12 nætter på Thavorn Palm Beach Resort på Phuket

Rejser til Thailand » Phuket » D-vitaminer og masser af faciliteter på Thavorn Palm Beach Resort på Phuket
Fremragende 5 stjerner

Thavorn og Karon Beach er perfekt til hele familien – 15 dage


Thavorn Palm Resort Phuket er en ferieoase beliggende tæt ved den idylliske kystlinje af Phuket og tilbyder en perfekt blanding af afslapning og mulighed for eventyr. Et must er et besøg til Phukets gamle bydel, der er et vidnesbyrd om halvøens rige historie, og naturelskere vil blive betaget af den storslåede Phang Nga Bay og dens imponerende kalkstensformationer. Phuket er ligeledes et sandt dykkerparadis med verdensberømte dykkersteder som Similan Islands – og det endda inden for relativ kort rækkevidde fra dit hotel. Thavorn Palm Resort forener muligheden for at nyde strandliv og lange badedage med kultur og seværdigheder i naturen og er oplagt til en hyggelig familieferie.

Rejsen inkluderer

 • Flybillet Danmark-Phuket t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • 12 nt. på Thavorn Palm Beach Resort
 • 12 x morgenmad
 • Transport i bil t/r til hotellet
 • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring

Fra kr. 9.495,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Startpunktet for rejsen

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er dagen. Ferien begynder. Sådan helt rigtigt. Sikkert med små sommerfugle i maven kan du tage mod lufthavnen og rejse mod Thavorn Palm på Phuket.

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Dag 2–14: Phuket

Anbefalinger:

 • Kata, Karon og Patong Beach
 • Besøg den gamle bydel i Phuket
 • Phang Nga Bay
 • Snorkling ved Similan Islands
 • Big Buddha

Glæd dig til en 12-dages oplevelse på Phuket, hvor du vil blive indkvarteret på det populære Thavorn Palm Resort, hvor alle er velkomne – store som små, men ikke mindst familier sætter pris på at have ferieadressen netop her.

Faciliteter for alle
Thavorn Palm Resort byder på såvel komfort, praktiske faciliteter og en hyggelig atmosfære. Det samme gælder for dit værelse, hvor du kan forvente moderne bekvemmeligheder og en betagende udsigt over det krystalklare Andamanerhav. Vågn op til lyden af bølgerne og nyd din morgenkaffe på din private balkon.

Udforsk Phuket til lands og til vands
Dine dage på Phuket kan være så afslappede eller indholdsrige, som du ønsker. Hotellet ligger i hjertet af Phuket, hvilket gør det let at udforske nærområdet med små og store trækplastre. Tag eksempelvis en tur til et de lokale markeder, hvor du kan smage på autentisk, thailandsk streetfood eller nyd en eftermiddag med snorkling eller en anden form for vandsportsaktivitet.

Hvis du søger afslapning, tilbyder Thavorn Palm Resort en række faciliteter. Slap af ved en af hotellets swimmingpools, forkæl dig selv med en behandling i SPA’en eller nyd en velsmagende middag udendørs under stjernerne i en af Thavorns restauranter.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Efter 14 dages ferie på Thavorn Palm Resort sætter du atter badetøflerne i den danske muld.

Marie

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen!

…og jeg vil gøre mit bedste for, at du får en god ferie.

Marie er specialist på en anden måde end Sidse og Jakob, når talen falder på Thailand. For hun elsker at nørkle og ved derfor ‘meget om lidt’ – og er blevet ekspert i at spotte et godt hotel på flere kilometers afstand med lukkede øjne.

Ring til os:
42 64 49 47

Hotel på rejsen

På denne rejser bor du på Thavorn Palm Beach Resort i Phuket og du kan læse mere om hotellet herunder. Ønsker du at bo på et andet hotel, eller f.eks. en kombinationsrejse hvor du bor på flere hoteller, så laver vi meget gerne et skræddersyet forslag til din ferie.

Thavorn Palm Beach Resort stjernestjernestjernestjerne

Internetadgang/Wi-Fi
Parkering (evt. mod gebyr)
Hotelbar
Mulighed for A/C
Mulighed for balkon/terrasse
2 el. flere soveværelser
Restaurant
Børnepool el. afsnit

Thavorn Palm Beach Resort er en klassiker af et afslappet feriehotel beliggende ved populære Karon Beach på Phuket. Med sin direkte adgang til stranden er Thavorn Palm Beach Resort næsten en feriedestination i sig selv, der oven i købet tilbyder en række faciliteter og aktiviteter, der sikrer gode oplevelse for såvel store som små gæst​​.

Bo som det passer dig!
Indkvarteringsmulighederne på Thavorn Palm Beach Resort spænder fra enkle superior-værelser til en mere rummelig presidential suite med hele 3 adskilte soveværelse, der er ideel til større familier. Alle værelser og suiter er udstyret med moderne faciliteter som aircondition, fladskærms-TV, minibar og gratis WiFi.

Spis dig mæt i lokale råvarer
Madører vil sætte pris på de seks meget afvekslende spisesteder, der findes her på Thavorn, og uden underdrivelse kan du sætte tænderne i mange forskellige kulinariske lækkerier lige fra lokale, thailandske specialiteter til et mere internationalt menukort. De forskellige spisesteder på Thavorn Palm Beach Resort har en afslappet atmosfære, hvor du som gæst kan nyde frisklavet mad krydret med lokale ingredienser​.

Jorden kalder alle vandhunde…
Desuden findes her et fitnesscenter samt tre relativt store swimmingpools, hvor du kan slappe af og nyde solen. Børnene vil elske vandrutschebanerne og den børnevenlige pool, der sikrer timevis af sjov og leg.

Nemt at tage på oplevelser i nærområdet
Eventyrlystne gæster vil finde en verden af oplevelser både indenfor hotellets matrikel, men også i nærområdet udenfor hotellets fire vægge. Lige fra snorkling i det krystalklare vand ved Karon Beach til lokale udflugter med attraktioner som den store Buddha eller de mange shoppingmuligheder indenfor relativ kort køreafstand – ja, her er noget for enhver smag.

Botanisk have lige udenfor døren
Desuden er resortet omgivet af en 5 hektar stor, botanisk regnskovshave, hvor du som gæst er mere end velkommen til at udforske Phukets lokale flora og fauna på hel tæt hold​.

Læs mere
5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13. August

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15. Marts

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen — 25. Februar

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11. Februar

Scroll to Top