Øhop i Phang Nga-bugten med besøg på 3 smukke perler i Andamanerhavet

Rejser til Thailand » Øhop i Phang Nga-bugten med besøg på 3 smukke perler i Andamanerhavet
Fremragende 5 stjerner

Rundrejse til Phuket, Phi Phi Island og hyggelige Koh Yao Yai – 15 dage

Denne rejse indledes på det populære Phuket, hvor du har muligheden for at udforske øens kulturelle og spirituelle sider ved at besøge Phuket Old Town og Wat Chalong Temple. Efter Phuket går turen videre til Phi Phi, hvor idylliske strande og et farverigt undersøisk liv venter. Her kan du nyde snorkling i det krystalklare vand og tage på en sejltur nær den kendte Maya Bay.

Rejsen fører dig herefter til Koh Yao Yai, en ø der byder på en unik mulighed for at få indsigt i Moken-folkets kultur og livsstil. Øen er også hjemsted for gummitræsplantager og lokker med badedage i det klare vand ved Koh Nok Island. Fra de livlige markeder på Phi Phi til de mere rolige strande i Koh Yao Yai tilbyder denne rejse et bredt spektrum af Thailands “must sees”.

Vi vil anbefale dig denne rejse, hvis du: Har en plan om at se nogle af de mest elskede områder og øer i Andamanerhavet – det betyder også, at du ikke har de smukke steder for dig selv, men til gengæld kan du på to uger opleve flere af de ting, som Turen Går Til har listet af trækplastre for disse områder i Thailand.

Rejsen inkluderer

 • Fly København-Phuket t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • 4 nætter på Phuket
 • 5 nætter på Phi Phi
 • 4 nætter på Koh Yao Yai
 • 13 x morgenmad
 • Alle transporter med bil og båd
 • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent

Fra kr. 11.995,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Kort over rejsen

Klik på kortet og få det vist i stor størrelse

Rejseprogram

Dette rejseforslag er vores bud på et rejseeventyr med Thailand Tours, men husk alle rejser kan skræddersyes. Vores Thailand-specialister sidder klar til at tilpasse rejsen, så den passer perfekt til dig.

Fold alle ind

Dag 1: Afrejse fra Danmark mod Sydthailand

I dag er dagen. Ferien begynder. Sådan helt rigtigt. Sikkert med små sommerfugle i maven kan du tage mod lufthavnen og rejse mod Phuket. 

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Dag 2–5: Phuket

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Den gamle by i Phuket
 • Wat Chalong Tempel
 • Fantasea Show
 • Big Buddha

Efter jeres ankomst til Phuket Lufthavn møder vores lokale chauffør jer for at køre jer til jeres hotel på Phuket. Dette er starten på en to-ugers rejse i Thailand, hvor Phuket tilbyder en række forskellige oplevelser udover de velkendte strande som Patong og Kata.

DEN GAMLE BY: Et stop værdigt, er Gamle Phuket By, hvor sino-portugisisk arkitektur præger bybilledet. Her kan du spadsere gennem farverige, historiske gader og besøge små butikker og caféer, der giver et godt indblik i den lokale kultur.

WAT CHALONG TEMPEL: Dette tempel ligger i den sydlige del af Phuket, og er en væsentlig del af øens spirituelle landskab. Det fungerer som et centrum for buddhistisk lære og praksis, og står som det mest betydningsfulde buddhistiske tempel på øen. Wat Chalong strækker sig over et større område, og det består af flere bygninger, haver og statuer, der alle er indhyllet i en atmosfære af ro og hengivenhed.

BIG BUDDAH: Desuden anbefaler vi Big Buddha, et monument beliggende på Nakkerd Hill. Herfra er der en god udsigt over Phuket, og stedet bruges også til meditation og som en kilde til forståelse for buddhistiske læresætninger.

FANTASEA SHOW: Denne temapark kombinerer Thailands kultur med lyd- og lyseffekter, og er en aktivitet for hele familien. Her kan du oplevet et thai-teater, gå på opdagelse i deres shoppinggade og spise fra deres thaibuffet. Alt i alt en oplevelse, som både store som små vil finde underholdende, mens det giver en god introduktion til Thailands folklore og mytologi.

