Ø-hop med bounty-strande, natmarked og koralrev på Koh Phangan og Koh Samui

Rejser til Thailand » Ø-hop med bounty-strande, natmarked og koralrev på Koh Phangan og Koh Samui
Fremragende 5 stjerner

Rundrejse til Koh Phangan og Koh Samui – 15 dage

Glæd dig til en ø-ferie spækket med eksotiske oplevelser for enhver smag. På disse tropiske øer kan du finde alt, når det kommer til; hvide sandstrande, etiske elefantreservater, fantastiske snorkelmuligheder, gode restauranter og et sprudlende natteliv. Koh Phangan og Koh Samui er Thailands favoritmix, når det kommer til tropisk ø-liv og oplevelser, du sent vil glemme.

Koh Phangan byder på en skøn blanding af muligheder for afslapning og aktive oplevelser. Gå eksempelvis på opdagelse på Thong Sala natmarked og lad jer forføre af de mange smage og dufte, men også muligheden for at gøre et godt køb af det lokale kunsthåndværk. Er du naturelsker, er Phaeng Waterfall National Park en god idé. Her venter en vandretur gennem frodig skov og en kølig svømmetur. For dig, som er mere eventyrlysten, lokker Khao Mai Kaew Caves med en labyrint af underjordiske vidundere. Og ved Koh Ma åbner der sig en verden af snorkling blandt farverige koralrev.

Rejsen fortsætter til Koh Samui, hvor du kan udforske det fredfyldte Wat Plai Laem-tempel eller slentre langs den afslappede Mae Nam Beach med små butikker og caféer. For dig med lysten til at udforske endnu mere natur, er det oplagt at lægge vejen forbi Lamai Viewpoint og de geologiske formationer ved Grandfather og Grandmother Rocks. Din rejse kan fint rundes af med en dagstur til Ang Thong Marine National Park, hvor du kan dykke, sejle i kajak eller tage på på vandreture – rigtig god fornøjelse!

Vi vil anbefale dig denne rejse, hvis du: Gerne vil besøge nogle af Thailands mest populære øer og opleve meget på én og samme ferie. Koh Samui skiller sig ud med sin popularitet, hvilket også gør, at prisen alt efter sæson øges mere end andre gode steder i Thailand. Vi kommer gerne med forslag til at tilpasse ø-hoppet, så det passer til dine ønsker, behov og feriebudget.


Rejsen inkluderer

 • Fly fra Danmark til Koh Samui t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • 6 nætter på Koh Phangan
 • 6 nætter på Koh Samui
 • 12 x morgenmad
 • Alle transporter med bil og båd
 • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent

Fra kr. 12.995,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Kort over rejsen

Klik på kortet og få det vist i stor størrelse.

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Så går turen til Thailand, som byder på enten en eller to mellemlandinger, inden du ankommer til smukke Koh Samui.

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Dag 2–8: Koh Phangan

Anbefalinger:

 • Thong Sala natmarked
 • Phaeng Waterfall National Park
 • Bottle Beach
 • Haad Rin
 • Khao Mai Kaew Caves

ANKOMST PÅ KOH SAMUI: Vores lokale chauffør står klar til at tage imod dig i lufthavnen og vil bringe dig sikkert til Maenam havn, hvorfra turen går videre til Koh Phangan med speedbåd. Bådturen giver dig en fantastisk fornemmelse af, hvad du har i vente. Her vil du nemlig suse over det krystalblå hav, som du nærmer dig øen, hvor du skal tilbringe de næste seks nætter.

RO, AFSLAPNING OG INDBYDENDE STRANDE: Koh Phangan er kendt for sine lange strækninger af hvide strande, som alle hver især byder på en unik atmosfære. Her kan det særligt anbefales, at du tilbringer eftermiddagen på en af vestkystens strande. Her kan du nemlig opleve Thailands nok smukkeste solnedgange, som maler himlen og havet i stærke lyserøde og orange nuancer. Besøg da “Flamingo Beach Bar and Restaurant” på Srithanu Beach og nyd en cocktail, mens du ser solen forsvinde i horisonten. Vi kan desuden anbefale stranddage på Haad Rin, Thong Nai Pan og Bottle Beach.

THONG SALA: Et besøg i Thong Sala nightmarket er et “must” når du besøger Koh Phangan. Det pulserende marked tager dig med på en kulinarisk rejse gennem lokale specialiteter, lige fra friskfanget fisk og skaldyr til thaiklassikere som pad thai og mango sticky rice. Men det stopper ikke ved maden. Markedet byder også på lokale håndværk, herunder smykker og tekstiler.

PHAENG VANDFALD: I den mere naturskønne ende af spektret ligger Phaeng Waterfall National Park som en gemt skat. Vandfaldet er omgivet af frodig, tropisk skov og kulminerer i naturlige bassiner, der indbyder til en svømmetur i naturens egen lydkulisse af fuglesang og raslende blade.

GROTTEEVENTYR: For de eventyrlystne byder Khao Mai Kaew Caves på en udforskning ud over det sædvanlige. Det intrikate hulesystem er en geologisk legeplads, prydet med stalaktitter og unikke klippeformationer, der imponerer de fleste.

Efter en tid på Koh Phangan, fyldt med oplevelser, sørger vores chauffør for at jeres rejse forsætter mod Koh Samui.

Dag 8–14: Koh Samui

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Wat Plai Laem-templet
 • Ang Thong National Marine Park
 • Fisherman’s Village i Bophut
 • Lamai Viewpoint

Ved ankomst til øen står vores chauffør klar til at køre jer til jeres næste hotel på Koh Samui, hvor et nyt kapitel fuld af oplevelser venter.

EN DAG MED STRAND OG TEMPLER: En skøn start på jeres ophold på Koh Samui kunne være et besøg i Wat Plai Laem-templet. Her troner en imponerende statue af Guanyin, og templet byder på en atmosfære af åndelig ro. Ikke langt herfra ligger Mae Nam Beach, et idyllisk område med gyldent sand, der indbyder til afslapning og hygge. De små butikker og caféer i nærheden skaber en intim og behagelig atmosfære. Du kan desuden besøge strande som Chaweng Beach, Lamai Beach og Bophut Beach, som ligeledes byder på solstråler, blødt sand og det azurblå hav.

LAMAI VIEWPOINT: Er du til smukke udsigtspunkter, er Lamai Viewpoint et must-see. En kort vandretur fører dig til et spektakulært udsigtspunkt, hvor skov og hav smelter sammen i en betagende symfoni. Er du geologisk interesseret byder Grandfather og Grandmother Rocks på en spændende udforskning af lokale fortællinger og geologiske formationer.

FISHERMAN’S VILLAGE: Et besøg i Fisherman’s Village i Bophut er en skøn lokal oplevelse. Her blandes tradition og modernitet i en malerisk havneby setting, og de lokale markeder byder på autentiske kulinariske lækkerier og unikke souvenirs.

ANG THONG MARINE NATIONAL PARK: En dagstur til Ang Thong Marine National Park er ideel for natur- og vandelskere. Parken omfatter 42 øer, og giver dig chancen for at udforske et komplekst maritimt økosystem gennem dykning, kajaksejlads eller vandreture på øernes varierede terræn, hvilket yderligere beriger jeres oplevelsesrige ophold på Koh Samui.

MØD ELEFANTER PÅ ‘SAMUI ELEFANT SANCTUARY’: To gange om dagen kan du komme ud og besøge dette etiske elefant reservat, som tilbyder transfer direkte fra dit hotel. Her møder du de modige lokale, som opkøber elefanter og sætter dem fri fra dyreturismen. De sætter elefanternes behov over turisternes, og det er derfor forbudt at ride, bade og kæle med elefanterne. Du får dog lov til at lave hjemmelavede elefantsnacks og fedtkugler, som du med dine bare hænder kan fodre elefanterne med. Mærk den kraftfulde snabel, som den sjæler maden ud af dine hænder, mens du hører de frivillige fortælle om deres arbejde og drøm om at befrie alle elefanter fra dyreturisme.

ET PARADIS FOR KÆLEGRISE: Fra Koh Samui kan du også tage på en endagstur til Pig Island. Øen, som er kendt for sit utal af kælegrise, der frit løber rundt på øens strande. Her kan du snildt få timer til at gå med at hygge med grisene, mens du også kan kaste dig i det uimodståelige hav og udforske dyrelivet med snorkel.

På rejsens sidste dag står vores chauffør klar ved hotellet for at køre jer til Koh Samui Lufthavn, hvor jeres hjemrejse påbegyndes.

Dag 15: Ankomst til Danmark

I lander i Danmark med et væld af oplevelser fra jeres øhop.

Marie

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen!

…og jeg vil gøre mit bedste for, at du får en god ferie.

Marie er specialist på en anden måde end Sidse og Jakob, når talen falder på Thailand. For hun elsker at nørkle og ved derfor ‘meget om lidt’ – og er blevet ekspert i at spotte et godt hotel på flere kilometers afstand med lukkede øjne.

Ring til os:
42 64 49 47

Prisoversigt på rejsen

Priserne er vejledende og baseret på 2 voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i denne periode
Pris pr. person v. 2 voksne
Pris pr. barn u. 12 år
Afrejse i denne periode
1. jan. – 31. mar.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 14.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 12.995,-
Afrejse i denne periode
1. apr. – 15. jun.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 12.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 10.995,-
Afrejse i denne periode
16. jun. – 15. aug.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 16.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 14.995,-
Afrejse i denne periode
16. aug. – 30. sep.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 12.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 10.995,-
Afrejse i denne periode
1. okt. – 15. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 13.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 11.993,-
Afrejse i denne periode
16. dec. – 31. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 22.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 18.995,-
5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13. August

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15. Marts

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen — 25. Februar

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11. Februar

Scroll to Top