Cruise til James Bond Island og Panak Island i Luksus

Rejser til Thailand » Phuket » Udflugter på Rawai Beach » Cruise til James Bond Island og Panak Island i Luksus
Fremragende 5 stjerner

Turen inkluderer

  • Transfer til & fra hotel i Phuket
  • Thai buffet ombord
  • Engelsktalende lokalguide.
  • Gratis kaffe/te og drikkevand.
  • Gratis frugt.

Ikke inkluderet i prisen

  • 300 THB per person betales på båden til Nationalpark (Medbringes kontant)
  • Alkoholiske drikke
  • Håndklæde
  • Drikkepenge

Afgang og tider

  • Afgang alle ugens dage – kl. 09:30

Fra kun 599,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Startpunktet for turen

Beskrivelse af turen

Luft Phi Phi Island, kendt udflugtsmål fra Phuket i havet
Luft Phi Phi Island, kendt udflugtsmål fra Phuket i havet

James Bond Island og Kanotur med Luksus-skib

Nyd en fantastisk dagstur til den verdensberømte James Bond Ø med en luksusbåd, inklusiv frokost. Udforsk også en smuk skjult lagune ved Panak Island og en grotterne på Hong Island med kano.


Jeres dag begynder med afhentning på hotellet og transport fra jeres ophold i Phuket-provinsen til Ao Por Pier. Her vil I blive mødt af den venlige besætning og gå ombord på den prægtige træbeklædte båd, som vil føre jer gennem Phang Nga Bugtens fascinerende landskaber. I vil blive budt velkommen med sæsonens frugter og forfriskninger, mens I får information om den forestående 50 minutters rejse til Panak Ø.

Besøg Panak Island og James Bond Island

Undervejs kan I nyde synet af Andamanhavets storslåede udsigter. Ved ankomst til Panak Island, kan I opleve øens smaragdgrønne, krystalklare vand og høje klippevægge. Med kano vil I sammen med jeres guide få mulighed for at udforske de skjulte havgrotter og opleve mangroveskove samt karstlandskaber på tæt hold.

Næste stop på rejsen er den ikoniske James Bond Island som blev verdensberømt efter den dannede kulisse for James Bond-filmen “Manden med den gyldne pistol”. Lokalt kendt som Khao Tapu, er denne spidsformede ø en del af Khao Phing Kan øgruppen.

Gennem dagen vil I kunne slappe af og nyde en velsmagende buffet om bord, mens vi sejler mod Hong eller Talu Island. Her venter endnu en kanooplevelse, hvor I kan udforske ældgamle grotter og studere de mystiske klippeformationer, naturen har formet så de ligner dyr.

Efter en tid til afslapning, svømning og solbadning i det idylliske område med smaragdgrønt vand, vender vi tilbage mod Ao Po Pier omkring kl. 16.30, hvorefter I bliver kørt tilbage til jeres hotel, med hovederne fulde af minder fra en begivenhedsrig dag.

Rejser til Phuket

Scroll to Top