Aktuelle tilbud på rejser til Thailand

Fremragende 5 stjerner

Sommerferietilbud 2024

Pris fra kr. 12.499,- pr. person for 14 dage/12 nætter. BEGRÆNSET ANTAL PLADSER!

Har du planlagt ferie til sommer, men endnu ikke fået bestilt? Så har vi et godt tilbud til dig. Du flyver med Singapore Airlines fra Kastrup til Phuket t/r, hvor forplejning, bagage foruden alle skatter og afgifter naturligvis er inkluderet.

Sommeren 2024 står for døren, og rejselysten har aldrig været større. Det er i hvert fald den fornemmelse, som vi rejsebureauer har efter en yderst travl start på denne rejsesæson. Derfor har priserne også taget et nøk opad særligt hos flyselskaberne, der sælger deres billetter efter udbud og efterspørgsel. Derfor er vi ekstra glade for at kunne tilbyde dig at komme afsted to uger i skolernes sommerferie til særpris.

Ønsker du at vide mere om tilbuddet eller lave en reservation, kan du kontakte os på mail: info@thailandtours.dk eller ringe på 4264 4947 – vi glæder os til at høre fra dig!

Rejsen inkluderer:

  • Singapore Airlines fra Kastrup til Phuket t/r
  • forplejning og bagage samt alle skatter og afgifter naturligvis er inkluderet på flyrejsen
  • 12 nætter på et af nedestående hoteller
  • 12 x Morgenmad (All inclusive på The Sands Khao Lak)
  • Privat transfer til og fra hotellet
  • Starter fra 12.499,- pr. pers.

Da der er et begrænset antal pladser, så er pris og plads med forbehold.

Flyrejsen

Udrejse: 28. juni fra Kastrup til Singapore kl. 11:55 med ankomst kl. 06:25 lokal tid. Herfra videre kl. 10:00 med ankomst til Phuket kl. 10:50 lokal tid (29. juni).

Hjemrejse: 11. juli fra Phuket kl. 20:10 med ankomst til Singapore kl. 23:15. Herfra videre kl. 00:05 med ankomst til Kastrup kl. 07:10 lokal tid (12. juli)

Vælg det hotel, der passer bedst til dig (forskellige prisklasser)

Kata Sea Breeze***

Kata Sea Breeze Resort er beliggende midt mellem det gyldne sand på Kata Beach og de frodige, grønne høje bag kysten. En kort gåtur fører dig til centrum af Kata og stranden.

Alle værelser har egen balkon el. terrasse
Hotellet tilbyder både værelser og suiter, der ligger fordelt over fem bygninger, hver med 4-5 etager og elevatorer. Hvert af de 330 værelser og suiter byder på en række faciliteter, herunder badekar med bruser, privat balkon eller terrasse, hårtørrer, kabel-TV med et udvalg af internationale kanaler, gratis drikkevand (begrænset), individuelt styret A/C, safetyboks, telefon og WiFi (mod ekstra gebyr i værelserne).

Pris i seabreeze-værelse fra kr. 12.498 ved 2 voksne
Fra kr. 11.998 pr. person ved 2 voksne/2 børn under 12 år

Læs mere om hotellet her

Chanalai Garden Resort****

Beliggende i nærhed til både Katas atmosfærefyldte bymidte og børnevenlige strand er Chanalai Garden Resort oplagt til såvel en rigtig parferie, men bestemt også en hyggelige familieferie

Værelser med og uden havudsigt
Her findes 209 værelser (ca. 36 m2), der er indrettet i lyse, indbydende farver. Der er to typer af værelser:’ Superior’ med balkon og udsigt til have og pool samt ‘deluxe seaview’, der har balkon med delvis havudsigt.

Pris i deluxe-værelse med havudsigt fra kr. 13.998 ved 2 voksne
Fra kr. 12.998 pr. person ved 2 voksne/2 børn under 12 år

Læs mere om hotellet her

Sudala Resort***

Det 3-stjernede Sudala Beach Resort er beliggende tæt på Khao Laks indbydende sandstrande. Med to pools og en børnepool er der rig mulighed for afslapning, vandsjov og for at nyde solstråler.
En kort gåtur fra Sudala finder du hotellets restaurant ved at krydre en mindre vej. Her kan du nyde dagens måltider med en malerisk udsigt over havet. Restauranten er særligt populær for sin morgenmadsbuffet, som er inkluderet i opholdet.

Pris i superior-værelse fra kr. 12.698 ved 2 voksne
Fra kr. 12.298 pr. person ved 2 voksne/2 børn under 12 år

Læs mere om hotellet her

La Flora Resort Khao Lak****

La Flora Resort Khao Lak ligger ved Bang Niang-stranden i Khao Lak og er for mange en oase. Og så endda med direkte adgang til stranden, hvor du nemt kan tage en forfriskende dukkert i Andamanhavet.
Resortet er opdelt i tre forskellige fløje – Seaside Wing, Poolside Wing og Flora Wing, hver med sit eget pool-område og udvalg af faciliteter, og som gæst har du adgang til alle resortets tilbud, uanset hvor du bor.

Pris i deluxe-værelse fra kr. 13.998 v 2 voksne
Fra kr. 12.998 pr. person ved 2 voksne/2 børn under 12 år

Læs mere om hotellet her

La Flora Resort Khao Lak swimmingpoolområde - Med liggestole og gratis parasoller til afslapning for gæster
La Flora Resort Khao Lak swimmingpoolområde – Med liggestole og gratis parasoller til afslapning for gæster
Luft Katathani resort med swimmingpool
Luft Katathani resort med swimmingpool

The Sands Khao Lak by Katathani*****

The Sands Khao Lak by Katathani er beliggende som nabo til sandstranden i Khao Lak. Med sin moderne arkitektur og harmoniske design er det et hotel, der imødekommer de flestes behov, uanset om du rejser med familien eller søger en parferie.

The Sands Khao Lak har tre fløje: Lagunefløjen, vandfløjen og kystfløjen, der er bundet sammen af den store have med palmer, terrasser og små, afslappende oaser.

Pris i Sands-værelse inkl. all inclusive fra kr. 20.499 ved 2 voksne
Fra kr. 17.998 pr. person ved 2 voksne/2 børn under 12 år

OBS: Opholdet er med all-inclusive!

Læs mere om hotellet herScroll to Top