Alt i alt giver Phuket en alsidig oplevelse med både kulturelle og naturskønne elementer. Det er en væsentlig del af en hver rejse til Thailand og en destination, der appellerer til en bred vifte af interesser.

Dag 5–10: Phi Phi Island

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Maya Bay
 • Viking Cave
 • Snorkling
 • Monkey Beach
 • Tonsai Village Market
 • Pirates House
 • Acqua Restaurant

Efter at have forladt den travle atmosfære i Phuket, byder Phi Phi-øerne velkommen med et væld af forskelligartede aktiviteter i det imponerende Andamanhav. Øen byder på fantastiske udsigtspunkter, hvide sandstrande og fantastiske bådture, hvor du udforske Thailand under havoverfladen med snorkel.

ANKOMST TIL PHI PHI: At ankomme til Phi Phi er altid lidt af en oplevelse. Dette er samlingspunktet for hele øens turister, som enten er på vej væk eller netop er ankommet. Her vil du for alvor fornemme, at du er ankommet til en af Thailands største turistattraktioner – og med rette. Koh Phi Phi byder nemlig på farverige, smalle, snørklede gader, som byder på alt fra lokale night markets til fancy restauranter, der sælger Europæisk gourmet.

SHOPPING OG AFSLAPNING: Brug din første dag i byens gadebillede. Her kan du finde en masse butikker, der sælger lokal tøjdesign – her kan du blandt andet finde badetøj til billige penge i alle størrelser, former og farver. Brug desuden tiden på at kigge på alle de forskellige restauranter, som ligger side om side, så du kan beslutte, hvor dine kommende aftener skal tilbringes.

BÅDTURE, SNOKLER OG GROTTER: Start næsten dag med en bådtur nær den berømte Maya Bay. Selvom denne del af øen formelt er lukket for offentlig adgang, kan du stadig komme tæt nok på med en båd for at få en fornemmelse af det storslåede landskab, der gav inspiration til filmen ‘The Beach’. Du kan desuden finde en bådtur, der tager dig forbi Monkey Beach, som vil bringe dig helt tæt på aberne. Vi anbefaler desuden, at du finder snorklerne frem og udforsker koralrevene og det farverige liv af fisk. Måske er du endda så heldig at støde på den majestætiske havskildpadde. Hvis historie og kultur er mere dig, er Viking Cave et must-see. Det er kendt for sine antikke hulemalerier og fuglereder. Dette er en sand tidskapsel. 

KOH PHI PHI VIEWPOINT: For dem, der sætter pris på spektakulære udsigter, er en tur op til Koh Phi Phi Viewpoint ideel. Det er en længere gåtur, men hvor der er trapper eller asfalt hele vejen op. Herfra kan du se øgruppen i fugleperspektiv, med en perfekt balance mellem det azurblå hav og den strålende himmel, der indrammer det dramatiske landskab.

GARLIC 1992: Dette er uden sidestykke den bedste restaurant på øen, og det vil nok undre en del, når man ser den ude fra. For modsat de fleste andre spisesteder på øen, ser dette ganske slidt og gammel ud. Her sidder man tæt på plastikstole, mens retter serveres med stor effektivitet. Men døm aldrig bogen på dens omslag. Garlic 1992 tilbyder det bedste, du kan ønske dig, når det kommer til lokal mad, og det vil køen til bare at komme ind bevise. Under anbefalinger ude i siden, kan du se andre restauranter, som også fortjener et visit.

TONSAI VILLAGE MARKET: Slutteligt kan du overveje et smut forbi Tonsai Village Market. Markedet er øens pulserende centrum for kultur og handel, hvor du kan finde alt fra lokale spisesteder til butikker, der specialiserer sig i håndlavede souvenirs. Det er en fremragende mulighed for at indsamle erindringer fra din rejse, mens du absorberer den unikke atmosfære, som Phi Phi tilbyder.

NATTELIV: Koh Phi Phi er særligt kendt for sit pulserende natteliv, og det er klart et must, at du som det mindst går en tur igennem det om aftenen. Er du dog til cocktails, fest og ballade, er der et væld af muligheder. Tag ned til stranden og besøg “Slinky’s”, hvor du kan se fireshows og prøve en rodeotyr. På “Kong Siam” kan du høre live musik og på “Dublin Irish Pub” kan du finde fadøl og pool tables.

