Tour de Bangkok med smut til junglen i Khao Sok og badeidyl på Koh Lanta

Rejser til Thailand » Tour de Bangkok med smut til junglen i Khao Sok og badeidyl på Koh Lanta
Fremragende 5 stjerner

Rundrejse til Bangkok, wild life i Khao Sok og badeferie på Koh Lanta – 14 dage

Første etape af denne spændende rejse begynder i Thailands pulserende hjerte, Bangkok, hvor historiske monumenter som Grand Palace og Wat Pho tager dig med på tur i landets historie. Efter at have udforsket byens arkitektoniske og kulturelle skatte fører rejsen dig til Khao Sok, en bedst kan beskrives som et frodig, lille helle. Her vil du blive indlogeret i Our Jungle Camp, en bæredygtig oase midt i naturen, hvor du har muligheden for at udforske Khao Sok National Park’s unikke dyreliv og betagende landskaber – vel at bemærke både fra vandsiden og landjorden. Den kulinariske rejse fortsætter med lokale delikatesser i junglen, inden eventyret fører dig til Koh Lanta, en tropisk perle med gyldne strande og klart vand ideelt til snorkling. Her kan du også besøge øens gamle bydel samt deltage i velgørenhedsarbejde på Lanta Animal Welfare.

Vi vil anbefale dig denne rejse, hvis du: Drømmer om at besøge Thailand med flere interessante stop undervejs. Hvor du kan kombinere storbyen Bangkok (læs: shopping, smage og masser af kultur) med alt godt fra naturen – lige fra overnatning i den frodige jungle i Khao Sok til afslappende “sand-mellem-tæerne”-dage ved stranden på Koh Lanta.

Rejsen inkluderer

 • Fly Danmark-Bangkok
 • Fly Bangkok-Khao Sok
 • Fly Krabi-Danmark
 • Alle skatter og afgifter
 • 3 nætter Bangkok
 • 2 nætter Khao Sok National Park
 • 6 nætter Koh Lanta
 • 11 x morgenmad
 • Alle transporter med bil og færge
 • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent

Fra kr. 12.995,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Kort over rejsen

Klik på kortet og få det vist i stor størrelse

Oversigt over Thailand sandstrande, spændende jungle-camp oplevelser og imponerende skyskrabere: en komplet guide til seværdigheder i

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er dagen. Ferien begynder. Sådan helt rigtigt. Sikkert med små sommerfugle i maven kan du tage mod lufthavnen og rejse mod Thailands hovedstad, Bangkok. 

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Dag 2–5: Kom under huden på Bangkok

Anbefalinger:

 • Besøg det royale Grand Palace
 • Ved Chao Phraya-floden finder du Wat Arun
 • Spis i gadekøkkenerne i China Town
 • Shop-amok i shoppingcentrerne Terminal 21 og MBK Center
 • Besøg weekendmarkedet, Chatuchak Weekend Market
 • Få stillet sukkertrangen i Jim Thompson’s House

Ved ankomsten til Bangkok vil du blive budt velkommen af din lokale chauffør, der sørger for en behagelig transport til hotellet i hjertet af byen. Når du lige har fået sat kufferten og for alvor er kommet på Bangkok-tid, hvorfor så ikke begynde storbyens små eventyr med et besøg ved Grand Palace? Det majestætiske palads har været den royale families bolig siden 1700-tallet.

Tæt ved paladset finder du ligeledes Wat Pho, der er hjemsted for den meget kendte – og liggende – Buddha. Vi vil anbefale dig at tage en guidet tur for at få det optimale ud af stedets og områdets historiske og kulturelle betydning.

Belønning: Nyd byens skyline!
Fortsæt eksempelvis over Chao Phraya-floden og udforsk Wat Arun, der berømt for sin unikke arkitektur. Derefter kan du passende tage turen op til Wat Saket, også kendt som The Golden Mount, og blive belønnet med en panoramisk udsigt over byens skyline.

Hvis du har mere energi, så vil det være oplagt at fortsætte til Wat Benchamabophit, hvor det er svært ikke at blive en smule imponeret over den klassiske, thailandsk arkitektur, der på fineste vis smelter sammen med europæisk design.

Klar til flere indtryk af Bangkok?
Dyk ned i det lokale liv på Khao San Road eller tag på en anderledes shoppingoplevelse langs de charmerende, flydende markeder. Chinatown lokker med lokale delikatesser, mens shoppingmekkaer som Terminal 21 og MBK Center giver en pause fra byens liv og leben udenfor.

Er du til spænding, kan du også vælge at opleve en Muay Thai-kamp, der for mange sportsentusiaster er et must på disse kanter. Søger du omvendt en mere fredfyldt oplevelse, så er en slentretur i Lumpini Park, byens grønne oase, helt perfekt.

Det livlige weekendmarked
Hvis du er i Bangkok over en weekend, så kommer her et lille fif: Her bliver Chatuchak Weekend Market nemlig til et handelscentrum, der byder på en bred vifte af alle mulige slags varer, som du ikke engang vidste fandtes.

Dag 5–7: Khao Sok National Park – et højdepunkt venter

Anbefalinger:

 • Cheow Lan-sø
 • Junglevandring og dyreliv
 • Nattur i flydende hytter

Efter at have udforsket Bangkoks liv og leben i dit helt eget tempo vil du blive mødt af din chauffør og kørt til lufthavnen. Nu skal du nemlig på vingerne igen og flyve indenrigs fra Bangkok til Khao Sok.

