Påskerejse til Chiang Mai i nord, strandene i Hua Hin og Bangkoks leben

Rejser til Thailand » Påskerejse til Chiang Mai i nord, strandene i Hua Hin og Bangkoks leben
Fremragende 5 stjerner

13 dages individuel rundrejse i Påsken (begrænset antal pladser)

Kombinationsrejsen starter i templernes by, Chiang Mai, og fører dig videre til solbeskinnede Hua Hin med dens rolige strande og afsluttes i Bangkok med al dens liv og leben.

Din rejse starter i Chiang Mai. En by der smukt balancerer mellem ældgammel historie og den moderne livsstil. Oplev lokalt håndværk, smag på traditionelle retter og besøg historiske templer. Efter dit ophold i Chiang Mai, flyver du direkte til Hua Hin. Her tilbringer du 6 nætter og får muligheden for at slappe af på de fredelige strande, tage lange spadsereture og nyde den lokale gæstfrihed. Efter Hua Hin tager rejsen dig videre til Bangkok. Byen byder på en spændende blanding af kulturelle seværdigheder, moderne shopping-muligheder og et bredt udvalg af spisesteder. Her tilbringer du 2 nætter og får en smag af byens energi og mangfoldighed.

Rejsen inkluderer

 • Fly Danmark-Bangkok t/r
 • Indenrigsfly fra Chiang Mai til Hua Hin (direkte)
 • Alle skatter og afgifter
 • 3 nætter Chiang Mai på U Nimman Chiang Mai
 • 6 nætter Hua Hin på Hilton Hua Hin
 • 2 nætter Bangkok på Rembrandt Bangkok Hotel
 • 11 x morgenmad
 • Alle transporter med bil
 • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent

Fra kr. 15.995,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 voksne

Kort over rejsen

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er dagen. Påskeferien begynder. Sådan helt rigtigt. Sikkert med små sommerfugle i maven kan du tage mod lufthavnen og rejse mod Chiang Mai. 

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Dag 2–5: Chiang Mai’s forunderlige verden

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Doi Suthep-tempel
 • Tha Phae Gate
 • Wat Phra Singh
 • Wat Chedi Luang

Fra det øjeblik du ankommer til Chiang Mai, åbner der sig en helt ny, thailandsk verden af oplevelser. Din lokale chauffør hilser velkommen og kører dig til hotellet.

Søslangetrappen op til det hellige
Når du lige haft haft tid til “at lande” og hvilet ud, er det blevet tid til at få skoene på og stifte bekendtskab med den gamle bys charme. Start med Doi Suthep-templet, et helligt sted på en bakketop, hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen. Du skal næsten glæde dig til alle de trappetrin, for turen op (og ned) er flankeret af mytologiske søslanger hele vejen op til templet.

Gadekøkken eller frokost på Michelin-restaurant?
Den historiske indgangsport Tha Phae Gate åbner sine døre for byens fortid og er et populært samlingspunkt. Tag også forbi Moon Muang Road fuld af butikker og spisesteder. Chiang Mai tilbyder både gadekøkkener, der serverer lokale specialiteter som Khao Soi og Michelin-anerkendte restauranter.

I hjertet af den gamle by ligger Wat Phra Singh og Wat Chedi Luang, to betydningsfulde templer, der skildrer Chiang Mais historiske og spirituelle dybde. Deres dekorationer og chedis er imponerende.

Dag 5–11: Velkommen til solbeskinnede Hua Hin

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Afslapning på Hua Hin strand
 • Besøg Hua Hin Night Market
 • Udforsk Klai Kangwon Palace
 • Dagsudflugt til Khao Sam Roi Yot National Park
 • Golf på en af de mange førsteklasses baner

Velkommen til et eventyr i Hua Hin! En charmerende kystperle der tilbyder den perfekte blanding af afslappet strandliv og kulturelle eventyr. Her kan du dase på strandene med det blødeste sand og krystalklart vand.

Det berømte nattemarked og hyggelige strandbarer
Udforsk de historiske templer eller mærk byens rytme på det lokale marked. Når mørket falder på, forvandles Hua Hin til et mylder af liv og lys med sit berømte natmarked, hvor du kan smage på lokale delikatesser og shoppe lokalproduceret håndværk. Du finder også en bred vifte af aftenunderholdning og hyggelige strandbarer.

Lær at lave din helt egen thai-ret
I Hua Hin tilbydes desuden madlavningskurser, kunsthåndværksmarkeder og autentiske thai-massagebehandlinger. Eller tag en dagstur til de omkringliggende landsbyer for at opleve den lokale livsstil eller få en smuk øjenåbner ved Pa La-U-vandfaldet.

Dag 11–13: Bangkok

Anbefalinger:

 • Besøg det royale Grand Palace
 • Over Chao Phraya-floden finder du Wat Arun
 • Spis i gadekøknerne i China Town
 • Shop-amok i shoppingcentrene Terminal 21 og MBK Center
 • Besøg weekendmarkedet Chatuchak Weekend Market
 • Få stillet sukkertrangen i Jim Thompson’s House

Efter opholdet i Hua Hin er det tid til den næste og sidste del af rejsen, nemlig Bangkok. Når du er klar til at forlade Hua Hins afslappede kystlinje, vil din chauffør køre dig tilbage til hovedstaden.

Fra travle markeder til moderne byzoner
I Bangkok kan du glæde dig til at opleve alt fra historiske templer og travle markeder til moderne byområder og en allestedsnærværende livlig atmosfære. Med sin centrale placering er hotellet et ideelt udgangspunkt for dit relativt korte ophold i storbyen.

Historiens vingesus kombineret med nutidens verden
Dine to nætter i Bangkok giver dig muligheden for at dykke ned i byens kultur og historie. Med en blanding af klassiske traditioner og en ultramoderne nutid vil du opleve, hvordan byens modpoler alligevel på forunderligste vis smelter sammen.

Dag 13: Ankomst til Danmark

Ankomst til Danmark igen efter en rejse til Bangkok og Hua Hin – en perfekt kombinationsrejse af storby og badeferie.

Sidse

Jeg er ekspert på Thailand

Sidse sidder klar og ved alt omkring rejser til Thailand

“Hvis Sidse havde en fanklub, så ville hendes kollegaer være medlemmer. Sidse kan nemlig sit kram, og hun er ærligheden selv og vil altid gæsten det bedste. Og så er der lige det, at hun kender Thailand igennem mere end 20 år…”

Ring til os:
42 64 49 47
5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13. August

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15. Marts

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen — 25. Februar

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11. Februar

Scroll to Top