Rejser til Bangkok og Hua Hin

Rejser til Thailand » Rejser til Bangkok og Hua Hin
Fremragende 5 stjerner

Oplev det bedste af Thailand på én rejse, hvor du kombinerer Bangkoks vibrerende storbyliv med afslapning på Hua Hins lange strande. Kontrasten mellem hovedstadens uendelige energi og badebyens fredfyldte atmosfære er stor, men giver din rejse en perfekt balance.

Mens Bangkok vil fortrylle dig med sit kalejdoskop af lys, farver og smage med alt fra summende markeder til spektakulære templer, byder Hua Hin ved det azurblå hav på en mere tilbagelænet charme med sine kilometerlange sandstrande og lokale køkken, der også forkæler alle dine sanser. 

Find en rundrejse til Hua Hin og Bangkok i 2024 og 2025 og kombinér det bedste af Thailand

Selvom Hua Hin har sin egen lufthavn, flyver de fleste til Bangkok. Derfor er det helt oplagt at starte din rejse med en storbyferie i landets pulserende hovedstad. Her kan du lade dig opsluge af den livlige atmosfære, før du fortsætter mod den rolige kongeby med de flotte strande ved Thailandbugten. Det giver dig en god overgang fra det intense til det afslappende. Efter nogle oplevelsesrige dage fyldt med kulturelle seværdigheder, shopping og gastronomiske eventyr i Bangkok, er en badeferie i Hua Hin ideel til at komme helt ned i tempo igen, fordøje de mange indtryk og bare nyde solen på stranden.

Naturligvis kan din rundrejse også planlægges i omvendt rækkefølge, hvor du starter med at lade op og slappe af i Hua Hins fredfyldte omgivelser, før du begiver dig ind i Bangkoks pulserende hjerte. Eller der kan bygges flere destinationer på alt efter hvad du ønsker.

Bangkok – Templer og skyskrabere

Bangkok er i dag en kosmopolitisk metropol med høje skyskrabere af glas og stål. Du vil dog hurtigt opdage, at selvom der er “løbet meget vand i åen” siden dette blot var en lille landsby, har den thailandske hovedstad stadig sin helt egen sjæl med smukke buddistiske templer, livlige markeder, farverige tuk-tuks, gadekøkkener og et af de bedste natteliv i Sydøstasien.

Din storbyferie i Bangkok starter måske med, at du besøger det storslåede Grand Palace og det hellige Wat Phra Kaew, hvor den smaragdgrønne Buddha tiltrækker pilgrimme fra hele verden. Du skal naturligvis også give dig selv god tid til at udforske byens livlige markeder, såsom det enorme Chatuchak Weekend Market, hvor alt fra flot håndværk til autentisk street food er en sand fest for sanserne. Eftermiddagene er perfekte til en sejltur på Chao Phraya-floden for at få et unikt perspektiv på Bangkok med såvel historiske seværdigheder som futuristiske skyskrabere. 

Om aftenen kan du for alvor fordybe dig i Bangkoks kulinariske univers, der spænder lige fra de helt simple gadekøkkener, der serverer klassiske thairetter, til eksklusive restauranter på toppen af de høje bygninger, hvor du kan nyde et fusionskøkken med en fantastisk udsigt over byens glitrende lys. Her kan du eventuelt slutte aftenen af med en cocktail, eller du kan begive dig ned igen for at udforske det pulserende natteliv, Bangkok også er kendt for. Uanset om du er til tilbagelænede jazzcaféer eller tætpakkede dansegulve, finder du noget, der passer til din smag i Bangkoks mangfoldige natteliv.

Hua Hin – En badeby med kongelige rødder

I Hua Hin, en af Thailands ældste og mest charmerende badebyer, er stemningen og tempoet et helt andet end inde i det livlige Bangkok, der ligger blot et par hundrede kilometer mod nord. De fleste rejser da også til Hua Hin for mest at nyde dagene på de dejlige strande med det bløde sand og krystalklare vand, der også indbyder til sjov vandsport.

Hua Hin er ikke kun kendt for sin behageligt afslappede stemning, men også de smukke kongelige sommerresidenser, som tilføjer et strejf af elegance til den populære badeby. Der er desuden meget andet at tage sig til her end at dase på stranden. Glæd dig til at slentre en tur gennem det hyggelige aftenmarked i Hua Hin. Her kan du nyde de lokale delikatesser eller gå på jagt efter et godt tilbud. Du har desuden spændende udflugtsmål inden for kort afstand som Khao Sam Roi Yot National Park med idylliske strande og flotte grotter. 

Golfentusiaster vil også vide, at området omkring Hua Hin byder på nogle af Thailands bedste golfbaner. Med perfekt vedligeholdte baner og luksuriøse faciliteter er en golfrejse til Hua Hin en enestående oplevelse for både nybegyndere og erfarne spillere. Her omgivet af den betagende natur kan du nyde spillet i et solrigt klima, der indbyder til korte ærmer året rundt.

Udforsk mere af Thailand

Vil du dykke endnu dybere ned i Thailands rige kultur og historie, er både River Kwai og Chiang Mai oplagte tilføjelser til din rejse. Ved River Kwai får du indsigt i en betydningsfuld del af Thailands nyere historie og du kan nyde den imponerende natur og fredfyldte atmosfære langs floden. Thailænderne betragter selv dette som et af de smukkeste områder i deres land. Inkluderer du Chiang Mai i den nordlige del af Thailand i din rejse, kan du se frem til en enestående kombination af historiske templer, sprudlende markeder og frodige landskaber. Denne nordlige del af Thailand er også en uforglemmelig oplevelse og kan fint kombineres med en rejse til Bangkok og Hua Hin.

Thailands Tours – Skræddersyede drømmerejser

De rejser, du ser her på siden, er skabt til at inspirere og vække din rejseglæde. Hos Thailands Tours forstår vi dog, at hver rejsendes drømme og ønsker er unikke. Derfor kan du hos os få hjælp til at skræddersy din rejse til Bangkok og Hua Hin, så den matcher dine ønsker. Hos os kan du for eksempel selv vælge, om du vil rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn.

Med vores indgående kendskab til Thailand, baseret på års erfaring med at arrangere rejser, sikrer vi, at du får mest muligt ud af din ferie. Vores ekspertise giver os mulighed for at tilbyde unikke oplevelser, der går ud over det sædvanlige, fra skjulte perler i Bangkoks mylder til stille øjeblikke på Hua Hins afslappende strande. Rejs med os, hvis du ønsker dig en ferie, der er skræddersyet præcis til dine behov og drømme. Uanset om du søger eventyr, kulturel fordybelse, afslapning ved stranden, eller en kombination af det hele, har vi ekspertisen til at gøre din rejse uforglemmelig. 

Scroll to Top