Transport i Thailand

Rejser til Thailand » Transport i Thailand
Fremragende 5 stjerner

Når du køber en pakkerejse hos Thailand Tours, har du mulighed for at inkludere forskellige former for transport. Det kan være transfer enten med båd, bus eller bil, og du kan naturligvis i de fleste tilfælde vælge en privat transfer, hvis du ikke ønsker en delt transfer, som ofte er den billigste. På nogle af vores rundrejser vil der også være transport med tog eller indenrigsfly inkluderet. Du finder meget mere information om hvilken transport, som er inkluderet under de enkelte rejsebeskrivelser.

Eget kontor i Thailand = service og sikkerhed

Vi bestiller langt de flest transfers via vores eget kontor i Thailand, som ligger i Hua Hin. Det betyder, at vi kender alle samarbejdspartnere og kan sikre, at de leverer den kvalitet og sikkerhed, som du med rette kan forvente, som gæst hos Thailand Tours. Skulle der mod forventning opstå situationer, hvor du har brug for hjælp i forbindelse med din transport, vil du som gæst hos os naturligvis kunne kontakte vores kollegaer i Thailand for hjælp.

Jakob

Jeg er ekspert på Thailand

Jakob sidder klar og ved alt omkring rejser til Thailand

Godt nok har Jakob et skandinavisk udseende, men hans indre glød udstråler thai til fingerspidserne. Jakob er så meget ‘thai’, at du kan spørge ham på thailandsk om alt fra vejret til dagens ret i gadekøkkenet…

Ring til os:
42 64 49 47

“Jeg vil kun købe transport og ikke en pakkerejse”

Ønsker du kun at købe transport, så har vi lavet en udførlig guide med informationer om alle transportmuligheder i Thailand. Bemærk at vi hos Thailand Tours ikke sælger “kun transport” men som en del af en pakkerejse.

Læs vores guide om transport i Thailand – sådan finder du rundt i landet her

Transfer med bil eller minibus

Der er helt sikkert mange muligheder for billig transport i Thailand. Man risikerer dog let at gå på kompromis med sikkerheden. Ældre køretøjer, chauffører der kører hasarderet og firmaer, der ikke har licens til at køre. Thailand Tours bruger nyere biler, vi har licensen i orden og vi har et rigtig godt netværk af gode og pålidelige chauffører i hele landet.

Transfer med båd

Koh er det thailandske ord for ø. Ordet ‘koh’ vil man ofte støde på i Thailand, for der er hundredevis af øer i landet. Flest i den thailandske golf eller i Andamanerhavet. De fleste Thailandsrejsende kender Koh Samui, Koh Chang, Koh Lanta osv.

Før i tiden var de fleste øer ubeboede, men med de mange turister, der har fundet vej til Thailand, er øerne blevet udviklet.

Transporten til øerne er blevet lettere og nogle vil sige lidt mindre charmerende. En del færger er blevet afløst af speedbåde eller katamaraner, hvilket har gjort rejsetiden kortere.

Færge til Koh Samet ikke så langt fra Bangkok er dog stadig omdannede fiskekuttere. Turen fra fastlandet til Koh Chang er også stadig en 45 minutters smuk sejltur ligesom der stadig er traditionelle færger til Koh Samui.

Januar 2017 åbnedes endog en færgerute mellem Pattaya og Hua Hin, så man sparer hele turen omkring Bangkok.

Speedbåde i Thailand bliver også benyttet ofte. For de flestes vedkommende overskygger forventningens glæde altid den lange rejsetid, som det ofte er forbundet med, når turen går til Thailand. Ofte er det, når man sidder i speedbåden på vej ud til palmeøerne, at man føler, at nu er ferien virkelig i gang.

Gashåndtaget i bund, vind i håret, svedperler på panden der fordamper. Temperaturen der med farten bliver mere og mere behagelig og forventninger om en fantastisk ferie og et perfekt resort.

For voksne og fartglade er en tur med speedbåd altid en oplevelse. For børn kan det være et af højdepunkterne på turen.

Thailand er velsignet med hundredevis af øer. Den hurtigste og mest behagelige måde at komme til for eksempel Koh Lipe, Koh Chang, Koh Lanta er med speedbåd.

Scroll to Top