PHUKET ELEPHANT SANCTUARY – Phukets første fristed for elefanter

 PHUKET ELEPHANT SANCTUARY - Phukets første fristed for elefanter
Antal: 2 – 40
Varighed: 1 Dag
Pris per person THB 2930

PHUKET ELEPHANT SANCTUARY – Phukets første fristed for elefanter

Antal: 2 – 40
Varighed: 1 Dag
Pris per person THB 2930
Phuket Elephant Sanctuary som grænser op til Khao Phra Thaeo National Park, tilbyder et nyt hjem for trætte og udbrændte elefanter, som har lidt under lange arbejdsdage med hårdt skovarbejde samt arbejde i turistindustrien.

Som det første etisk funderede elefant projekt redder man syge, tilskadekomne samt gamle elefanter og byder dem velkommen i de omgivelser, hvor de burde have været altid.

BESTIL NU
PHUKET ELEPHANT SANCTUARY
Vælg en Dato
Antal personer
Rooms available
Produkter
Yderligere information og kommentarer såsom hotel, flynummer osv:
{option_name}
{price_range} per {per_text}
Læs mere
{description}
{option_name}
{option_quantity}
image_pdf PHUKET ELEPHANT SANCTUARY - Phukets første fristed for elefanter

PHUKET ELEPHANT SANCTUARY – Phukets første fristed for elefanter

Phuket Elephant Sanctuary er et stort område for pensionerede elefanter midt i Phukets jungle. Her kan du få et fantastisk indblik i, hvordan elefanter bliver rehabiliteret efter at have været misbrugt til hårdt arbejde, ofte i turistindustrien i årtier. Oplev verdens største pattedyr for en dag i deres helt naturlige omgivelser og ikke mindst på deres egne betingelser.
 PHUKET ELEPHANT SANCTUARY - Phukets første fristed for elefanter

Phuket Elephant Sanctuary som grænser op til Khao Phra Thaeo National Park, tilbyder et nyt hjem for trætte og udbrændte elefanter, som har lidt under lange arbejdsdage med hårdt skovarbejde samt arbejde i turistindustrien. Som det første etisk funderede elefant projekt redder man syge, tilskadekomne samt gamle elefanter og byder dem velkommen i de omgivelser, hvor de burde have været altid.

I Phuket Elephant Sanctuary skal elefanter bare være elefanter. Her kan man fodre dem med bananer og ananas og betragte de godmodige kæmper nyde deres nyvundne frihed. Oplev hvodan elefanterne interagerer med hinanden og bader I de store ferskvands laguner.
Et besøg i elefanternes fristed efterlader dig både inspireret og overrasket. Phuket Elephant Sanctuary er det helt rigtige sted i Thailand at opleve frie elefanter.

Programmet:

”En morgen med elefanterne” (09.30 – 13.00) er en øjeåbner og samtidig en inspirerende oplevelse. Efter en smuk køretur blandt andet igennem en lokal landsby ankommer man til Phuket Elephant Sanctuary.

En billedskøn jungle med små damme og søer, åbne marker og skrænter hvor elefanterne kan boltre sig alt det de vil.

Besøget starter ved “Tree Top Reception and Observation Platform”, hvor der vil blive vist en præsentations og informationsvideo som forberedelse på mødet med elefanterne. Videoen giver samtidig en forståelse af, hvorfor det er vigtigt at beskytte elefanterne.

Herefter er det tid til at fodre elefanterne. Imens elefanterne nyder deres kurve med agurker, æbler, ananas og bananer vil guiden samtidig fortælle om elefanternes baggrund.

Når elefanterne har fået deres mad går vi med dem ned i junglen. Fra sikker afstand kan vi betragte og beundre elefanterne imens de bader og leger i søen.
Førsteprioriteten er altid elefanternes velbefindende. Derfor tilbydes hverken at man kan ride på elefanterne, at man kan bade med dem, at man kan sidde eller ligge på elefanterne. Højrystede grupper tillades heller ikke.

Der vil være buffet efterfølgende med drikkevarer samt kaffe og the og tid til afslapning.

”En eftermiddag med elefanterne” (13.30 – 17.00) med samme program og er også muligt.

Medbring :

  • Let bomuldstøj med lange ærmer/ben.
  • Solhat/kasket
  • Solbriller og solcreme
  • Myggespray
  • Kamera
  • Penge. Køb af bananer vil give dig nye venner!
  • ekstra sæt tøj da man bliver beskidt.

Bemærk venligst:

  • Morgenprogrammet er passende til alle aldersklasser.
  • Entre inkluderer ikke transport til og fra Phuket Elephant Sanctuary.
  • Retur join transfer I Phuket kan tilkøbes og koster 600 THB pr. voksen, hvis det er til og fra same sted. Børn koster 300 THB og børn under 4 år er gratis.

Priser

Pris per personPeriodePriser
0-3 år 01 sep 19 – 31 okt 20GRATIS
4-11 år 01 sep 19 – 31 okt20THB 2930
Pris per person01 sep 19 – 31 okt20THB 1500