Badeferie på Phuket og Khao Lak krydret med frodig jungleliv i Khao Sok

Rejser til Thailand » Badeferie på Phuket og Khao Lak krydret med frodig jungleliv i Khao Sok
Fremragende 5 stjerner

Rundrejse til Khao Lak, Khao Sok og Phuket – 16 dage

En rundrejse med “alt-i-en” til Thailand: fra blændende strande i Khao Lak til junglens hjerte i Khao Sok National Park for så at tage en afstikker tilbage til det behaglige liv på Phuket. Rejsen begynder med autentiske oplevelser, hvor uforstyrrede strande og lokale markeder i Khao Lak sætter scenen for feriens første del. Videre går rejsen til Khao Sok, som byder på et lille eventyr i naturen med Elefant Hills som din base til at udforske junglen og komme tæt på Thailands majestætiske elefanter. Endelig byder Phuket på en blanding af afslapning og eventyr: fra de rolige strande til pulserende natteliv og dagsture til nærliggende øer, der frister med fine landskaber og sjove vandaktiviteter. Glæd dig til en rejse, hvor du har mulighed for at opleve alt fra oceanets dyb til junglestier og det lokale hverdagsliv.

Vi vil anbefale dig denne rundrejse, hvis du: Gerne vil opleve så meget som muligt på din ferie – på den nemmeste måde. For du flyver t/r Phuket og på skiftedagene undervejs bliver du kørt med din private chauffør. Glæd dig til at opleve alt fra driveri på stranden, den farverige verden under havets overflade til at træde på spændende junglestier.

Rundrejsen inkluderer

 • Flybillet Danmark-Phuket t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • 5 nætter Khao Lak
 • 2 nætter Elephant Hills Khao Sok National Park
 • 7 nætter Phuket
 • 14 x morgenmad
 • Privat transfer mellem alle destinationerne
 • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring

Fra kr. 12.995,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Kort over rundrejsen

Klik på kortet og få det vist i stor størrelse

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er dagen. Ferien begynder. Sådan helt rigtigt. Sikkert med små sommerfugle i maven kan du tage mod lufthavnen og rejse mod Phuket. 

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Dag 2–7: Khao Lak – en perle til lands og til vands

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Sai Rung-vandfaldet
 • Lam Ru National Park
 • Sejltur til Surin-øerne
 • Besøg på det lokale fiskemarked

Når der står Khao Lak og Elephant Hills på din ferie, så vil der på din flybillet stå Phuket, som er den nærmeste lufthavn. Her vil en lokal chauffør i ankomsthallen byde velkommen og køre til første stop på rejsen, nemlig Khao Lak, der bl.a. lokker med en rolig atmosfære, uforstyrrede strande og frodige mangroveskove.

Similan Islands
Mens du er ved Khao Lak, er Similan Islands et poulært valg for til en dagstur, hvor du kan nyde synet af nogle af de smukke koraller og farverige fisk. Øerne er kendt for at huse nogle af Thailands mest imponerende dykker- og snorklingssteder. Men Khao Lak tilbyder mere end bare livet under vandet. De lokale markeder er steder, hvor du kan få en smagsprøve på den lokale kultur, sætte tænderne i velsmagende frisk frugt og regionale lækkerier.

Ikke langt fra Khao Lak finder du også Sai Rung-vandfaldet, hvor du kan kombinere en vandretur i naturen med en forfriskende dukkert.

I den mere kulturelle og historiske afdeling kan vi anbefale et besøg på Tsunami-museet, der giver et indblik i områdets tragiske fortid, og hvordan det har formet den nuværende befolknings levevis.

Dag 7–9: Evigt populære Elefant Hills og Khao Sok National Park

Anbefalinger:

 • Vaske og fodre elefanter
 • Kanotur op ad floden
 • Guidede turer gennem Khao Sok National Park

Nu er feriekalenderens dag 7 kommet, og dørene åbnes til en ny epoke på rundrejsen. Fra det kystnære landskab og sættes kursen mod Thailands frodige bagland med Khao Sok National Park som destinationen. Dit hjem for de kommende dage bliver det evigt populære Elefant Hills, hvor der næsten er garanti for herlige jungleoplevelser.

