Feriekrydderi ad libitum på Nora Buri Resort – tag med og indtag lidt ‘umami’ på Koh Samui

Rejser til Thailand » Koh Samui » Feriekrydderi ad libitum på Nora Buri Resort - tag med og indtag lidt 'umami' på Koh Samui
Fremragende 5 stjerner

Populær beliggenhed ved Chaweng Beach på Koh Samui – 14 dage

Koh Samui, beliggende i Thailandsbugten, er en helt særlig ø, hvor oplevelserne venter som perler på en snor. Chaweng Beach er kendt for sit livlige miljø, hvor du kan kaste dig ud i vandsportsaktiviteter som jet-skiing og andre adrenalin-sus. Hvis du er mere til et roligere tempo, er Lamai Beach det ideelle valg med sine lokale madboder, som kan tilfredsstille de fleste vandhunde og smagsløg. For dig, som er mere eventyrlysten, er en snorkletur i Ang Thong Marine National Park nærmest obligatorisk. Her vil du blive mødt af krystalklart vand og et farverigt liv under havets overflade. Koh Samui frister også med helt andre former for oplevelser – her må du ikke snyde dig selv med et besøg i Fisherman’s Village i Bophut, hvor du kan få et glimt af det lokale liv. Inden turen atter går mod Danmark, så skal du helt sikkert også nå at aflægge Lamai Night Market et besøg, hvor en god handel venter.

Rejsen inkluderer

  • Flybillet København-Koh Samui t/r
  • Alle skatter og afgifter
  • 11 x overnatninger Nora Buri Resort & Spa
  • 11 x morgenmad
  • Privat transfer mellem alle destinationerne
  • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring

Fra kr. 13.995,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Kort over rejsen

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er dagen. Ferien begynder. Sådan helt rigtigt. Sikkert med små sommerfugle i maven kan du tage mod lufthavnen og rejse mod Koh Samui.

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. 

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker. 

Dag 2–13: Koh Samui

Anbefalinger:

Efter jeres ankomst til Koh Samui Lufthavn, vil en chauffør kører jer til hotel Nora Buri Resort & Spa, som er beliggende tæt ved den maleriske Chaweng Beach. Hotellet tilbyder ikke kun luksuriøse faciliteter men ligger også i et område rigt på oplevelsesmuligheder.

Nærmest dørtrinnet til Nora Buri Resort & Spa ligger Chaweng Beach, hvor blide bølger og gyldent sand inviterer til både afslapning og aktiviteter. Fra stranden kan man let tage på vandsportsaktiviteter som jet-skiing og parasailing. Hvis man søger et roligere miljø, er Lamai Beach en kort køretur væk og byder på roligere vande samt lokale madboder.

Et besøg i Ang Thong Marine National Park er nærmest obligatorisk, hvis man er på Koh Samui. Her kan man snorkle blandt farverige fisk og koraller. Efter snorklingen kan en vandretur op til øernes udsigtspunkter komplementere oplevelsen med en fantastisk panoramaudsigt.

Men Koh Samui har også kulturelle oplevelser at byde på. Wat Plai Laem-templet ligger ikke langt fra resortet og tilbyder en rolig atmosfære og en betagende udsigt over det omkringliggende område. Fisherman’s Village i Bophut og Lamai Night Market er også populære steder at opleve lokal kultur og købe håndlavede varer.

Når solen går ned, har du flere muligheder for aftenaktiviteter. Chaweng Beach forvandles til et livligt område med beach bars og friske seafood-restauranter. Området omkring Nora Buri Resort & Spa tilbyder også en række spisesteder, hvor du kan smage lokale og internationale retter.

Med en beliggenhed, der gør det nemt at udforske så forskellige facetter af øen, er Nora Buri Resort & Spa et godt udgangspunkt for en rejse fyldt med alsidige oplevelser, fra natur til kultur. Koh Samui byder på en blanding af naturskønne landskaber og spændende aktiviteter, der gør det til et populært rejsemål for dem, der ønsker en varieret og mindeværdig rejse.

Efter 12 nætter på Koh Samui kører vores chauffør jer til lufthavnen i god tid før jeres hjemrejse.

Dag 14: Ankomst til Danmark

I lander i Danmark efter en afslappende og berigende rejse til Koh Samui.

Jakob

Jeg er ekspert på Thailand

Jakob sidder klar og ved alt omkring rejser til Thailand

Godt nok har Jakob et skandinavisk udseende, men hans indre glød udstråler thai til fingerspidserne. Jakob er så meget ‘thai’, at du kan spørge ham på thailandsk om alt fra vejret til dagens ret i gadekøkkenet…

Ring til os:
42 64 49 47

Nora Buri Resort & Spa stjernestjernestjernestjerne

Internetadgang/Wi-Fi
Hotelbar
Restaurant
Børnepool el. afsnit
Udendørs pool
Tæt på strand
Trænings- og motionscenter

Nora Buri Resort & Spa er et indbydende hotel, beliggende på en skråning med udsigt over havet og Chaweng-stranden. Her har du muligheden for at bo i enten en bungalow eller et dobbeltværelse. I bungalowen får du fornøjelsen af et panoramavindue, der vender ud mod en terrasse med privat pool, en træterrasse og to solsenge. Terrassen er desuden udstyret med en udendørs bruser og en afskærmning mod nabobungalowen, hvilket tilføjer en følelse af privatliv til dit udeområde. For at gøre dit ophold endnu mere bekvemt, tilbydes der gratis bustransport til centrum af Chaweng, som ligger et par kilometer væk.

Ved stranden finder du resortets turkisblå pool omgivet af en mørk træterrasse, hvor du kan nyde lette anretninger og snacks fra strandbaren. Tæt på stranden ligger også resortets tre-etagers restaurantkoncept, The Barge. I stueplan serveres der morgenmad og førsteklasses à la carte retter, mens mellemetagen huser en velforsynet vinkælder, hvor du kan nyde drinks og snacks som kanapeer. På øverste etage finder du hotellets thairestaurant, Rice Barge & Terrace.

For at komme til den nyere del af Nora Buri, der ligger på skråningen, passerer du gennem en tunnel under vejen fra strandsiden. I denne del af resortet finder du flere restauranter, en spa-afdeling med thaimassage og en stor pool. Her er også beliggende de nye værelser og bungalows.

Resortet huser i alt 116 værelser og 28 lejligheder, alle udstyret med gratis WiFi. Uanset om du vælger en luksuriøs bungalow med privat pool eller et komfortabelt dobbeltværelse, er Nora Buri Resort & Spa det perfekte valg for dem, der søger en afslappende og mindeværdig oplevelse ved Chaweng-stranden.

Læs mere
Scroll to Top