Umphang Trekking – måske Thailands bedste trek (6D/5N)

 Umphang Trekking - måske Thailands bedste trek (6D/5N)
Antal: 1 – 10
Varighed: 5-7 Dage
Pris per person THB 9900

Umphang Trekking – måske Thailands bedste trek (6D/5N)

Antal: 1 – 10
Varighed: 5-7 Dage
Pris per person THB 9900
Et af de bedste steder at tage på trek i Thailand er i området omkring Umphang Wildlife Sanctuary, der ligger i landets nordvestlige del. Umphang Wildlife Santuary blev fredet af UNESCO i 1999. Her flyder Mae Klong floden gennem klippespalter, der er op til 400 meter høje, og det smukke landskab er ideelt til trekking og tømmerflådesejlads.
AFGANG ALLE UGENS DAGE!
BESTIL NU
6D/5N Trekking i Umphang
Vælg en Dato
Antal personer
Rooms available
Produkter
Yderligere information og kommentarer såsom hotel, flynummer osv:
{option_name}
{price_range} per {per_text}
Læs mere
{description}
{option_name}
{option_quantity}
image_pdf Umphang Trekking - måske Thailands bedste trek (6D/5N)

Umphang Trekking (6-dage) – AFGANG ALLE UGENS DAGE!

Selve trekket gennem junglen fører os til det 400 meter høje vandfald; Tee Loi Su, der er Sydøstasiens højeste. Her kan du tage en afslappende dukkert, hvis vejret tillader det. Junglens lyde og dufte ledsager os på trekket videre gennem bambuslunde, tæt bevoksning og over floder. Undervejs overnatter vi i Karen-landsbyen Kho Ta, hvor du kan få et spændende indblik i stammens kultur og levevis. Herfra går turen videre på ryggen af landsbyens godmodige arbejdselefanter gennem den uvejsomme jungle. Umphang trekket er primitivt i ordets positive betydning – i pagt med naturen og lokalbefolkningen.
 Umphang Trekking - måske Thailands bedste trek (6D/5N)

1. dag: Bangkok – Maesot:

Der er afgang enten via VIP luksusbus fra Bangkok til Maesot eller vi kan arrangere minivan transport hele vejen til Umphang for en extra betaling på 12.000 THB for en retur transfer. Uanset hvad, så husk at medbringe en varm trøje da det kan være kold i aircondition. Ankomst tidlig næste morgen ved 5-tiden.

2. dag: Maesot – Umphang:

I Maesot hentes vi ved bussen og kører videre til Umphang i offentlig songthaew (halvåben ladvogn) videre til Umphang i selskab med de lokale rejsende. Det er en meget smuk, cirka fire timer lang, køretur gennem bjergene – og 1.219 vejkurver! Det højeste punkt på køreturen er 1.400 meter over havet. Om aftenen er der indkvartering i de traditionelle pælehuse, hvor vi spiser aftensmad på verandaen og mødes med guiderne, der giver en kort gennemgang af turen i Umpang.(M, F, A)

3. dag: Rafting med bambustømmerflåde og trekking:

Efter morgenmaden begynder sejladsen med bambustømmerflåde (eller gummibåd i regntiden – afhængigt af vandstanden) sydpå ad Mae Klong. Floden veksler i hastighed afhængigt af årstiden. Her kan du sidde og slappe af og nyde de naturskønne omgivelser. Undervejs gør vi holdt ved en varm kilde, hvor man kan bade. Vi anbefaler, at du opbevarer dit kameraudstyr i en plasticpose og har solcreme, hat og sandaler klar til sejladsen. Herfra er der cirka fire timers trekking til den offentlige lejrplads i Umphang Wildlife Sanctuary, hvor vi har tilladelse til at slå telte op. Bemærk, at det er turens hårdeste trekkingdag med vandring op ad bakke. (M, F, A)

4. dag: Tee Loi Su vandfaldet – Trekking til Karen stammelandsby:

På fjerdedagen vandrer vi om formiddagen til det imponerende vandfald Tee Loi Su, der er Sydøstasiens største – og flottest lige efter regntiden (nov.-dec.). Hvis vejret tillader det, kan du her tage en dukkert i de naturlige pools ved foden af vandfaldet. Stedet er også et populært udflugtsmål for thailænderne, så vær forberedt på, at her kan være mange mennesker i højsæsonen. Efter frokost vandrer vi gennem store bambuslunde, over broer og gennem tæt jungle til Karenerlandsbyen Ko Tha, hvor vi overnatter i et traditionelt pælehus bygget af teaktræ og bambus. Der er mulighed for, at du kan gå en tur rundt i landsbyen og få et indtryk af Karenerstammens dagligdag og levevis, og guiden kan fortælle om deres kultur og traditioner. (M, F, A)

