Blue Canyon Phuket – Lakes Course

 Blue Canyon Phuket - Lakes Course
Antal huller: 18

Blue Canyon Phuket – Lakes Course

Antal huller: 18
Tvungen golf buggy: Ja
Blue Canyon - Lakes Course er den anden golfbane på golfresortet Blue Canyon Country Club. Banen ligger tæt på lufthavnen i den nordlige ende af Phuket. Blue Canyon – Lakes Course gennemgik en total renovering og yderligere opgradering i 2006 og banes beskaffenhed og mindst på niveau med den mere berømte Blue Canyon – Canyon Course.
image_pdf Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

Blue Canyon Country Club – Lakes Course er den anden golfbane på golfresortet Blue Canyon Country Club. Banen ligger tæt på lufthavnen i den nordlige ende af Phuket.

 Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam
Blue Canyon – Lakes Course har flot integeret de bugtende bække og vandfyldte kløfter som den tidligere minedrift på stedet har efterladt.
Hele 5 forskellige teesteder betyder at alle golfere uanset niveau vil blive udfordret på banen.
Forni spilles gennem et landskab af naturlige søer og kløfter, mens bagni 9 snor sig gennem masser af gummistræer.
Hvis du ønsker at komme rundt i en god score på Blue Canyon Lakes Course er det vigtigt at holde dig i fairway, da de fleste indspil til greens er over små bække og kløfter der løber gennem fairways.
 Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam
18. hul på Blue Canyon – Lakes Course betragtes af mange som Thailands bedste afslutningshul. Et langt par 4 hul som kun kan nås af de længstslående. Mange vælger istedet et lay up og håbe på at et godt indspil og et enkelt putt kan redde en par.

Blue Canyon – Lakes Course gennemgik i 2006 en total renovering  og banes beskaffenhed er mindst på niveau med den mere berømte Blue Canyon – Canyon Course.

Faktisk foretrækker mange Blue Canyon – Lakes Course fremfor Blue Canyon – Canyon Course da her er langt færre blinde slag.

Blue Canyon har et stort klubhus med 3 restauranter, velassorteret proshop, skabe og brusebad, massage og spa og en stor golf oplevelse i Phuket.

Fact Sheet

Beliggenhed:Phuket, Thailand
Huller/ Par/ Længde:18 huller, par 72, Total (6306 m)
Grundlagt:1999
Designer:Mr. Yoshikazu Kato
Afstand:10 minutter fra lufthavnen, 45 min fra Patong / Karon / Kata
Golfbil:700 THB per bil – tvungen.
Lejesæt:1200-2200 THB afhængig af mærke.
Golfsko:Kan lejes for 250 THB
Paraply:Kan lejes for 150 THB
Max antal spille per gruppe:4
Åben:Åben alle dage
Driving Range:Ja
Faciliteter:Driving range, chipping green, putting green, clubhouse restaurant, pro shop, professional coaching staff and Resort
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :
  • :
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.