2 i 1: Metropolens puls i Bangkok og dasedage på strandene i Khao Lak

Rejser til Thailand » 2 i 1: Metropolens puls i Bangkok og dasedage på strandene i Khao Lak
Fremragende 5 stjerner

Rundrejse til livlige Bangkok og afslappede Khao Lak – 15 dage

Din rejse tager dig først og fremmest med på fire dages oplevelser i hjertet af den vibrerende metropol, Bangkok. En by og hovedstad kendt for aldrig at sove og hvor nutidens rytme danser sammen med fortidens stolte traditioner. Her får du alt fra tempelspirer til gademarkeder og kulinariske oplevelser – velkommen til mangfoldighedens Bangkok!

Efter energi-indtaget i Bangkok venter dig 9 nætter i det fredfyldte Khao Lak. En oase der byder på mere end blot glitrende strande og uforstyrret hav. Ud over den indbydende kystlinje frister Khao Lak med mange muligheder for udflugter, der fører dig fra det idylliske kystlandskab til områdets frodige bagland. Her kan du udforske tropiske regnskovsstier, dykke i de krystalklare vande ved Similan Islands og blive betaget af den lokale kultur på de små og større markeder.

Vi vil anbefale dig denne rejse, hvis du: Vil have en rejse med oplevelser og konstast. Fra puls, energi og multikulturelle Bangkok til idyl, naturens klare farver og dasedage ved Khao Lak. En nem og overskuelig rejse, der passer til de flestes behov og ferieønsker.

Rejsen inkluderer

 • Fly Danmark-Bangkok
 • Fly Bangkok-Phuket
 • Fly Phuket-Danmark
 • Alle skatter og afgifter
 • 3 nætter i Bangkok
 • 9 nætter i Khao Lak
 • 12 x morgenmad
 • Privat transfer mellem alle destinationerne
 • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring

Fra kr. 10.995,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Kort over rejsen

Klik på kortet og få det vist i stor størrelse, eller klik her for at få det åbnet i Google Maps

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er dagen. Ferien begynder. Sådan helt rigtigt. Sikkert med små sommerfugle i maven kan du tage mod lufthavnen og rejse mod Bangkok. 

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.


Dag 2–5: Bangkok

Anbefalinger:

 • Chinatown og middag på night markets
 • Wat Phra Kaew
 • Wat Arun
 • Grand Palace
 • Wat Sam Phran – Thailands Rundetårn
 • Chatuchak Weekend Market
 • Sejltur langs Chao Phraya-floden
 • Khao San Road
 • Rooftop barer: ABar rooftop eller Above Eleven

VELKOMMEN TIL BANGKOK: Hjertet af Thailand, hvor du kan finde alt fra små, lokale fiskemarkeder til over 300 meter høje skyskrabere. Når du lander i Bangkok, vil du blive mødt af din lokale chauffør, som vil køre dig til dit hotel, hvor du kan smide benene op efter en lang flyrejse. Men den summende stemning fra byens travle gader lokker, og du vil hurtigt mærke behovet for at komme afsted og udforske byens fascinerende blanding af moderne luksus og den dybt rodfæstede kulturarv.

STREETFOOD I CHINA TOWN: Vi anbefaler altid, at du som gæst lægger et stop forbi det pulserende og travle Chinatown – den asiatiske version af Times Square i New York. Dette night market tilbyder alt, hvad hjertet begærer, både når det kommer til stærk curry, krydret pad thai og friskfanget fisk og blæksprutter. Tag dig tid til at udforske områdets sidegader og lad dig fascinere af de mange forskellige butikker, som sælger alt fra gammelt elektronik til farverrige saronger.

GYLDNE TEMPLER OG DRAGER: Bangkok er hjemsted for en rigdom af historiske skatte som de kendte templer Wat Phra Kaew og Wat Arun. Disse helligdomme rolige oaser midt i byens livlige rytme og fungerer som levende vidnesbyrd om regionens stolte historie. Her kan du med rette lægge visit forbi Grand Palace, den officielle residens for kongerne af Siam siden 1782. Søger du en smule ud af byen, kan du desuden finde Wat Sam Phran templet – Thailands svar på Rundetårn, hvor en grøn drage snor sig om bygningen hele vejen til toppen, hvorfra du kan nyde udsigten ud over det grønne landskab.

SHOPPING OG INTERNATIONALE COCKTAILS: For shopping-entusiaster er Chatuchak Weekend Market en sand oplevelse. Markedet er en labyrint af boder, der tilbyder alt fra trendy mode og lokal håndværk til falske dokumenter – så har du altid drømt om at blive læge, men orker ikke uddannelsen, kan du få diplomet her på få minutter… Det er nok mest af alt en fjollet souvenir, som du kan give væk som mandelgave til næste jul.

