Khao Sok Eventyr, Elefanter & Jungle Lake Safari

DAGE
PRIS STARTER FRA THB 15.000 PER PERSON

Khao Sok National Park er Sydthailands største tropiske regnskovsområde og ligger ca. 200 km fra Phuket og Krabi. Oplev elefanter helt tæt på når du bader og fordrer elefanterne.
Overnat i både Khao Sok National park samt på en af Thailands smukkeste søer.

 • Ankomst Khao Sok Boutique Camp, Khao Sok National Park
  Du bliver hentet på dit hotel og kørt til Khao Sok National Park, som ligger nord for Krabi og Phuket og et af de absolut smukkeste steder i Thailand. Undervejs får du et glimt af det landlige liv i det tropiske Sydthailand. Dagens første stop er en elefantlejr, hvor du kommer helt tæt på de enorme dyr.

  Du vil bade med elefanterne, du kan hjælpe med at vaske dem, og prøve sidde på ryggen af dem (uden saddel)

  I år 1900 var der ca. 100.000 elefanter i Thailand, men idag regner man kun med ca. 4200. Ca. 2100 af disse er vilde og de resterende anvendes til show eller som arbejdesdyr. I hele Asien findes der ca. 50.000 elefanter. Elefanterne arbejder i junglen, hvor de bl a. rydder træ. Det er dog ikke så udbredt som i gamle dage, men hvor det er meget svært at komme frem med maskiner er det stadig elefanten der bruges.

  At hilse på elefanter er en lærerig og fantastisk oplevelse for både små og og voksne – og man bliver sulten af oplevelser! Heldigvis er der herefter tid til en dejlig thai frokost, hvorefter programmet står på en fantastisk kanotur. Du sejler ikke selv – det er din guide der padler for dig. Inden afgang får du udleveret en redningsvest. Sæt dig tilbage og nyd stilheden med udsigter til kalkstensbjerge hvis lige kun findes i Halong i Vietnam og Guilin i Kina. Med lidt held, ser du næsehornsfugle, krybdyr der ligger og soler sig på sten ved flodbredden, mens du både hører og ser aber der svinger sig i træerne.

  Mæt af oplevelser fortsætter du til Khao Sok Boutique Camp, hvor indkvartereringen er telte med rigtige senge, elektricitet, loftsvifte, elkedel, myggenet for vinduer og dør, samt badeværelse med toilet og bruser – lige hvad man trænger til efter en lang og spændende dag. Brug eftermiddagen til at slappe af og nyd den imponerende udsigt og stilheden før aftensmaden.

 • Khao Sok National Park – Cheow Larn Lake
  Efter en dejlig morgenmad i junglen vinker du farvel til Khao Sok og fast grund under fødderne. Forude venter et ophold Cheow Larn Søen. Cheow Larn er ca. 60 km fra nord til syd og med et utal af kalkstensklipper er det et fantastisk syn. Resten af opholdet tilbringes på søen med sejlture og udforskning af grotterne i området. Har du lyst indbyder søen selvfølgelig også til forfriskende svømmeture.

  Det er meget simpel overnatning i værelser på pontoner i søen med fast adgang til søbredden. Hvert værelse har adgang til vandet, så du kan springe ud i det indbydende vand direkte fra værelset. Vil du hellere ud at sejle kan du eventuelt tage en lille tur i havkajakken, som ligger forankret ved broen. Middagen indtages på den flydende restaurant og herefter kan du nyde stilheden kun afbrudt af dyrerens kalden.

 • Cheow Larn Lake – Transfer til hotel eller lufthavn i Sydthailand
  Vågn op til naturens lyde og en udsigt som man næsten kun tør drømme om. Nyd først morgenmaden, hvorpå der arrangeres en lille trekkingtur i området, gennem en tæt bambusskov og forbi små vandløb. Det er en varm tur pga den høje luftfugtighed, men naturen gør det til en fantastisk oplevelse.

  Sidst på formiddagen er du tilbage ved teltlejren og efter trekking frister en svømmetur nok. Herefter er der frokost og tid til afsked med Cheow Larn søen og Khao Sok. Efter en sejltur med longtailbåd holder minibussen klar til at bringe dig til hotellet eller lufthavnen.
  Start og slut: Phuket & Khao Lak (eller andre destinationer mod extra betaling).

PRISEN INKLUDERER:

Måltider som beskrevet

Engelsktalende lokalguide.

Prisen er inklusiv tur-retur transport med minivan / bil til dit hotel i Phuket eller Khao Lak, mens vi mod et ekstra tillæg kan starte turen fra Koh Lanta, Krabi eller Donsak hvorfra færgen fra Koh Samui ankommer.

PRISEN INKLUDERER IKKE:

Badetøj og håndklæde.

Sandaler

Solhat/kasket

Solbriller og solcreme

Evt. myggespray

Kameraudstyr

Lommepenge & penge til tips

Personlig rejseforsikring

Evt en extra t-shirt

Alder Periode Pris
Voksne (12 år op) 01. sep 21 – 31. okt 22 THB 15.000
Børn (4-11 år) 01. sep 21 – 31. okt 22 THB 9500
Børn (0-3 år) 01. sep 21 – 31. okt 22 THB 1500

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

 • DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andre interessante produkter

 • 500 Rai Floating Resort 

  PRIS STARTER FRA THB 15.000 PER PERSON
 • PHUKET ELEPHANT SANCTUARY – Phukets første fristed for elefanter

  PRIS STARTER FRA THB 2930 PER PERSON
 • Khao Sok Nationalpark – Et af Thailands smukkeste steder

  PRIS STARTER FRA 2800 kr PER PERSON
 • Cruise til James Bond Island og Phang Nga Bugten

  PRIS STARTER FRA DKK 588 PER PERSON

Fortvivl ikke, hvis du ikke finder et bestemt hotel eller en bestemt destination.

Det er slet ikke alle vores hemmeligheder, vi viser her. Vi ringer til dig for at diskutere flere andre muligheder.

Kontakt Thailand Tours

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

Hverdage: 10:00 – 16:00
WEEKENDER: Efter aftale

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE