P for pragtfulde Phuket og Phi Phi – måske Andamanerhavets mest populære perler?

Rejser til Thailand » P for pragtfulde Phuket og Phi Phi - måske Andamanerhavets mest populære perler?
Fremragende 5 stjerner

Rundrejse til Phuket og ikoniske Phi Phi Island – 15 dage

Tag på en velfortjent 2-ugers ferie til to af Thailands mest elskede rejsemål, nemlig: Phuket og Phi Phi Island. Begynd rejsen på Phuket, en mangfoldig ø der er værd at rejse til for mere end blot dets strande. Besøg fx den gamle by med dens fascinerende sino-portugisisk arkitektur og lokale markeder. Lad dig opsluge i buddhismens verden med et besøg til Wat Chalong, øens største og mest betydningsfulde tempel. Bliv betaget af Fantasea Show, en blændende forestilling der kombinerer Thailands kultur og folklore i et enestående lyd- og lysshow. Og ej at forglemme Big Buddha, det ikoniske monument med sin betagende udsigt over øen.

Fra Phuket sejler du til Phi Phi Island, der er blevet en af de mest kendte øer i Andamanhavet grundet en helt særlig agent 007. Nyd synet af Maya Bay fra havet, udforsk undervandsverdenen, der byder på et farverigt marineliv og lad dig fascinere af de gamle hulemalerier i Viking Cave. Tonsai Village Market giver dig en smag af lokal kultur og er det perfekte sted at finde unikke souvenirs. Glæd dig til en kombinationsrejse fuld af oplevelser!

Vi vil anbefale dig denne rejse, hvis du: Gerne vil på en “nem” ferie, men hvor du stadig har fordelene af at kunne opleve en masse på to forskellige rejsemål med klassiske Phuket og ikoniske Phi Phi.

Rejsen inkluderer

 • Fly Danmark-Phuket t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • 6 nætter Phuket
 • 6 nætter Phi Phi Island
 • 12 x morgenmad
 • Alle transporter med bil og båd
 • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent

Fra kr. 11.995,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Kort over rejsen

Klik på kortet og få det vist i stor størrelse

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Afgang mod Danmark

I dag er dagen. Ferien begynder. Sådan helt rigtigt. Sikkert med små sommerfugle i maven kan du tage mod lufthavnen og rejse mod Phuket.

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Dag 2–8: Phuket

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Gamle Phuket by
 • Wat Chalong Tempel
 • Fantasea Show

Når du ankommer til Phuket lufthavn, står din lokale chauffør klar til at byde dig velkommen og vil sørge for, at du bliver kørt direkte til hotellet. Nu begynder første kapitel i dit 2-ugers eventyr i Thailand.

Tag en kaffepause og nyd sceneriet
Phuket er ikke kun berømt for dets strande som Patong og Kata. Der er så meget mere at opleve! Tag en tur til den charmerende gamle bydel i Phuket, hvor gaderne er en fest af sino-portugisisk arkitektur, farverige facader og summende, lokale markeder. Mens du slentrer langs de historiske gader, kan du nemt mærke den særlige atmosfære – så vores råd er at tage en kaffepause på en af de mange caféer og nyd stemningen og den blandede folkemængde af lokale og turister, der passerer forbi i en lind strøm.

Kom helt tæt på buddhismens verden
Er du nysgerrig efter at lære øens spirituelle hjerte bedre at kende, så er Wat Chalong Tempel stedet at besøge. Dette hellige sted er Phukets mest betroede buddhistiske tempel og et sted for ro og refleksion. Tag på en opdagelsesrejse i buddhismens lære og prøv kræfter med en beroligende meditationssession.

Leder du efter en familievenlig oplevelse, så er Fantasea Show et hit. Showet vækker Thailands kultur til live med et spektakulært lyd- og lysshow og tager sine gæster med på en rejse i landets mytologi og folklore.