Tag desuden på en sejltur langs Chao Phraya-floden, som giver dig en unik vinkel på byens arkitektoniske skønhed. Afslut dagen med et besøg på Khao San Road – et mekka for backpackere fra hele verdenen, der kommer for at feste til den lyse morgen og udfordre skæbnen ved at spise edderkopper og skorpioner på spyd. Det er absolut et syn, du sent vil glemme, men hvor du muligvis kan føle sig fristet til at trække sig tilbage til en af Bangkoks rooftop-barer, hvor du kan nyde den bjergtagende udsigt over den store by. Her kan vi anbefale ABar rooftop eller Above Eleven, som begge er barer, hvor prisen matcher udsigten, men hvor det i sidste ende er alle pengene værd. Når aftenen når sin ende, kan du hoppe på en tuktuk hjem til hotellet. Det er både en sjov og nervepirrende måde, at suse igennem Bangkoks gader på.

Dag 5–14: Khao Lak

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Sejltur til Surin-Øerne
 • Besøg på det lokale fiskemarked
 • Sai Rung vandfald
 • Lam Ru National Park og bamboo rafts

SÆNK SKULDRENE I KHAO LAK: Efter nogle dage med tryk på og pulserende sightseeing, er det tid til afslapning og sol i Khao Lak. Her vil du blive hentet i Phuket lufthavn af vores lokale chauffør, som vil bringe dig sikkert til dit hotel, hvor du skal tilbringe de næste 8 dage. Området ved Andamanhavet er kendt for sine mange naturoplevelser, små øer og indbydende strande.

UDFORSK SURIN-ØERNE: Fra Khao Lak kan du nemt nå de nærliggende Surin-øer, hvor en farverig verden under havets overflade venter. Her kan du udforske området på en bådtur, hvor du kan springe i med snorkel og svømmefødder. Er du mere til frihed og ro, kan du slå dig løs i en havkajak, som kan bringe dig helt tæt på de frodige mangrovetræer og skarpe klippesider.

VANDFALDSEVENTYR: Khao Laks natur fortsætter med at imponere inde i landet. Sai Rung-vandfaldet er omgivet af skov og er et skønt sted for en rolig stund. Er du i humør til lidt mere aktivitet, ligger Lam Ru National Park tæt på. Her kan du bestige en af de to bjergtoppe “Khao Lak” eller “Lam Ru” eller du kan udforske parkens floder og frodige natur fra en af deres kendte bamboo rafts. En lille tømmerflåde, hvor en lokal guide vil ro dig igennem de idylliske floder. En fantastisk oplevelse, hvis du drømmer om at lytte til naturen helt uforstyrret.

ELEPHANT HILLS: Ikke langt fra nationalparken finder du det lokale elefantreservat. Et besøg her giver dig muligheden for at tilbringe tid med elefanterne og se dem i et miljø, der er skabt med tanke på deres trivsel. Her kan du lave hjemmelavede elefant-snacks og fodre dem, mens du mærker styrken fra deres lange og kraftfulde snabler.

LOKAL MAD OG SOLNEDGANG PÅ STRANDEN: Khao Lak byder på mange forskellige spisesteder, som kan tilfredsstille enhver smag. Er du interesseret i mere lokale oplevelser, anbefaler vi en hot plate på restaurant “Green Pepper” efterfulgt af fadøl på “Lucky” lige rundt om hjørnet. Du kan desuden få en skøn middag på “Bussaba Thai Restaurant”, som er et lidt finere sted med skøn, lokal mad. Drømmer du om cocktails og middag på stranden til en bjergtagende solnedgang, kan du tjekke “Nong Prew” ud. Maden er god, men udsigten er endnu bedre.

Dag 14–15: Ankomst til Danmark

Efter to uger med oplevelser i Thailand, lander du trygt på dansk jord igen.

Marie

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen!

…og jeg vil gøre mit bedste for, at du får en god ferie.

Marie er specialist på en anden måde end Sidse og Jakob, når talen falder på Thailand. For hun elsker at nørkle og ved derfor ‘meget om lidt’ – og er blevet ekspert i at spotte et godt hotel på flere kilometers afstand med lukkede øjne.

Ring til os:
42 64 49 47

Prisoversigt på rejsen

Priserne er vejledende og baseret på 2 voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i denne periode
Pris pr. person v. 2 voksne
Pris pr. barn u. 12 år
Afrejse i denne periode
1. jan. – 31. mar.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 16.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 13.995,-
Afrejse i denne periode
1. apr. – 15. jun.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 10.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 8.995,-
Afrejse i denne periode
16. jun. – 15. aug.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 13.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 10.995,-
Afrejse i denne periode
16. aug. – 30. sep.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 10.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 8.994,-
Afrejse i denne periode
1. okt. – 15. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 11.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 9.995,-
Afrejse i denne periode
16. dec. – 31. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 19.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 15.995,-
5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13. August

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15. Marts

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen — 25. Februar

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11. Februar

Scroll to Top