Golf ved River Kwai

Her bliver du forkælet med så mange muligheder.
På grund af de mange bjerge og ådale i dette område, er der nogle utroligt naturskønne steder, hvor golfbanearkitekter har arbejdet og skabt fremragende golfoplevelser.

Kontakt os idag og lad os arrangere dit River Kwai golf ophold

  • Vi har boet i Thailand i mere end 20 år. Vi kender området og vi har boet på hotellerne.
  • Vi er eksperter i at arrangere golfrejser til River Kwai og resten af Thailand.
  • Vi kan give dig bedst mulige råd og vejledning på dansk.
  •  Vi har mere end 20 års erfaring med golf i området.
image_pdfimage_print
  - Thailand
Antal huller: 18

Dragon Hills Golf Club, Rachaburi

Antal huller: 18
Tvungen golf buggy: Nej
Dragon Hills Golf Club kan prale af en 18 hullers golfbane som er blandt de absolut fineste og bedste i Thailand i et udfordrende og naturskønt layout. Banen er somregel i perfekt stand og er intet mindre end fantastisk. En skjult golfperle i Thailand som er hele transporttiden værd! Selvom banen ligger ca 1 time fra Kanchanaburi og 1½ time fra henholdvis Bangkok og Hua Hin ønsker de fleste golfere at komme tilbage og spille endnu en runde på denne smukke par 72 bane. Banen er somregel i perfekt stand og er intet mindre end fantastisk.
  - Thailand
Antal huller: 18

Grand Prix Golf Club, Kanchanaburi

Antal huller: 18
Tvungen golf buggy: Ja
Grand Prix Golf Club ligger blot 30 minutter fra Kanchanaburi og en 2-timers kørsel fra Bangkok. Banen virker meget stor, da den er placeret i et meget bredt og åbent område. De burmesiske bjerge kan ses i det fjerne og skaber skønne omgivelser for golfbanen.Grand Prix Golf Club er den bedste golfbane i Kanchanaburi provinsen, og en af de absolut bedste baner i hele Thailand.
  - Thailand
Antal huller: 36

Blue Sapphire Golf & Resort

Antal huller: 36
Tvungen golf buggy: Ja
Blue Sapphire er en dejlig Kanchanaburi golfbane, der tilbyder en god golf test . Et forladt åbent safirmine brud og de omkringliggende bjergrige bakker blev brugt til at danne ramme om Blue Sapphire golfbane på 36 huller.
  - Thailand
Antal huller: 18

Mission Hills Golf Club Kanchanaburi

Antal huller: 18
Tvungen golf buggy: Ja
Mission Hills Country Club i Kanchanaburi er en af de tre Jack Nicklaus´ designede Mission Hills golfbaner i Thailand – de to andre er Mission Hills Khao Yai og Mission Hills Phuket. Banen som ligger ca 2 timer fra Bangkok ligger i naturskønne omgivelser på en let skrånende bjergside