5. dag:Trekking:

Efter en god morgenmad er det tid til en trekking tur på ca 3 timer genem junglen til Palatha, hvor din transport tilbage til Umphang venter dig. Her kan du kan nå at tage et bad, inden du køres til Mae Sot, hvorfra du skal med bussen til Bangkok. Bussen fra Mae Sot afgår om aftenen med forventet ankomst på Bangkoks nordlige busstation tidlig næste morgen. Her slutter turen, og du skal derfor selv sørge for transporten herfra. Guiden bliver i Mae Sot og er derfor ikke med natbussen til Bangkok.
Vælger du i stedet at slutte turen i Chiang Mai eller Mae Sariang, skal der opnattes en ekstra nat i Mae Sot (ikke inklusiv). (M,F,A)

6. dag: Ankomst Bangkok:

Efter en super oplevelse ankommer i tidligt om morgenen tilbage i Bangkok.

Overnatning:

Praktiske Ting: Du overnatter delvist i pælehuse og delvist i telt på turen. Soveposer samt liggeunderlag kan lånes i Umphang trek. Pak en lille taske med det nødvendige til junglen – husk, at du selv skal bære dine ting. Resten af din bagage kan i mellemtiden opmagasineres i enten Bangkok, Maesot eller Umphang. OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet. Turen gennemføres ved en minimumstilslutning på 4 personer – hvis du beslutter at tage afsted alene, skal du derfor vælge en dag, hvor andre personer er tilmeldt. Bemærk, at Umphang trekket er hårdere i regntiden, hvor der i perioder kan komme meget regn, og stierne bliver mudrede. I nødstilfælde kan det blive nødvendigt at gå en del af strækningen på grusvej. Af hensyn til naturens bevarelse og dit udbytte af turen tilstræber vi at trekke i små grupper med mellem to og otte deltagere. Mange af guiderne er fra Umphang og vokset op med junglen, men deres engelskkundskaber er ofte begrænsede. Sværhedsgrad: Let – moderat (afhængigt af årstiden). Velegnet for familier. Vær opmærksom på at trekket er hårdest i regntiden fra juli til oktober. Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Hvis man ikke selv kan/vil bære sin egen bagage, kan man betale sig fra det ved at leje en bærer.

Turen kører hver dag. Husk:

 • Gode vandresko/støvler og sandaler til raftingturen
 • Luftige og hurtigttørrende shorts og t-shirts til trek
 • Varm trøje/fleece til bjergkørslen i songthaew og til aftnerne i december til februar
 • Luftigt tøj med lange ærmer og -ben til om aftenen (myg)
 • Myggebalsam og personlig medicin
 • Evt. egen sovepose eller lagenpose (ned til 8 grader om natten i vintermånederne)
 • Regnslag og gummistøvler i regntiden (kan lånes lokalt)
 • Lange sokker til vandring i gummistøvler i regntiden
 • Badetøj og hat/kasket
 • Lommelygte og batterier
 • Håndklæde, toiletsager og vandfast solcreme
 • Kameraudstyr og evt. vandtætte poser
 • Penge (husk det er god skik at give drikkepenge til guiderne efter turen)
 • Pas (skal evt. vises ved grænseposter på turen Bangkok-Mae Sot
 • Kopi af pas til trekkingturen (pas kan evt. efterlades i Mae Sot/Umphang)
 • Evt. en oppustelig pude og køresygepiller
 • Evt. øreproppen ( i landsbyerne er der mange høns og hunde, som kan larme om natten)

Ikke med i prisen

 • Internationale & lokale flyvninger
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til chauffør og guide (vi anbefaler min. 300-500 THB per person til både guide og chauffør)
 • Andre udgifter af personlig art, såsom vasketøj, souvenirs, drikkepenge, kamera / video gebyrer, ect …
 • Enhver tjenesteydelser, som ikke er nævnt i i programmet.

Pris i DKK per person

Daglige afgangePris per person i THB
Ved 1 person15000
Ved 2 personer op9900