For at komme rundt på øerne, er der diverse transportmuligheder til rådighed, lige fra bådtaxaer til cykler. Ligegyldigt, hvordan du vælger at tilbringe din tid på Phi Phi, er vi sikre på, at din oplevelse her vil blive en uforglemmelig del af din rejse.

Dag 10–14: Koh Yao Yai

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Koh Nok Island
 • Laem Haad Beach
 • Moken Village

Efter din tid på Phi Phi-øerne bliver du budt velkommen til det næste kapitel i dit thailandske eventyr, hvor en hurtig bådtur bringer dig til den mindre kendte perle i Andamanhavet, Koh Yao Yai.

På Koh Yao Yai træder du ind i en særlig verden i form af Moken Village. Her kan du udforske en maritim kultur så integreret i sit miljø, at det føles som om, de er ét med havet. Moken-folkets bæredygtige levevis giver dig nye indblik i forholdet mellem menneske og natur.

GUMMITRÆSPLANTAGER OG SKJULTE STRANDE: Men øen har meget mere at tilbyde, hvis du søger forskelligartede oplevelser. Forestil dig en rolig gåtur gennem øens gummitræsplantager, hvor atmosfæren er så fredfyldt, at det næsten føles som en meditation. For de vandglade er en sejltur til Koh Nok Island en oplagt mulighed. Her kan du snorkle i krystalklare farvande, der næsten synes uvirkelige. Så er der også Laem Haad Beach. Ved lavvande bliver denne strand så lav, at du næsten får fornemmelsen af at kunne vandre på vandet.

DE BEDSTE SPISESTEDER: Efter en dag fyldt med indtryk, kan du slappe af på en af de lokale restauranter. Her kan du nyde en kølig drink, mens dagens sidste lys forsvinder i horisonten. Her kan vi blandt andet anbefale den skønne lokale seafood restaurant “Ban Rim Nam”, som ligger smukt med udsigt til havet. Derudover kan man nævne “The Titan Grill” og “Chantara Restaurant” som både byder på lokal seafood såvel som mere vestlige alternativer.

Ligesom i de to tidligere destinationer, er der ingen fastlagte planer. Det er op til dig at vælge, hvordan du vil tilbringe din tid, men en ting er sikkert: du kommer ikke til at kede dig på denne mangfoldige ø.

Efter dit ophold på Koh Yao Yai, vil vores lokale transferselskab tage dig til enten Krabi eller Phuket Lufthavn. Dette markerer starten på din hjemrejse til Danmark.

Dag 15: Tilbage i Danmark

Du lander i Danmark, med en række nye oplevelser og indtryk fra din tid i Thailand. Tankerne om de steder, du har besøgt, og de ting, du har set, vil sandsynligvis ledsage dig, når du vender tilbage til hverdagen.

Sidse

Jeg er ekspert på Thailand

Sidse sidder klar og ved alt omkring rejser til Thailand

“Hvis Sidse havde en fanklub, så ville hendes kollegaer være medlemmer. Sidse kan nemlig sit kram, og hun er ærligheden selv og vil altid gæsten det bedste. Og så er der lige det, at hun kender Thailand igennem mere end 20 år…”

Ring til os:
42 64 49 47

Prisoversigt på rejsen

Priserne er vejledende og baseret på 2 voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i denne periode
Pris pr. person v. 2 voksne
Pris pr. barn u. 12 år
Afrejse i denne periode
1. jan. – 31. mar.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 13.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 10.995,-
Afrejse i denne periode
1. apr. – 15. jun.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 11.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 9.995,-
Afrejse i denne periode
16. jun. – 15. aug.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 15.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 12.995,-
Afrejse i denne periode
16. aug. – 30. sep.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 11.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 9.995,-
Afrejse i denne periode
1. okt. – 15. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 12.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 10.995,-
Afrejse i denne periode
16. dec. – 31. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 20.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 16.995,-

Lignende rejser

5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13. August

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15. Marts

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen — 25. Februar

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11. Februar

Scroll to Top