Oplev delfiner ved Krabi, besøg Koh Lanta’s elefanter og nyd “perleøen”, Koh Mook

Rejser til Thailand » Oplev delfiner ved Krabi, besøg Koh Lanta's elefanter og nyd "perleøen", Koh Mook
Fremragende 5 stjerner

Rundrejse til strand-eldoradoerne Koh Lanta, Koh Mook og Krabi – 17 dage

Dit førstehåndsindtryk på denne rejse bliver en malerisk sejltur fra Krabi til Koh Lanta, hvor du måske får chancen for at opleve delfiner og flyvefisk på tæt hold. Koh Lanta er en smeltedigel af oplevelser både i naturen, men også kulturelt. Besøg Lanta Old Town for at mærke øens traditioner og historie og nyd en afslappede stund på Long Beach. Har du lyst til mere eventyr så tag en tur til Khlong Dao Beach og afprøv fx vandsport eller udforsk Koh Lanta National Park’s biodiversitet. Næste destination er Koh Mook, kendt som “Perleøen”. Den lever op til sit navn med hvide sandstrande og klart vand. Et højdepunkt her er svømmeturen gennem Morakot Cave til en skjult lagune. Sivalai Beach er oplagt til kajakture i mangroveskovene og er en anderledes måde at udforske øen på. Rejsen fortsætter til Krabi, hvor en bred vifte af oplevelser venter. Bestig de mange trapper til Tiger Cave Temple og bliv belønnet med en uforglemmelig udsigt eller nyd roen på Railay Beach. Besøg Krabi Elephant Sanctuary og kom tæt på elefanter på en etisk måde og udforsk Ao Nang’s livlige atmosfære.

Vi vil anbefale dig denne rejse, hvis du: Hvis du gerne vil have en god blanding af klassiske seværdigheder på klassiske rejsemål krydret med overraskelser, som ikke altid kan planlægges på forhånd – nemlig muligheden for måske at opleve nogle af verdens smukkeste dyr som eksempelvis delfiner og elefanter.

Rejsen inkluderer

 • Flybillet Danmark til Krabi t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • 5 nætter Koh Lanta
 • 5 nætter Koh Mook
 • 4 nætter Krabi
 • 14 x morgenmad
 • Privat transfer mellem destinationerne
 • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent

Fra kr. 13.995,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Kort over rejsen

Klik på kortet og få det vist i stor størrelse

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er dagen. Ferien begynder. Sådan helt rigtigt. Sikkert med små sommerfugle i maven kan du tage mod lufthavnen og rejse mod Krabi.

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Dag 2–7: Koh Lantas herligheder og solstråler venter

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Mu Ko Lanta National Park
 • Fiskerlandsbyen Saladan
 • Mai Kaeos bjerghuler
 • Klong Dao Beach
 • Klong Khong Beach

Efter ankomsten til Krabi lufthavn vil din lokale chauffør byde velkommen og guide dig videre til Koh Lanta. Turen til Koh Lanta foregår med både minibus og færge og vil tage godt 2 timer.

Og nu er det så på høje tid at sige varmt velkommen til Koh Lanta. Du er nu vel ankommet og kan tage hul på de næste dages oplevelser. En god begyndelse kunne være en afslappende spadseretur langs Klong Dao Beach, der er beliggende nær den summende havneby, Saladan.

3 km lang sandstrand
En anden anbefaling er Klong Khong Beach, der med sine 3 kilometer lange sandstrækning er det perfekt helle for en dag i total afslapning. Lad fødderne synke ned i det varme vand og nyd en dag under Thailands solstråler.

Er du dykker- og snorkleentusiast? Så skal du sætte kurs mod Ba Kan Tiang-stranden. Koh Lanta gemmer også på frodige, grønne områder mod syd med mulighed for også at udforske Mai Kaeos bjerghuler eller tage en kanotur gennem mangroveskovene. Natur-aficionados vil i den grad også finde glæde i steder som Khlong Chak-vandfaldet og Mu Ko Lanta-nationalparken.

Farverig bazar i den gamle by
Du skal heller ikke snyde dig selv for et besøg i Koh Lanta Old Town, hvor der venter dig interessante smagsoplevelser – sæt dig eksempelvis til rette på en restaurant bygget på pæle i vandkanten. Gå heller ikke glip af de livlige markeder, der skifter placering hver dag. Søndage byder ofte på en farverig bazar, hvor du kan finde alt fra frisk frugt til lokale delikatesser.

Dag 7–11: Koh Mook – lille og eksotisk på samme tid

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Emerald Cave
 • Sivalai Beach
 • Charlie’s Beach
 • Bear Na Adventure-udkigsposten
 • Chao Mai Nationalpark

Næste destination på rejsen er øen Koh Mook. En kort sejltur forbinder Kah Lanta og Koh Mook, og ved ankomsten til Koh Mook vil den afslappede atmosfære og øens langsomme tempo hurtigt få dig helt ned i 1. gear.