“Landet for længe siden”
Straks efter ankomsten vil du udtrykke dagens første “wauw”. Sikke en betagende natur! Med imponerende kalkstensklipper og en frodig regnskov, der mest af alt minder om en kulisse fra “landet for længe siden”. Du vil blive indlogeret i Our Jungle Camp, en bæredygtig oase der byder sine gæster på grønne oplevelser lige udenfor døren.

For naturelskere er Khao Sok National Park en skattekiste af oplevelser. Her har du en enestående mulighed for at glide stille gennem vandet i en kano på Cheow Lan-søen eller deltage i en guidet ekspedition for at spotte parkens unikke dyreliv, der inkluderer alt fra gibbons til tapirer. Plantelivet er også en attraktion i sig selv, bl.a. med den sjældne Rafflesia-blomst som et højdepunkt.

Glæd dig til lokale serveringer midt i junglen
Selvom vi befinder os i junglen, så er det samtidig også ferietid. Og uden mad og drikke… Menuen i Our Jungle Camp byder oftest på lokale retter á la tom yum goong og massaman curry. Som et ekstra krydderi kan du glæde dig til lydene fra junglen omkring middagsbordet – det giver en helt særlig stemning: )

Hvis du gerne vil opleve endnu mere, så er en anbefaling at besøge de omkringliggende huler som Nam Talu og betagende vandfald som Mae Yai – perfekte ‘locations’ for både fotografi-entusiaster og naturelskere.

Når natten falder på, forvandles Our Jungle Camp til et fredfyldt refugium. Med sin forpligtelse til bæredygtighed og naturbeskyttelse, bliver civil komfort og jungle-ansvarlighed kombineret i en fin symbiose: Sid ved bålet, udveksl indtryk fra dagen med de andre gæster og lad blikket hvile på den gnistrende stjernehimmel over Khao Sok.

Dag 7–13: Strandmagi og afslapning på Koh Lanta

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Mu Ko Lanta National Park
 • Fiskerlandsbyen Saladan
 • Mai Kaeos bjerghuler
 • Klong Dao Beach
 • Klong Khong Beach

Efter jungle-eventyret i Khao Sok kan du begynde at glæde sig til feriens næste etape. En chauffør vil sørge for at køre dig til færgelejet i Krabi, hvorfra du skal videre til Koh Lanta.

Tid til en paraplydrink i solstolen
Ved ankomsten til Koh Lanta ankommer du samtidig til en ny, tropisk verden. Øens uendelige strækninger af gyldne sandstrande lokker til dage i 1. gear. Glæd dig til afslapning. At ligge på en komfortabel solseng med en kølig drink i hånden. Hvor det azurblå hav skaber en beroligende melodi omkring dig. Ahhhh!

Hvis eventyrlysten alligevel skulle melde sig, byder øens krystalklare vand da også på enestående snorkling-oplevelser, hvor du kan stifte bekendtskab med utallige farverige ‘undervandsbeboere’.

Men Koh Lanta er mere end bare dasedage med sol, sand og vand. Du må endelig også få tid til at besøge Lanta Animal Welfare. Et velgørenhedscenter for dyr – og und dig selv en guidet tur for at komme under huden på centrets vigtige arbejde. Du kan endda tilbringe en dag på stranden med en af centerets hunde, der skulle være en meget givende oplevelse for både dig og hunden.

Hvad frister mest: Lokal kunst eller med kajak i mangroveskoven?
Er du interesseret i at få et par kulturelle indslag med hjem fra Koh Lanta, så er et besøg i den gamle bydel et must. Slentr gennem maleriske gader med de traditionelle træhuse side om side. Udforsk de små butikker, der byder på alt fra lokal kunst til kulinariske lækkerier.

I den helt anden boldgade kan øens mangroveskove også anbefales at udforske, hvis du vil på endnu flere natureventyr. Skovene udforskes bedst fra en kajak, og hør mere om mulighederne på hotellet eller det lokale turistbureau.

Som du næsten kan regne ud, så byder Koh Lanta på et væld af anderledes oplevelser. Lige fra dens indbydende strande og undervandsverden til dens kulturelle skatte og naturskønne vidder.

Men det er snart tid til at pakke kufferten. Din chauffør vil sørge for, at du bliver kørt til Krabi eller Phuket Lufthavn – tiden er inde til at vende snuden mod nordvest retur til Danmark.

Dag 14: Ankomst til Danmark

Du ankommer retur til Danmark efter en ferie rig på oplevelser – fra Bangkoks gadekøkkener og æstetiske templer til Khao Soks naturskønne eventyr og til sidst Koh Lantas afslappende øliv.

Marie

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen!

…og jeg vil gøre mit bedste for, at du får en god ferie.

Marie er specialist på en anden måde end Sidse og Jakob, når talen falder på Thailand. For hun elsker at nørkle og ved derfor ‘meget om lidt’ – og er blevet ekspert i at spotte et godt hotel på flere kilometers afstand med lukkede øjne.

Ring til os:
42 64 49 47

Prisoversigt på rejsen

Priserne er vejledende og baseret på 2 voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i denne periode
Pris pr. person v. 2 voksne
Pris pr. barn u. 12 år
Afrejse i denne periode
1. jan. – 31. mar.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 14.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 12.995,-
Afrejse i denne periode
1. apr. – 15. jun.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 12.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 10.995,-
Afrejse i denne periode
16. jun. – 15. aug.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 16.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 14.995,-
Afrejse i denne periode
16. aug. – 30. sep.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 12.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 10.995,-
Afrejse i denne periode
1. okt. – 15. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 13.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 11.995,-
Afrejse i denne periode
16. dec. – 31. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 21.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 17.995,-

Lignende rejser

5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13. August

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15. Marts

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen — 25. Februar

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11. Februar

Scroll to Top