ElephantsWorld – River Kwai

 ElephantsWorld - River Kwai
Antal: 2 – 40
Varighed: 1 Dag
Pris per person THB 2500

ElephantsWorld – River Kwai

Antal: 2 – 40
Varighed: 1 Dag
Pris per person THB 2500
ElephantsWorld er en selvfinansieret institution der med bæredygtighed og miljøbevarelse for øje passer og plejer 30 elefanter. ElephantsWorld ligger i Kanchanaburi et par timer nordvest for Bangkok. Området er blandt andet kendt for ”Broen over floden Kwai”.
BESTIL NU
ElephantsWorld – River Kwai
Vælg en Dato
Antal personer
Rooms available
Produkter
Yderligere information og kommentarer såsom hotel, flynummer osv:
{option_name}
{price_range} per {per_text}
Læs mere
{description}
{option_name}
{option_quantity}
image_pdf ElephantsWorld - River Kwai

ElephantsWorld – River Kwai

ElephantsWorld er en selvfinansieret institution der med bæredygtighed og miljøbevarelse for øje passer og plejer 30 elefanter.
ElephantsWorld ligger i Kanchanaburi et par timer nordvest for Bangkok. Området er blandt andet kendt for ”Broen over floden Kwai”.

 ElephantsWorld - River Kwai

ElephantsWorld står for det daglige arbejde med at passe og fodre 30 elefanter, hvilket er en stor opgave. En elefant spiser dagligt, hvad der svarer til en tiendedel af dens kropsvægt.

Det kan kun lade sig gøre ved at rejsende besøger stedet og betaler for at opleve de enorme dyr. Hos elephantsworld vil man komme tæt på elefanterne og opleve dem på en naturlig og personlig måde, som man ikke ser mange steder.

ElephantsWorlds mål er at give den bedste behandling både til elefanter, ansatte og gæster.

Elephantsworld stræber efter at tiden på stedet skal være lige dele uddannende, sjovt og givende på en meningsfuld måde.

Mottoet er : Vi arbejder for elefanterne istedet for at elefanterne arbejder for os.

Dagsprogrammet:

 • Du bliver hentet på dit hotel (Kun Kanchanaburi by) kl. 09.00
 • Ankomst til ElephantsWorld. Mød elefanterne og vær med til at fodre dem.
 • Nyd elefanterne mens de bader.
 • Rens frugt / grøntsager, forbered samt lave klæbrig ris til de ældre elefanter.
 • Frokost.
 • Indsamle og plante mad til elefanterne som for eksempel for eksempel banan træer / sukkerrør / banan græs samt forberede frugtkurve til eftermiddagen.
 • Fodre de ældre elefanter med klæbende risbolde.
 • Tag elefanterne ned til floden for at bade / skrub dem rene.
 • Fodre elefanterne med frugt og grøntsager.
  Dagsprogrammet slutter kl. 16.00 hvor du vil blive kørt tilbage til dit hotel

Medbring :

 • Let bomuldstøj med lange ærmer/ben.
 • Solhat/kasket
 • Solbriller og solcreme
 • Myggespray
 • Kamera
 • Penge. Køb af bananer vil give dig nye venner!
 • ekstra sæt tøj da man bliver beskidt.

Bemærk venligst:

Priser

Pris per personPeriodePriser
0-3 år 01 jan 19 – 31 okt 20GRATIS
4-11 år 01 jan 19 – 31 okt 20THB 2200
Pris per person01 jan 19 – 31 okt 20THB 1700

 

ElephantWorlds historie

Det skønnes i 1900, at der var 100.000 elefanter i Thailand. I dag er tallet faldet til anslået 3.000 domestikerede samt 2.000 i naturen.
I Thailand arbejdede elefanter traditionelt med mennesker i skovindustrien. I 1989 opstod der ødelæggende oversvømmelser på tværs af landet på grund af afskovning, og regeringen forbød derfor officielt logning. Dette var en god miljømæssig beslutning, men udgjorde store udfordringer for elefantejere, der skulle selvfinansiere opretholdelsen af ??deres sultne elefanter, der havde brug for mad. En elefant spiser helst en tiendedel af sin kropsvægt hver dag.
Dr. Samart, en dyrlæge og hans kone Khun Fon, der var baseret i Kanchanaburi-provinsen, ønskede at hjælpe. Sammen oprettede de i 2008 ElephantsWorld på bredden af ??floden Kwai. Det startede i første omgang som en løsning på at give hjem og mad til et lille antal ældre og skadede lokale elefanter i akut behov. De begyndte deres projekt med fundraisingaktiviteter, men efterhånden som Elephants World blev bedre kendt, har de kunnet sørge endnu bedre for både elefanter og ansatte.
I dag 2019 er ElephantsWorld helt selvbærende og har som følge heraf været i stand til at give hjem til over 30 elefanter og 130 ansatte.

Kanchanaburi har meget mere at byde på end ElephantsWorld. Det ville være ærgeligt at besøge området uden også at besøge det berømte River Kwai område.