Fremragende 5 stjerner
Rejser til Thailand » Krabi » Hoteller på Klong Muang Beach » Holiday Inn Resort Krabi Ao Nang Beach

Holiday Inn Resort Krabi Ao Nang Beach stjernestjernestjernestjerne

Internetadgang/Wi-Fi
Hotelbar
Mulighed for A/C
Mulighed for balkon/terrasse
Restaurant
Børnepool el. afsnit
Udendørs pool
Tæt på strand

Holiday Inn Resort Krabi er beliggende i tropiske omgivelser, lige overfor sandstranden Nopparat Thara. Selvom beliggenheden er rolig, er der kun kort gåafstand til Ao Nangs restauranter, barer og shoppingmuligheder. Gæster har muligheden for at booke værelser med direkte adgang til poolen, hvilket gør det nemt at nyde områdets fem pools. Fra hotellet er det nemt at gå til Ao Nangs centrum og til longtailbådene, der kan tage dig ud til nærliggende øer som Poda, Chicken Island og Phi Phi. Resortet passer godt til både børnefamilier og par.

De imponerende poolområder er fordelt på to områder, og ved begge er der en poolbar, hvor du kan købe lette anretninger, snacks og kolde drikkevarer. For at komme til stranden skal du krydse en vej med lokal trafik, og her er det værd at bemærke, at solstole er forbudt.

Holiday Inn Resort Krabi tilbyder daglige aktiviteter for både små og lidt større børn. Faciliteter for børn inkluderer tre vandrutsjebaner, et videospilslokale, legetøj, en international børneklub og et legeværelse.

Hotellet råder over et spa, hvor du kan bestille forskellige behandlinger, og i receptionsområdet er der en storskærm, der viser sportsarrangementer. Ved siden af findes der et billardbord. Tæt på Holiday Inn Resort Krabi ligger der et lille shoppingcenter med butikker og caféer.

Resortet har 173 værelser, og hvert værelse er udstyret med aircondition, fladskærms-tv, minibar og gratis Wi-Fi. Gæster har mulighed for at vælge mellem forskellige indkvarteringsmuligheder, og nogle værelser har endda direkte adgang til poolen.

På det kulinariske område tilbyder Holiday Inn Resort Krabi en restaurant, der serverer et udvalg af retter. Der er rig mulighed for at udforske og nyde både lokale og internationale retter.

Læs mere

Attraktioner og afstande til hotellet

  • Ao Nang Beach – 530 m
  • Noppharathara Beach – 1.3 km
  • Railay Beach – 2.4 km
  • Phra Nang Cave – 3.6 km
  • Poda Island – 6.7 km
  • Tup Island – 8.3 km
  • Tiger Cave Temple (Wat Tham Suea) – 14.8 km
  • Hong Islands – 41.0 km
  • Emerald Pool (Sa Morakot) – 50.1 km

Rejser til Krabi

Scroll to Top