Hoteller og resorts på Koh Lipe

Rejser til Thailand » Koh Lipe » Hoteller på Koh Lipe
Fremragende 5 stjerner

Book dit hotel på Koh Lipe med Thailand Tours

Koh Lipe er en lille, ‘skjult’ perle i Andamanhavet, og kan betragtes som en af Thailands mindst berørte øer. Denne lille ø nær ved grænsen til Malaysia, er kendt for sine blændende hvide sandstrande og sit krystalklare, turkisblå vand.

Koh Lipe tilbyder en mere intim og rolig oplevelse, sammenlignet med nogle af de mere kendte thailandske øer, hvilket gør den til en favorit blandt dem, der søger et mere afsondret paradis til ferien i Thailand. På Koh Lipe finder du trods den klejne størrelse et varieret udvalg af hoteller og resorts, der passer til enhver præference og budget. Fra rustikke strandhytter, der giver en autentisk øoplevelse, til det mere luksuriøse beach resort, der tilbyder alle moderne bekvemmeligheder. Mange af disse indkvarteringssteder ligger direkte på stranden, hvilket giver jer nem adgang til det lækre strandliv – og mulighed for at falde i søvn til lyden af bølgeskvulp.

Strandene på Koh Lipe er virkelig spektakulære. Pattaya Beach er den mest populære og livlige strand på øen, kendt for sin smukke sandstrand og klare vand. Sunrise Beach tilbyder en mere afslappet stemning og fantastiske solopgange, mens Sunset Beach, som navnet antyder, er det perfekte sted at se solnedgangen, ligesom den har en smuk udsigt til naboøen Koh Adang. Pattaya Beach og Sunrise Beach er forbundet af den charmerende gågade Walking Street, som har et bredt udvalg af restauranter, barer og boder og er et naturligt knudepunkt for livet på øen – i hvert fald som turist.

Koh Lipe (som faktisk også kan staves “Koh Lipeh”, “Ko Lipey”, eller endda “Ko Lipe”) er også et paradis for snorkling og dykning. Med sit rige marine liv og farverige koralrev er øen et ideelt sted for undervandsentusiaster. Mange af de bedste hoteller og resorts på Ko Lipe tilbyder snorkel- og dykkerudflugter, hvilket gør det let for gæster at udforske øens undervandsvidundere. Fra molen ‘Koh Lipe Pier’, som ligger midt på Pattaya-stranden, er der dagen igennem forbindelse med båd til omkringliggende øer

Den kulinariske scene på Koh Lipe er en anden charme. Øen byder på en række spisesteder, fra simple strandbarer, der serverer friskfanget fisk og skaldyr, til mere udsøgte restauranter på de mest populære hoteller på Koh Lipe, med både lokale og internationale retter. Den afslappede atmosfære på øen suppleres perfekt med de mange strandrestauranter, hvor du kan nyde et måltid med udsigt over havet.

Koh Lipe tilbyder også en række aktiviteter ud over livet på de smukke strande. Du kan tage på en kajaktur omkring øen, besøge den nærliggende Tarutao National Marine Park, eller blot slappe af og nyde den afslappende atmosfære, som øen er så kendt for.

Med sin blanding af naturlig skønhed, afslappede indkvarteringsmuligheder og uberørt havmiljø, er Koh Lipe et helt fantastisk dejligt sted og et ideelt rejsemål for dem, der søger en fredfyldt flugt fra hverdagen. Det er et sted, hvor tiden synes at stå stille, og hvor du kan opleve en roligere, mere uberørt side af Thailand. Der findes både en række billige hoteller på Koh Lipe, og mere luksuriøse beach front villaer, bungalows og resorts til den lidt større pengepung.

Hos Thailand Tours hjælper vi altid med at sammensætte din rejse til Thailand så den passer med dine ønsker til komfort og budget under dit ophold. Book dit hotel på Koh Lipe hos os, sammen med fly fra Danmark, og få fuld rejsegaranti som en del af din pakkerejse. Her får du overnatning på et håndplukket hotel, god service og en sikker rejse.

Scroll to Top