Blue Canyon Phuket – Canyon Course

 Blue Canyon Phuket – Canyon Course
Antal huller: 18

Blue Canyon Phuket – Canyon Course

Antal huller: 18
Tvungen golf buggy: Ja
Blue Canyon er et af de bedste golfanlæg i Thailand, og det er intet mindre end en fantastisk golfbane.Blue Canyon Country Club - Canyon Course er det oprindelige 18-hullers layout som blev verdensberømt, da banen blev valgt som vært for Johnnie Walker Classic i 1994.
image_pdf Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

Blue Canyan er et af de bedste golfanlæg i Thailand, og det er intet mindre end en fantastisk golfbane. Blue Canyon Country Club – Canyon Course er det oprindelige 18-hullers layout som blev verdensberømt, da banen blev valgt som vært for Johnnie Walker Classic i 1994.

 Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam
Johnnie Walker Classic har siden vendt tilbage til Blue Canyon Country Club – Canyon Course 2 gange – tilmed med Tiger Woods, der vandt i 1999 efter en af de mest spektakulære afslutningsrunder nogensinde hvor han hentede hele 9 slag på Ernie Els og vandt turneringen efter 2 omspilshuller.
 Ba Na Hills Golf Club, Danang - Vietnam

Blue Canyon Country Club – Canyon Course er anerkendt som en verdensmesterskabsgolfbane og er konstant blandt det absolut bedste golfbaner i Thailand.

Blue Canyon Country Club – Canyon Course er bygget ovenpå en forladt tinmine, hvilket er tydeligt på banen:
– Vandløb fyldt med rustfarvet vand og kløfter og nøgne klipper, der røber den røde og hvide tinmalm som tidligere blev udvundet på stedet.

De første ni huller spilles gennem fairways beskyttet af palme-olie træer.

De næste ni huller bliver endnu bedre og strækket fra hul 11 til hul 15 og ofte omtalt som det absolut bedste i Thailand og måske i hele Østen.

Fem mindeværdige huller som med garanti vil blive husket længe efter runden er afsluttet.

Hul 11 – et vanskeligt 540 m par 5 med vand som krydser fairway og som er i spil allerede fra drivet. Passeres vandet i drivet er det værd at overveje hvor andetslaget skal placeres da greenen beskyttes af vand på både venstre og højre side. Faktisk er en bogey er en god score for mange på dette hul.

Det berømte 13. hul – et par 4 hul over en stor kløft udfordrer alle golfere, og det følgende par 3 -14. hul fra et forhøjet teested til en Ø-green er et af de smukkeste, men også udfordrende par 3 huller overhoved!

For at undgå vandhazarden skal greenen rammes, så stol på dit sving, og kryds fingre for at vinden ikke har for stor negativ indflydelse på boldens flugt.

17. hul er også et af de mest skræmmende par 3 huller der findes, et langt hul hvor mange slår et lavt jern, eller sågar en kølle for at kunne nå greenen som er delvis skjult bag en kløft.

Blue Canyon har et stort klubhus med 3 restauranter, velassorteret proshop, skabe og brusebad, massage og spa og en stor golf oplevelse i Phuket.

Fact Sheet

Beliggenhed:Phuket, Thailand
Huller/ Par/ Længde:18 huller, par 72, Total (6406 m)
Grundlagt:2008
Designer:Mr. Yoshikazu Kato
Afstand:10 minutter fra lufthavnen, 45 min fra Patong / Karon / Kata
Golfbil:700 THB per bil – tvungen.
Lejesæt:1200-2200 THB afhængig af mærke.
Golfsko:Kan lejes for 250 THB
Paraply:Kan lejes for 150 THB
Max antal spille per gruppe:4
Åben:Åben alle dage
Driving Range:Ja
Faciliteter:Driving range, chipping green, putting green, clubhouse restaurant, pro shop, professional coaching staff and Resort
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :
  • :
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.