Strandene som Sivalai Beach og Charlie’s Beach er en drøm med deres krystalklare vand, der lokker til svømmeture i solens varme skær. Som skumringen nærmer sig, bliver de små fiskerlandsbyer langs kysten til charmerende mødesteder, hvor du kan smage på friskfanget fisk og lokale delikatesser.

80 meters svømning til paradis-lagune
Men Koh Mook byder på mere end blot afslapning. Øen lokker også med dens mystiske Morakot Cave (Emerald Cave), der bag en 80 meter lange svømmetur nærmest “skjuler” en hemmelig lagune, og som kun er tilgængelig ved at svømme gennem en mørk tunnel (80 meter). Det er en uforglemmelig oplevelse, der belønner de eventyrlystne med synet af en idyllisk lagune omringet af majestætiske klipper og den fineste, hvide, lille sandstrand.

Klippeformationerne er ligeledes en spændende udfordring for klatreentusiaster. Øens nærhed til fastlandet giver mulighed for dagsture til Bear Na Adventure-udkigsposten og Chao Mai Nationalpark.

Derudover er en dagsudflugt til Koh Kradan, der er beliggende kun 20 minutters sejltur fra Koh Mook, en oplevelse værd, med sit imponerende koralrev langs Ao Nieng Beach.

Dag 11–16: Krabi er altid et besøg værd

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Tiger Cave Temple
 • Railay Beach
 • Snorkling på Chicken Island
 • Ao Nang Beach
 • Krabi Elephant Sanctuary
 • Klong Haeng-markedet

Efter nogle afslappende dage på Koh Mook, sætter du kursen mod Krabi, en by der byder på et bredt spektrum af oplevelser lige fra hellige templer til livlige strande.

1260 trappetrin til “himlen”
Gå ikke glip af mulighed for en tur til Tiger Cave Temple (Wat Tham Suea), som ikke kun er en spirituel oplevelse, men også en fysisk prøvelse. Stedet er berømt for sine buddhistiske altere og panoramaudsigten over de smukkeste landskaber, der viser sig efter en klatretur op ad de 1260 trappetrip. Ja, du læste rigtigt: 1260 trappetrin. Godt gået!

For dig, der søger mere ro og afslapning, er Railay Beach det perfekte tilflugtssted med sine imponerende kalkstensformationer, der tiltrækker klatreentusiaster fra nær og fjern, mens det klare vand og den fine sandstrand inviterer til en dag med fuldkommen ro.

En anden anbefaling er ø-hop tur fra Ao Nam Mao Pier, hvor en verden af krystalklare vande og betagende øer åbner sig. Særligt snorkling ved Chicken Island er en af de oplevelser, som du ikke må gå glip af​.

Ao Nang Beach – altid et besøg værd
Ao Nang Beach er også et besøg værd med muligheder for at nyde og spise frisk fisk og skaldyr på en af de mange strandrestauranter. Når mørket falder på, byder Ao Nang Beach på et pulserende natteliv med hyggelige barer og livlig musik.

Alternativt tilbyder Krabi Elephant Sanctuary en unik mulighed for at komme tæt på elefanter på en ansvarlig måde. Her kan du fodre og bade disse imponerende skabninger i deres eget miljø væk fra den travle turiststrøm.

Efter nogle begivenhedsrige dage i Krabi vil din chauffør køre dig til lufthavnen, hvor din hjemrejse mod Danmark vil begynde.

Dag 17: Ankomst til Danmark

Efter et spændende øhop i Sydthailand lander du atter i Danmark.

Jakob

Jeg er ekspert på Thailand

Jakob sidder klar og ved alt omkring rejser til Thailand

Godt nok har Jakob et skandinavisk udseende, men hans indre glød udstråler thai til fingerspidserne. Jakob er så meget ‘thai’, at du kan spørge ham på thailandsk om alt fra vejret til dagens ret i gadekøkkenet…

Ring til os:
42 64 49 47

Prisoversigt på rejsen

Priserne er vejledende og baseret på 2 voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i denne periode
Pris pr. person v. 2 voksne
Pris pr. barn u. 12 år
Afrejse i denne periode
1. jan. – 31. mar.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 15.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 12.995,-
Afrejse i denne periode
1. apr. – 15. jun.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 13.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 11.995,-
Afrejse i denne periode
16. jun. – 15. aug.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 17.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 14.995,-
Afrejse i denne periode
16. aug. – 30. sep.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 13.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 11.995,-
Afrejse i denne periode
1. okt. – 15. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 13.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 11.995,-
Afrejse i denne periode
16. dec. – 31. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 23.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 19.995,-

5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13. August

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15. Marts

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen — 25. Februar

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11. Februar

Scroll to Top