Fremragende 5 stjerner
Rejser til Thailand » Koh Samui » Hoteller på Koh Samui » The Fair House Beach Resort

The Fair House Beach Resort stjernestjernestjerne

Internetadgang/Wi-Fi
Hotelbar
Mulighed for A/C
Restaurant
Udendørs pool
Tæt på strand
Trænings- og motionscenter
SPA/wellness (evt. mod gebyr)

The Fair House Beach Resort er beliggende i en tropisk have, der fører ned til Chaweng Noi-stranden. Her kan du som gæst forvente afslappende dage i smukke omgivelser, mens der står strandliv på dagsordenen.

Hele to pools at boltre sig i
Udover det turkisblå havvand finder du på The Fair House Beach Resort også to swimmingpools. Den ene pool er placeret tæt på stranden, mens den anden ligger nær hovedbygningen, hvilket giver en rolig atmosfære.

Selvforkælelses i Pandanus SPA
Trænger du til lidt selvforkælelse? Så er det oplagt, når du holder ferie på The Fair House Beach Resort. Und dig selv en behandling eller flere i Pandanus SPA, hvor du finder et fint. lille udvalg af velvære-behandlinger, der spænder fra traditionelle, thailandske massager til moderne skønhedsbehandlinger.

Uden mad og drikke…
Nær stranden finder du The Sea Paint Restaurant, der med sin overdækkede terrasse og borde placeret solidt i sandet tilbyder en række lokale internationale retter samt frisk fisk og skaldyr. Ved siden af restauranten ligger The Paint Beach Bar, hvor gæsterne kan nyde en afslappende drink til lyden af bølgerne og med udsigt til livet på stranden.

Som en lille bonusinfo ligger livlige Chaweng by og strand inden for gåafstand, hvor du har et bredt udvalg af butikker, restauranter og barer.

Værelse eller bungalow?
The Fair House Beach Resort består af 172 værelser og bungalower, alle indrettet i traditionel thai-stil. Værelserne i hovedbygningerne er rummelige, mens bungalowerne er placeret tættere på stranden og spredt rundt om i den tropiske have. Uanset type har du din egen balkon eller terrasse. Alle værelser er udstyret med moderne bekvemmeligheder som aircondition, fladskærms-TV, minibar og gratis WiFi.

Læs mere

Attraktioner og afstande til hotellet

  • Chaweng Noi Beach – 30 m
  • Chaweng Strand – 250 m
  • Chaweng Viewpoint – 1,2 km
  • Coral Cove Beach – 2 km
  • Silver Beach – 3,5 km
  • Lamai Strand – 4,1 km

Rejser til Koh Samui

Scroll to Top