Fredfyldte Big Buddha
Og så er der selvfølgelig Big Buddha, det ikoniske monument der stolt sidder på Nakkerd Hill og byder på en bjergtagende udsigt over øen. Det er et fredfyldt sted, hvor det er oplagt at dykke et tag dybere ned i buddhismens fascinerende verden.

Uanset hvordan du vælger at tilbringe ferietiden på Phuket, så er der én ting, der er sikker: Du bestemmer selv, hvor meget, du ønsker at opleve og listen med muligheder er næsten uudtømmelig!

Dag 8–14: Phi Phi Island

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Maya Bay
 • Viking Cave
 • Snorkling i det krystalklare vand

Efter opholdet på Phuket venter Phi Phi Island. Her venter dig det azurblå Andamanhav med tilhørende bløde, hvide sandstrande. Glæd dig til dage med både afslapning og snorkling i det klare vand.

Den berømte “The Beach”
Ikke langt fra Phi Phi finder du den berømte Maya Bay kendt fra filmen ‘The Beach’. Selvom adgang til bugten er begrænset for at beskytte områdets økosystem, er det muligt at se den betagende vig fra en båd og få et glimt af den skønhed, der gjorde området så berømt.

Velkommen til skildpaddernes verden
Efter en tur på vandet kan de vandglade fortsætte eventyret under overfladen. Phi Phi er kendt for sit farverige undervandsliv, og øens dykker- og snorkelsteder frister med en verden af koraller, farverige fisk, skildpadder og andre eksotiske havdyr.

Fra havets dyb til øens historiske rødder: Viking Cave. Få en smagsprøve af fortiden med ældgamle hulemalerier. Hulen er også kendt for sine fuglereder, der er højt skattede i det asiatiske køkken.

Panoramiske udsigter venter
Efter hulens mørke er det tid til at søge op til lyset. En vandretur til Koh Phi Phi Viewpoint belønner med en betagende, panoramisk udsigt, hvor himlens blå blander sig med havets turkis i en uforglemmelig scene.

Vel tilbage i almindelig jordhøjde lokker Tonsai Village Market med sin lokale stemning. Det er øens hjerte, hvor thailandske specialiteter og unikke, håndlavede souvenirs venter. Det er en chance for at dykke ned i den lokale kultur og tage en bid af Phi Phis liv og rytme med hjem.

Phi Phi Island er ikke blot et stop på rejsen, men en mulighed for at udforske, opleve og nyde. Hver krog af øen gemmer på nye oplevelser.

Tiden er kommet til at tage afsked med det tropiske Phi Phi. Efter en sejltur fra Phi Phi til Phuket vil din chauffør stå klar ved kajen til at byde dig velkommen tilbage og køre det sidste stykke til Phuket lufthavn.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Ankomst til Danmark igen efter 2 ugers ferie til Phuket og Phi Phi.

Jakob

Jeg er ekspert på Thailand

Jakob sidder klar og ved alt omkring rejser til Thailand

Godt nok har Jakob et skandinavisk udseende, men hans indre glød udstråler thai til fingerspidserne. Jakob er så meget ‘thai’, at du kan spørge ham på thailandsk om alt fra vejret til dagens ret i gadekøkkenet…

Ring til os:
42 64 49 47

Prisoversigt på rejsen

Priserne er vejledende og baseret på 2 voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i denne periode
Pris pr. person v. 2 voksne
Pris pr. barn u. 12 år
Afrejse i denne periode
1. jan. – 31. mar.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 13.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 10.995,-
Afrejse i denne periode
1. apr. – 15. jun.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 11.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 9.995,-
Afrejse i denne periode
16. jun. – 15. aug.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 15.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 12.995,-
Afrejse i denne periode
16. aug. – 30. sep.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 11.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 9.994,-
Afrejse i denne periode
1. okt. – 15. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 12.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 10.995,-
Afrejse i denne periode
16. dec. – 31. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 21.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 17.995,-

Lignende rejser

5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13. August

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15. Marts

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen — 25. Februar

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11. Februar

Scroll to Top