Storbyferie i Bangkok, badeferie i Krabi og ø-liv på Koh Lanta – få alt i én rejse!

Rejser til Thailand » Storbyferie i Bangkok, badeferie i Krabi og ø-liv på Koh Lanta - få alt i én rejse!
Fremragende 5 stjerner

Rundrejse til Bangkok, Krabi og Koh Lanta – 15 dage

Denne rejse tager dig med igennem landets kultur og uberørte natur, som strækker sig fra Bangkoks historiske monumenter til Koh Lantas tropiske paradis og Krabis vilde natur. Rejsen lægger ud i Bangkok, hvor du vil udforske det historiske Grand Palace, vandre til The Golden Mount (for den betagende udsigt) og shoppe på byens livlige markeder.

Efter byens travle tilværelse flyver du til Krabi, hvorfra en båd fører dig til Koh Lantas smukke strande og klare snorklevand. Dit eventyr fortsætter i Krabi med et besøg i templet “Tiger Cave”, som ligger over 1200 trin over jorden, mens du kan nyde en dag i første gear ved Railay Beach.

Vi vil anbefale dig denne rejse, hvis du: Har cirka 2 uger til rådighed, hvor du gerne vil opleve Thailand på 3 forskellige måder: 1) den store metropol, 2) ø-livet 3) natur- og badeferie på fastlandet.

Rejsen inkluderer

 • Fly Danmark-Bangkok
 • Fly Bangkok-Krabi
 • Fly Krabi-Danmark
 • Alle skatter og afgifter
 • 3 nt. Bangkok
 • 5 nt. Krabi
 • 5 nt. Koh Lanta
 • 13 x morgenmad
 • Alle transporter med bil og færge
 • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent

Fra kr. 12.995,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Kort over rejsen

Klik på kortet og få det vist i stor størrelse

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er dagen. Ferien begynder. Sådan helt rigtigt. Sikkert med små sommerfugle i maven kan du tage mod lufthavnen og rejse mod Bangkok. 

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Dag 2–5: Bangkok

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Besøg det royale Grand Palace
 • Over Chao Phraya-floden finder I Wat Arun
 • Spis i gadekøknerne i China Town
 • Shopamok i shoppingcentrene Terminal 21 og MBK Center
 • Besøg weekend markedet, Chatuchak Weekend Market
 • Få stillet sukkertrangen i Jim Thompson’s House

VELKOMMEN TIL BANGKOK: Hjertet af Thailand, hvor du kan finde alt fra små, lokale fiskemarkeder til over 300 meter høje skyskrabere. Når du lander i Bangkok, vil du blive mødt af din lokale chauffør, som vil køre dig til dit hotel, hvor du kan smide benene op efter en lang flyrejse. Men den summende stemning fra byens travle gader lokker, og du vil hurtigt mærke behovet for at komme afsted og udforske byens fascinerende blanding af moderne luksus og den dybt rodfæstede kulturarv.

STREETFOOD I CHINA TOWN: Vi anbefaler altid, at du som gæst lægger et stop forbi det pulserende og travle Chinatown – den asiatiske version af Times Square i New York. Dette night market tilbyder alt, hvad hjertet begærer, både når det kommer til stærk curry, krydret pad thai og friskfanget fisk og blæksprutter. Tag dig tid til at udforske områdets sidegader og lad dig fascinere af de mange forskellige butikker, som sælger alt fra gammelt elektronik til farverrige saronger.

GYLDNE TEMPLER OG DRAGER: Bangkok er hjemsted for en rigdom af historiske skatte som de kendte templer Wat Phra Kaew og Wat Arun. Disse helligdomme rolige oaser midt i byens livlige rytme og fungerer som levende vidnesbyrd om regionens stolte historie. Her kan du med rette lægge visit forbi Grand Palace, den officielle residens for kongerne af Siam siden 1782. Søger du en smule ud af byen, kan du desuden finde Wat Sam Phran templet – Thailands svar på Rundetårn, hvor en grøn drage snor sig om bygningen hele vejen til toppen, hvorfra du kan nyde udsigten ud over det grønne landskab.

SHOPPING OG INTERNATIONALE COCKTAILS: For shopping-entusiaster er Chatuchak Weekend Market en sand oplevelse. Markedet er en labyrint af boder, der tilbyder alt fra trendy mode og lokal håndværk til falske dokumenter – så har du altid drømt om at blive læge, men orker ikke uddannelsen, kan du få diplomet her på få minutter… Det er nok mest af alt en fjollet souvenir, som du kan give væk som mandelgave til næste jul.

Tag desuden på en sejltur langs Chao Phraya-floden, som giver dig en unik vinkel på byens arkitektoniske skønhed. Afslut dagen med et besøg på Khao San Road – et mekka for backpackere fra hele verdenen, der kommer for at feste til den lyse morgen og udfordre skæbnen ved at spise edderkopper og skorpioner på spyd. Det er absolut et syn, du sent vil glemme, men hvor du muligvis kan føle sig fristet til at trække sig tilbage til en af Bangkoks rooftop-barer, hvor du kan nyde den bjergtagende udsigt over den store by. Her kan vi anbefale ABar rooftop eller Above Eleven, som begge er barer, hvor prisen matcher udsigten, men hvor det i sidste ende er alle pengene værd. Når aftenen når sin ende, kan du hoppe på en tuktuk hjem til hotellet. Det er både en sjov og nervepirrende måde, at suse igennem Bangkoks gader på.

