tidspunkt frarådes at rejse til. Kontakt os hvis i ønsker vejledning.

For at være sikker på, at få rejsen til den bedst mulige pris, og samtidig være sikret i tilfælde af orange -eller røde rejsevejledninger, vil du med en tryghedsgaranti være sikker på, at få alle dine penge tilbage, uden at skulle betale gebyr. Tryghedsgarantien kan anvendes op til 30 dage før udrejse.

Ønsker du ikke at rejse, får du dine penge refunderet. Vælger du at rejse, og der efterfølgende sker ændringer i rejsevejledningerne, gælder almindelige rejsebetingelser.

Der tages forbehold for andre betingelser gældende for flybilletter.

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.