Et helt særligt sted
Elefant Hills er kendt for mere end sin behagelige ‘telt-luksus’ placeret midt i junglen. Det er nemlig også her, at du får chancen for at komme tæt på de grandiøse, asiatiske elefanter. Under opholdet får du mulighed for at fodre og vaske de imponerende væsner, hvilket giver et unikt indblik i elefanternes daglige liv og deres tætte forhold til deres omsorgspersoner.

Hold øjne og ører åbne
Men elefanterne er kun begyndelsen på eventyret. Khao Sok-floden snor sig igennem nationalparken og byder på en skattekiste af vandaktiviteter. I kan glide ned ad floden i en kano og opleve det lokale dyreliv fra en ny vinkel. Hold øjne og ører åbne, for måske I krydse stier med nogle af områdets mange fuglearter og måske endda en flok languraber, der leger i træerne og med lidt held kan I også finde den sjældne Rafflesia-blomst under jeres udforskning.

Når det kommer til maden på Elefant Hills, så vil den typisk stå på lokale specialiteter som pad thai og green curry. Måltidet indtages med lyden af og synet til den mægtige jungle lige udenfor.

Efter middag omkring bålet kan I dele dagens oplevelser med andre rejsende, mens stjernerne langsomt tager sin plads på nattehimlen.

Dag 9–15: Phuket – den perfekte afrunding på ferien

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Old Phuket Town
 • Kata, Karon og Patong Beach
 • Big Buddha
 • Fantasea Show
 • Jungceylon shoppingcenter
 • Wat Chalong

Fra jungle-vrål til vandplask – tiden er nu kommet til at sige på gensyn til baglandet ved Khao Sok, og turen går nu med privat transfer tilbage mod Phuket, nærmere bestemt til området ved Kata Beach.

Her er roligt og vandet krystalklart, og det er vel en perfekt kombination til at fordybe sig i en god bog eller blot nyde den beroligende udsigt.

Flere gode udflugtsmuligheder
Phuket-området fungerer også som springbræt til andre eventyr. Dagsture til nærliggende øer som Phi Phi og James Bond Island er nemme at arrangere og giver muligheden for at udforske nogle af Thailands mest ikoniske landskaber. På Phi Phi kan I snorkle i det indbydende vand omkring den berygtede Maya Bay, mens James Bond Island vil imponere med sin karakteristiske kalkstensklippe, der rejser sig majestætisk op fra havet.

Tid til en cykeltur?
Og hvis der er ønsker om at fordybe sig yderligere i det lokale liv, hvorfor så ikke udforske Phukets bagland på en guidet cykeltur? Her kan I opleve lokale landsbyer og rismarker og få et ægte indblik i ø-livet væk fra de populære turiststeder.

På sidstedagen tager I afsked med Thailand og påbegynder jeres hjemrejse. Jeres chauffør vil hente jer på hotellet og bringe jer til lufthavnen.

Dag 16: Ankomst til Danmark

I lander i Danmark igen efter en dejlig rundrejse til Phuket, Khao Lak og Khao Sok – med tasken fuld af oplevelser og minder.

Sidse

Jeg er ekspert på Thailand

Sidse sidder klar og ved alt omkring rejser til Thailand

“Hvis Sidse havde en fanklub, så ville hendes kollegaer være medlemmer. Sidse kan nemlig sit kram, og hun er ærligheden selv og vil altid gæsten det bedste. Og så er der lige det, at hun kender Thailand igennem mere end 20 år…”

Ring til os:
42 64 49 47

Prisoversigt på rejsen

Priserne er vejledende og baseret på 2 voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i denne periode
Pris pr. person v. 2 voksne
Pris pr. barn u. 12 år
Afrejse i denne periode
1. jan. – 31. mar
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 14.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 12.995,-
Afrejse i denne periode
1. apr. – 15. jun.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 12.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 10.995,-
Afrejse i denne periode
16. jun. – 15. aug.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 16.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 13.994,-
Afrejse i denne periode
16. aug. – 30. sep.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 12.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 10.995,-
Afrejse i denne periode
1. okt. – 15. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 13.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 11.995,-
Afrejse i denne periode
16. dec. – 31. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 20.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 16.995,-

Lignende rejser

5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13. August

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15. Marts

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen — 25. Februar

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11. Februar

Scroll to Top