Bestil bådtransport i hele Thailand her!

Min antal: 1
Max antal: 40

Bestil bådtransport i hele Thailand her!

 Bestil bådtransport i hele Thailand her!
Fra pris per person 84 kr

Bestil bådtransport i hele Thailand her!

Transportmiddel:
Min antal: 1
Max antal: 40
Fra pris per person 84 kr
  • Båd transporter i Thailand og Langkawi i Malaysia; Koh Mak, Koh Kood, Koh Chang, Koh Kradan, Koh Lanta, Koh Ngai. Koh Lipe, Koh Mook, Koh Bulone, Koh Phi Phi, Phuket osv.
  • Du kan lave din bestilling på dansk her.
  • Vi vender retur indenfor 24-36 timer oftest meget hurtigere.
  • Vælg startsted og bestil på 1 minut nu.
BESTIL NU
Vælg en Dato
Antal personer
Rooms available
Produkter
Yderligere information og kommentarer såsom hotel, flynummer osv:
{option_name}
{price_range} per {per_text}
Læs mere
{description}
{option_name}
{option_quantity}
image_pdfimage_print

 Bestil bådtransport i hele Thailand her!

Båd transporter i Thailand og Langkawi i Malaysia; Koh Mak, Koh Kood, Koh Chang, Koh Kradan, Koh Lanta, Koh Ngai. Koh Lipe, Koh Mook, Koh Bulone, Koh Phi Phi, Phuket osv.

Koh er det Thailandske ord for ø. Ordet Koh vil man ofte støde på i Thailand, for der er hundredevis af øer i landet. Flest i den Thailandske golf eller i Andamaner havet. De fleste Thailandsrejsende kender Koh Samui, Koh Chang, Koh Lanta osv.

Før i tiden var de fleste øer ubeboede, men med de mange turister der har fundet vej til Thailand er øerne blevet udviklet.

Transporten til øerne er blevet lettere og nogle vil sige lidt mindre charmerende. En del færger er blevet afløst af speedbåde eller katamaraner, hvilket har gjort rejsetiden kortere.

Færge til Koh Samet ikke så langt fra Bangkok er dog stadig omdannede fiskekuttere. Turen fra fastlandet til Koh Chang er også stadig en 45 minutters smuk sejltur ligesom der stadig er traditionelle færger til Koh Samui.

Januar 2017 åbnedes endog en færgerute mellem Pattaya og Hua Hin så man sparer hele turen omkring Bangkok.

Speedbåde i Thailand i Thailand bliver også benyttet ofte. For de flestes vedkommende overskygger forventningens glæde altid den lange rejsetid det ofte er forbundet med når turen går til Thailand. Ofte er det, når man sidder i speedbåden på vej ud til palmeøerne at man føler, at nu er ferien virkelig igang.

Gashåndtaget i bund, vind i håret, svedperler på panden der fordamper. Temperaturen der med farten bliver mere og mere behagelig og forventninger om en fantastisk ferie og et perfekt resort.

For voksne og fartglade altid en oplevelse. For børn kan det være et af højdepunkterne på turen.

Thailand er velsignet med hundredevis af øer. Den hurtigste og mest behagelige måde at komme til for eksempel Koh Lipe, Koh Chang, Koh Lanta er med speedbåd. Thailand Tours har aftaler med stort set alle udbydere i landet og hjælper gerne med at booke billetter, hvilket oftest er nødvendigt – specielt i højsæsonen.

Vi har samlet de mest populære ruter for både speedbåde og slowboats ovenfor så det hele kan bestilles samlet på en gang (se priser og tidspunkter øverst på siden, ved  at vølge startsted, dato & antal personer).


God overfart

Tilbud på transport - Gratis og uforpligtende

* (angiver felt, der skal udfyldes)
- Ønskes flere transporter? Klik tilføj transport
  • Date Format: DD dash MM dash YYYY
  • :
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.