The Slate

Fremragende 5 stjerner

The Slate stjernestjernestjernestjernestjerne

Internetadgang/Wi-Fi
Hotelbar
Mulighed for A/C
Mulighed for balkon/terrasse
2 el. flere soveværelser
Restaurant
Udendørs pool
Tæt på strand
Trænings- og motionscenter
SPA/wellness (evt. mod gebyr)

The Slate. Bare navnet antyder, at vi har med et ikke helt almindeligt hotel at gøre. Oversat til dansk betyder ‘slate’ skifer. Et materiale, som har haft en særdeles vigtig betydning for Phukets historie og industrielle væksteventyr i starten af 1900-tallet. Og derfor det rå look fra inderst til yderst – fra din suite til børnenes legeområde. Ja, The Slate er gennemført og har en stil, hvor mange ellers ville tænke New York. Men vi er på det solbeskinnede Phuket med alle dens 1000-vis af sandkorn på nærmeste strand i klipklap-afstand fra din hoveddør (ca. 350 meter).

Her er plads til alle
Selvom The Slate ved første øjekast mere minder om et ægte voksenhotel, så er det rent faktisk ligeså meget et familievenligt resort, der byder store som små varmt velkomne. Derfor findes her faciliteter og værelsestyper, der passer til de flestes ønsker og behov.

Balsam for sjælen-øjeblikke
For det voksne publikum findes her rigelige mængder af “balsam for sjælen”-lækkerier som Coqoon SPA, Ondigo Gym og KRU Precision Wellness. For ikke at glemme poolområderne, der er en historie for sig.

Familie-lagune-pool og cool kids club
Familierne kan derimod glæde sig til Lagoon Pool og Tinbox legeområdet, der er superhyggeligt indrettet som en anderledes udgave af en cool kids club.

Spis dig glad…
Sidst, men ikke mindst, så kan du glæde dig til at vågne op hver morgen til en velsmagende buffet, og særlige Sunday Brunch er lidt af et tilløbsstykke. Og når mørket sænker sig efter endnu en glad badedag på The Slate, så skal du ikke snyde dig selv og dine smagsløg for et besøg (eller to eller tre…) i en af The Slates flere restauranter, der alle får rosende ord med på vejen af deres spisende gæster.

Attraktiv beliggenhed
Glæd dig til en Phuket-ferie på et 5-stjernet hotel, hvor personalets smil, udbuddet af faciliteter og nærheden til strand og byliv komplimenterer hinanden.

Er der så slet ikke nogle minusser ved The Slate, hører jeg dig næsten spørge? Næh, egentlig ikke. Det skulle da lige være, at de (naturligvis) ikke har 3-stjernede opholdspriser, og så kan der rundt omkring være lidt patina – eksempelvis har nogle af gulvene i suiterne lettere slitage. Men her er rent, pænt og ellers fint vedligeholdt.

Værelsesbillederne i galleriet er eksempler og kan variere i både indretning, stil og størrelse. Kreditering af billeder: The Slate

Læs mere

Attraktioner og afstande til hotellet

  • Nærmeste strand, Nai Yang Beach ca. 350 m
  • Sirinath Nationalpark Center ca. 950 m
  • Khao Phra National Park ca. 13 km
  • Cable Jungle Adventure Phuket ca. 15 km
  • Canal Village Playground ca. 16 km
  • Phuket Old Town ca. 29 km
  • Phuket Internationale Lufthavn ca. 4 km
  • Krabi Lufthavn ca. 147 km

Rejser til Phuket

Scroll to Top