Klassisk badeferie med et twist på Cha-da Koh Lanta – bo med direkte adgang til bølgen blå

Rejser til Thailand » Koh Lanta » Klassisk badeferie med et twist på Cha-da Koh Lanta - bo med direkte adgang til bølgen blå
Fremragende 5 stjerner

Badeferie med direkte adgang til strand på Koh Lanta – 15 dage

Med 12 overnatninger på det charmerende Cha-da Koh Lanta Resort får du og dine nærmeste mulighed for at opleve mange af de seværdigheder, som Koh Lanta byder på. Hotellet frister sine gæster med direkte adgang til Klong Dao Beach. For dig, der ønsker at opleve lokal kultur, er Saladan Market i den nordlige del af øen et besøg værd og lokker særligt med sine lokale specialiteter. Koh Lanta National Park er et andet højdepunkt og tilbyder en chance for at se lokal flora og fauna. Er du mere til vand og bølgende blå, kan du nyde snorkling ved Koh Haa og Koh Rok, der begge er kendt for klart vand og en mangfoldig, undersøisk verden.

Rejsen inkluderer

  • Flybillet Danmark-Krabi t/r
  • Alle skatter og afgifter
  • 12 nt. på Cha-da Koh Lanta Resort
  • 12 x morgenmad
  • Transport i bil og færge
  • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring

Fra kr. 10.995,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Kort over rejsen

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er dagen. Ferien begynder. Sådan helt rigtigt. Sikkert med små sommerfugle i maven kan du tage mod lufthavnen og rejse mod Koh Lanta (lander i Krabi).

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Dag 2–14: Koh Lanta

Anbefalinger:

  • Snorkling på Koh Haa og Koh Rok
  • Saladan Market
  • Koh Lanta National Park
  • Klong Dao Beach

Efter jeres ankomst til Krabi Lufthavn står en chauffør klar til at transportere jer til Cha-da Koh Lanta Resort. Transporttiden varierer mellem 2-4 timer, afhængigt af startpunktet. Mens færgen glider stille og roligt gennem vandet, kan I begynde at forberede jer på det, Koh Lanta har at tilbyde.

 Når I ankommer til Cha-da Koh Lanta Resort, bliver I budt velkommen af det lokale landskabs ro og skønhed. Resortet ligger tæt på Klong Dao Beach, en populær strand kendt for sit azurblå vand og gyldne sand. Her er der mulighed for svømning, solbadning eller en afslappende spadseretur i solnedgangens skær.

Koh Lanta er dog meget mere end bare en stranddestination. Et besøg på Saladan Market i øens nordlige del tilbyder et kig ind i det lokale liv. Her kan du finde en mangfoldighed af farver, dufte og smage, fra friske frugter og grøntsager til lokalt kunsthåndværk og delikatesser.

 Naturelskere vil finde Koh Lanta National Park særlig attraktiv. Parken ligger i den sydlige del af øen og byder på et væld af naturskønne stier og muligheden for at se forskellige dyrearter, såsom aber og monitor-øgler. Parkens fyrtårn tilbyder desuden en fantastisk udsigt, der er værd at tage med i rejseplanen 

For dem der er ivrige efter at dykke ned i det marine liv, er Koh Lanta også hjemsted for nogle fremragende snorklingssteder. Koh Haa og Koh Rok er begge kendt for deres klare vand og forskelligartede marine liv. Disse snorklingsture kan let organiseres direkte fra Cha-da Koh Lanta Resort, hvilket gør det praktisk at tilføje denne oplevelse til jeres rejse.

Alt i alt gør Cha-da Koh Lanta Resort det nemt for gæsterne at udforske øens forskelligartede oplevelser, lige fra naturskønne landskaber og kulturelle attraktioner til underholdende og afslappende aktiviteter. Koh Lanta er en destination, der passer til en bred vifte af interesser og giver dermed et solidt grundlag for en vellykket og varieret rejse.

Efter 12 uforglemmelige dage på Cha-da Koh Lanta Resort, sørger vores chauffør for, at I kommer til lufthavnen i god tid til jeres hjemrejse.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Efter en rejse fyldt med utallige oplevelser, lander I i Danmark igen, med fornyet energi.

Sidse

Jeg er ekspert på Thailand

Sidse sidder klar og ved alt omkring rejser til Thailand

“Hvis Sidse havde en fanklub, så ville hendes kollegaer være medlemmer. Sidse kan nemlig sit kram, og hun er ærligheden selv og vil altid gæsten det bedste. Og så er der lige det, at hun kender Thailand igennem mere end 20 år…”

Ring til os:
42 64 49 47

Chada Lanta Beach Resort stjernestjernestjernestjerne

Hotelbar
Mulighed for A/C
Restaurant
Børnepool el. afsnit
Udendørs pool
Tæt på strand
Trænings- og motionscenter
SPA/wellness (evt. mod gebyr)

Chada Lanta Beach Resort & Spa ligger fordelagtigt ved Klong Dao Beach, Koh Lantas mest populære strand, omgivet af en stor, smuk tropisk have. Med sin direkte adgang til stranden og de omkringliggende naturskønne områder, tilbyder resortet en behagelig base for dem, der ønsker at opleve Thailands charme.

Resortet har kun suiter, der alle er indrettet i thaistil. Disse suiter er udstyret med faciliteter som aircondition, TV, minibar, te- og kaffefaciliteter, deponeringsboks samt Wi-Fi, der sikrer et komfortabelt ophold. De forskellige suiter inkluderer Silver Suite, Gold Suite og Platin Suite, som varierer i størrelse og faciliteter. Silver Suite er placeret på 1. og 2. sal med udsigt over poolen, mens Gold Suiterne har direkte adgang til poolen. Platin Suiterne er mere rummelige med to soveværelser og en stue, og er ideelle for større grupper eller familier.

På resortet findes der to store swimmingpools omgivet af solstole og parasoller, hvor du kan slappe af og nyde solen. For børnene er der en særskilt børnepool, hvor de kan lege og svømme sikkert. Udover poolområdet tilbyder resortet en række andre faciliteter som et Spa & Wellness center, fitnesscenter, restaurant og en poolbar. Der er også en Kids Club for de små, hvilket gør dette resort til et familievenligt valg.

Når sulten melder sig, kan du besøge resortets restaurant, hvor et udvalg af måltider serveres. Om dagen kan du også nyde en forfriskende drink ved poolbaren.

Med en døgnåben reception, er der altid hjælp at hente, og den venlige service og thailandske gæstfrihed er en integreret del af opholdet på Chada Lanta Beach Resort & Spa. Resortet går op i, at gæsterne føler sig velkomne, og derfor er gæstfrihed og service i højsædet her.

Chada Lanta Beach Resort & Spa er således et ideelt valg for dem, der søger et afslappende ophold i Thailand, tæt på stranden og med adgang til en række faciliteter, der sikrer et behageligt og mindeværdigt ophold.

Læs mere
Scroll to Top