Fremragende 5 stjerner
Rejser til Thailand » Golfbaner » Laguna Golf Phuket

Laguna Golf Phuket

Laguna Golf Club, beliggende på Phukets vestkyst nær Bang Tao strand, er en attraktiv golfdestination kun 20 minutter fra Phuket Internationale Lufthavn og 25 minutter fra Phuket Town. Banen er en fremragende 18-hullers par 71 bane, omgivet af idylliske landskaber, og er kendt for at tilbyde en udfordrende runde for golfspillere på alle niveauer.

Golfbanen er karakteriseret ved sin slyngende rute gennem et netværk af laguner, hvilket stiller krav til spillernes præcision og evne til strategisk at vælge den rette kølle. Bølgende fairways og store greens, sammen med en række attraktive laguner, betyder at vand kommer i spil på mange af hullerne, hvilket tilfører en ekstra dimension af udfordring.

For de modige og langtslående spillere tilbyder banen mulighed for at skære hjørner over vandhindringerne for at forkorte afstanden til green. De sidste huller, herunder det 17. hul, som er 612 yards langt, kræver præcision og taktisk spil, idet vand truer fra begge sider af fairwayen. En par på dette hul anses for at være en imponerende præstation.

Klubhuset på Laguna Golf Club rangerer blandt de 10 bedste i Østen og tilbyder en luksuriøs ramme for efter spillet. Med sine mange modtagne udmærkelser er Laguna Golf Club en anerkendt bane, der lover en mindeværdig og udfordrende golfoplevelse i nogle af Phukets smukkeste omgivelser. Med sit udsøgte design og førsteklasses faciliteter er Laguna Golf Club en destination, der imødekommer golfentusiasters forventninger til en fornøjelig runde golf.

Læs mere

Fakta om Laguna Phuket Golf Club

Beliggenhed:Phuket, Thailand
Huller/ Par/ Længde:18 huller, par 71, Total (6654 yard)
Grundlagt:1995
Designer:Max Wesler
Afstand:40 minutter fra Patong
Golfbil:Dette er gåbane – ingen golfbil tilladt..
Lejesæt:ca. 1200-2200 THB afhængig af mærke.
Golfsko:Kan lejes for ca. 500 THB
Paraply:Kan ikke lejes
Max antal spille per gruppe:4
Åben:Åben alle dage
Driving Range:Ja
Faciliteter:Driving range, tennis, putting green, klub restaurant, pro shop,

Bestil et skræddersyet tilbud på din golfferie!

Skriv til os her, og lad os sammensætte din næste golfrejse efter dine ønsker og behov.

Kontakt

Rejser til Phuket

Scroll to Top