Ukendte Koh Chang Øtur

 Ukendte Koh Chang Øtur
Antal: 2 – 40
Varighed: 1 Dag
Fra pris per person 1500 THB

Ukendte Koh Chang Øtur

Antal: 2 – 40
Varighed: 1 Dag
Fra pris per person 1500 THB
Oplev den ukendte og spændende østside af Koh Chang. Meget få turister på Koh Chang oplever denne fascinerende side af Koh Chang. Du har mulighed for at opleve flere højdepunkter på denne heldagstur og dermed få et rigtig fint helhedsindtryk af Thailands næststørste Ø.
image_pdf Ukendte Koh Chang Øtur

Oplev den ukendte og spændende østside af Koh Chang. Meget få turister oplever denne fascinerende side af Koh Chang. Du har mulighed for at opleve flere højdepunkter på denne heldagstur og dermed få et rigtig fint helhedsindtryk af Thailands næststørste Ø.

Næste stop er Klong Prao templet, hvor du kan tale med de lokale munke og høre mere om buddhismen. Herefter besøges en lokal familie, der lever af at gummiproduktion.

En kort vandretur fører til øens største vandfald, Klong Plu, hvor der er tid til at slappe af og svømme i det klare vand (husk at medbringe badetøj). Den stemningsfyldte lille fiskerby, Bang Boa er næste stop på turen og på vejen dertil gøres holdt ved et udsigtspunkt, hvorfra du kan nyde og forevige øens smukke og frodige natur. Efter en dejlig frokost på en lokal restaurant returneres til hotellet.

Hvem behøver afbudsrejser til Thailand når priserne er så lave som her hos Thailand Tours rejsebureau. Vi glæder os til at rådgive og hjælpe dig med din rejse til Thailand og destinationer i Asien.

Udflugten inkluderer: Transport, Entré til National Park, frokost med vand, vandfald, bådtur.
Afhentningstidspunkt ca 08.00. Kører hver mandag & torsdag.

Priser per person

PeriodePriser
min 2 personer01 Nov 16 – 31 Okt 171500 THB
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.