Dag 5–10: Koh Lanta

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Beautiful Beach
 • Mu Ko Lanta National Park
 • Fiskerlandsbyen Saladan
 • Mai Kaeos bjerghuler
 • Klong Dao Beach
 • Klong Khong Beach

En indenrigsflyvning bringer dig til Krabi Lufthavn, hvor en lokal chauffør står klar til at køre dig til havnen, hvor en båd vil sejle dig videre til den idylliske ø, Koh Lanta.

SMUKKE STRANDE: Koh Lanta er hjemsted for nogle af Thailands smukkeste strande. Lej en scooter og besøg “Beautiful Beach”, som på alle måder lever op til sit navn. Stranden ligger mere afsides og er derfor typisk mindre befærdet. Her kan du snildt få en hel dag til at gå, mens du nyder en frisk kokosnød i det gyldne sand. Der ligger desuden et massage spot på stranden, hvor du kan få en thai massage til omkring 60 kr., mens du nyder den smukke udsigt.

UDFORSK DE LOKALE RESTAURANTER: Ud over utallet af steder, der serverer dampende pad thai og mango sticky rice, kan man med rette udforske det mere internationale men stadig lokale køkken. Du kan bl.a. besøge den lille kinesiske gaderestaurant “Qing’s” som serverer fantastiske dumplings. Skal du have en bedste lokale mad, skal du besøge “Yawi”. Det kan være svært at få et bord, så kom i god tid eller reserver et bord på forhånd.

LEJ EN SCOOTER: Det er selvfølgelig ikke for alle, men skal man udforske Thailand på scooter er Koh Lanta det perfekte sted at starte. Her er der nemlig mindre trafik men ofte asfalteret. Det gør det til en mere sikker og fri måde at udforske øen på.

KOH LANTA OLD TOWN: Denne bydel startede ud som handelshovedstaden for kinesiske og arabiske søfarer, men i dag er det bare en hyggelig, lokal by med gode restauranter og en meget langt mole. Her kan du desuden shoppe i små butikker, som sælger lokal håndværk. Besøg desuden en af restauranter, som ligger ud til havet på “stylter”. Et fantastisk sted, hvis man vil nyde solnedgangen, den fantastiske udsigt og en god middag.

Dag 10–14: Krabi

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Tiger Cave Temple
 • Railay Beach
 • Snorkling på Chicken Island
 • Ao Nang Beach
 • Krabi Elephant Sanctuary
 • Klong Haeng-markedet

JUNGLE ADVENTURE: Udover smukke strande byder Krabi også på vilde jungler. Book en guidet tur og forvild jer ud i det grønne, tropiske landskab. Her kan man finde floder, hvor man langsomt driver med strømmen i en badering, mens man nyder en øl eller en frisk kokosnød. Man kan også besøge de lokale “hot springs”, som er små lagooner med dampende varmt vand. Naturens svar på et udendørs spabad. En overraskende forfriskende oplevelse, når man har gennemsvedt sit tøj igennem junglen.

AO NANG BEACH: Gå en tur ned langs stranden og hovedgaden i Ao Nang. Her kan du få alt hvad hjertet begærer, når det kommer til lokal shopping, night markets, lady boy shows og fantastiske restauranter. Ao Nang er et must, når du skal til Krabi, hvis ikke du allerede bor der.

SMUKKE STRANDE OG KALKSTENSFORMATIONER: Ønsker I ro og afslapning, så er Railay Beach lige noget for jer. Her danner majestætiske kalkstensformationer rammen om en dag med afslapning ved det azurblå hav og den bløde sandstrand. Klatreentusiaster vil også finde stedet uundgåeligt fascinerende. Overvej en ø-hop tur fra Ao Nam Mao Pier, hvor paradisiske vande og billedskønne øer venter. Snorkling ved Chicken Island er en oplevelse, man ikke vil gå glip af.

Efter nogle uforglemmelige dage i Krabi, vil en chauffør sørge for, at I kommer sikkert til lufthavnen, klar til jeres rejse tilbage til Danmark.

Dag 15: Ankomst til Danmark

I ankommer til Danmark, efter den perfekte kombination af storbyferie, ø-liv og strandby.

Sidse

Jeg er ekspert på Thailand

Sidse sidder klar og ved alt omkring rejser til Thailand

“Hvis Sidse havde en fanklub, så ville hendes kollegaer være medlemmer. Sidse kan nemlig sit kram, og hun er ærligheden selv og vil altid gæsten det bedste. Og så er der lige det, at hun kender Thailand igennem mere end 20 år…”

Ring til os:
42 64 49 47

Prisoversigt på rejsen

Priserne er vejledende og baseret på 2 voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i denne periode
Pris pr. person v. 2 voksne
Pris pr. barn u. 12 år
Afrejse i denne periode
1. jan. – 31. mar.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 14.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 11.995,-
Afrejse i denne periode
1. apr. – 15. jun.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 12.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 10.993,-
Afrejse i denne periode
16. jun. – 15. aug.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 16.994,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 13.995,-
Afrejse i denne periode
16. aug. – 30. sep.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 12.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 10.995,-
Afrejse i denne periode
1. okt. – 15. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 13.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 11.995,-
Afrejse i denne periode
16. dec. – 31. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 22.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 18.995,-

Lignende rejser

Scroll to Top