Fremragende 5 stjerner
Rejser til Thailand » Krabi » Hoteller på Klong Muang Beach » AVANI+ Koh Lanta Krabi Resort

AVANI+ Koh Lanta Krabi Resort stjernestjernestjernestjerne

Internetadgang/Wi-Fi
Hotelbar
Mulighed for A/C
Mulighed for balkon/terrasse
Restaurant
Børnepool el. afsnit
Udendørs pool
Tæt på strand
Trænings- og motionscenter
SPA/wellness (evt. mod gebyr)

Placeret ved Koh Lantas kyst på en idyllisk lille halvø, omfavner Avani+ Koh Lanta Krabi Resort den omkringliggende naturskønne skønhed, tilbydende en rolig tilflugtssted med moderne faciliteter. Resortet er omgivet af frodige, tropiske haver og byder på en privat strand, hvor det krystalklare vand inviterer til forfriskende svømmeture.

Værelserne på resortet er designet til at indfange områdets serene æstetik, med private balkoner eller terrasser, der tilbyder en betagende panoramisk udsigt over havet. Vælg mellem en række værelses- og villa muligheder, lige fra dobbeltværelser med adgang til fælles pool til luksuriøse villaer med privat pool. Alle værelser er udstyret med moderne faciliteter som gratis Wi-Fi, satellit TV, og kaffe- og te-faciliteter for at sikre et behageligt ophold.

Gæster kan udforske de tropiske haver, tage en svømmetur i en af de to pools eller deltage i en række vandaktiviteter som snorkling i det nærliggende klare blå vand. For dem, der søger fysisk udfordring, tilbyder resortets veludstyrede fitnessrum en mulighed for at holde sig i form, mens spaafdelingen lover en verden af afslapning og velvære efter en aktiv dag.

Kulinariske oplevelser på resortet er lige så indbydende. Hovedrestauranten, The Cliff, præsenterer en blanding af lokale thai-retter og internationale måltider i en afslappet atmosfære med udsigt over Andamanhavet. For lettere måltider eller en afslappende drink ved solnedgang, tilbyder resortets deli og barer et udvalg af valg.

Selvom beliggende i en rolig halvø, sørger Avani+ Koh Lanta Krabi Resort for, at der er nok aktiviteter til at holde gæster underholdt. Udforsk den nærliggende mangroveskov, tag på snorkeltur, eller besøg Koh Lantas Old Town for at få en fornemmelse af lokal kultur.

Læs mere

Attraktioner og afstande til hotellet

  • Klong Dao Beach – 1,1 km
  • Kantiang Bugt – 1,8 km
  • Long Beach, Koh Lanta – 2,6 km
  • Lanta Animal Welfare – 6,3 km
  • Khlong Khong Beach – 6,8 km
  • Khao Mai Kaew Cave – 13,6 km
  • Lanta Old Town – 15,0 km
  • Khlong Chak Waterfall – 21,2 km
  • Mu Ko Lanta National Park – 21,2 km

Rejser til Krabi

Scroll to Top