Fremragende 5 stjerner

Thanya Beach Resort stjernestjernestjernestjerne

Internetadgang/Wi-Fi
Parkering (evt. mod gebyr)
Hotelbar
Mulighed for A/C
Mulighed for balkon/terrasse
Restaurant
Udendørs pool
Tæt på strand

Thanya Beach Resort er et indbydende boutique-resort placeret på den fredelige ø Koh Ngai i det sydlige Thailand. Resortet ligger lige ved siden af Koh Ngais rolig palmestrand, og de charmerende træbungalows har terrasser, hvorfra man kan nyde udsigten over det blå Andamanhav. Området omkring resortet er rig på frodig grøn natur, og den brede hvide sandstrand foran resortet er ideel til både badeture og gåture langs vandkanten. Takket være resortets østvendte placering, kan de morgenfriske gæster opleve en smuk solopgang.

Personalet på Thanya Beach Resort er venlige og hjælpsomme, og kan assistere med at arrangere forskellige udflugter, herunder snorkel- eller dykkerture, fisketure, bådture eller ture til nærliggende øer. Fra resortets ene restaurant kan gæsterne nyde en panoramisk udsigt over havet, mens de smager på autentiske thai-retter samt moderne fisk- og skaldyrsretter. Der er også en stor swimmingpool til rådighed, hvor gæsterne kan slappe af og tage en forfriskende dukkert. Om aftenen kan man nyde en kølig drink i den afslappede chill-out bar.

Indlogering på Thanya Beach Resort omfatter forskellige muligheder. Garden View Bungalows er på 25 kvm og kommer med en hyggelig terrasse med udsigt til haven. De er enkelt og stilfuldt indrettet med mørke træmøbler og moderne thailandsk kunst. Alle bungalows er udstyret med moderne faciliteter som indendørs- og udendørs brusere, store komfortable senge, aircondition, en fan, et køleskab og en elkedel.

For dem, der ønsker en opgradering, er Sea View Bungalows et charmerende valg. De er også på 25 kvm og tilbyder en rummelig dobbeltseng med en hyggelig altan, hvor man kan nyde solnedgangen.

For familier eller større grupper er Family Sea View Bungalows på 42 kvm et ideelt valg. Disse bungalows har to dobbeltsenge og samme moderne faciliteter som de andre bungalows. Her kan gæsterne nyde solopgangen til lyden af de beroligende bølger.

Thanya Beach Resort er ikke blot en destination, men en oplevelse, hvor gæsterne kan nyde den charmerende ø-stemning og den skønne natur, der omgiver resortet.

Læs mere

Attraktioner og afstande til hotellet

  • Paradise strand – 0,3 km
  • Pirate Beach – 0,1 km
  • Sanggaou Strand – 0,5 km
  • Hovedstranden – 1,2 km
  • Koh Kradan – 12 km
  • Klong Hin Strand – 19,3 km
  • Ba Kan Tiang Strand – 21,8 km
  • Ao Nui Strand – 23 km
  • Klong Jark Strand – 23,6 km
  • Bamboo Strand – 24,2 km

Rejser til Koh Ngai

Scroll to Top