‘Jing og jang’ forenes – fra sprudlende Phuket til 1. gear på Koh Lanta

Rejser til Thailand » 'Jing og jang' forenes - fra sprudlende Phuket til 1. gear på Koh Lanta
Fremragende 5 stjerner

Rejse til det klassiske Phuket og Koh Lanta – 15 dage

Start dit to-ugers eventyr på Thailands pulserende halv-ø, Phuket, hvor din lokale chauffør byder dig velkommen til Smilets Land. Udforsk den gamle bydel på Pkuket med sin sino-portugisiske arkitektur, farverige markeder og hyggelige caféer. Og tag et dybere spadestik ind i Thailands kultur ved Wat Chalong, der er øens mest betydningsfulde, buddhistiske tempel. Eller bliv underholdt af Fantasea Show, der kombinerer traditionel folklore med moderne lyd- og lysshow. Glem ikke at besøge den majestætiske Big Buddha, hvor du bliver forkælet med en panoramisk udsigt over halvøen.

Efter en intens uge på Phuket fortsætter rejsen til det mere afslappede Koh Lanta. Her tager en båd dig fra Krabi til denne mere rolige oase. Oplev Lanta Old Towns charme, snorkl i det farverige Andamanhav ved Koh Rok og udforsk det betagende Mu Ko Lanta National Park. Dette eventyr kombinerer det bedste fra to verdener: Phukets energi og Koh Lantas ro og byder på et væld af muligheder for både afslapning og oplevelser.

Vi anbefaler dig denne rejse, hvis du: Gerne vil på en klassisk rejse med to thailandske højdepunkter. Hvor du selv kan forme dagene med det indhold, du ønsker. Vil du ha’ ro og dasedage eller tid spækket med oplevelser og aktiviteter? Mulighederne er mange, og vi vejleder dig gerne: )

Rejsen inkluderer

 • Fly fra Danmark til Phuket
 • Fly fra Krabi til Danmark
 • Alle skatter og afgifter
 • 6 nætter på Phuket
 • 6 nætter på Koh Lanta
 • 12 x morgenmad
 • Alle transporter med bil og båd
 • Rejsegarantifond og ansvarsrisikoforsikring
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent

Fra kr. 10.995,- pr. pers.
Gælder ved min. 2 rejsende

Kort over rejsen

Klik på kortet og få det vist i stor størrelse

Rejseprogram

Fold alle ind

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er dagen. Ferien begynder. Sådan helt rigtigt. Sikkert med små sommerfugle i maven kan du tage mod lufthavnen og rejse mod Phuket. 

Hos Thailand Tours har du muligheden selv at vælge, om du ønsker at rejse med rutefly fra hhv. Kastrup, Billund, Aalborg eller Hamborg lufthavn. Nogle med mulighed for direkte fly, mens andre lufthavne tilbyder afgange med enten 1 eller 2 stop undervejs. Som udgangspunkt er rejsen på økonomiklasse (economy), hvor du har såvel bagage og forplejning inkluderet. Evt. opgradering til eksempelvis Premium, Plus, Business eller noget helt fjerde, så er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gøre vores allerbedste for at sammensætte præcis den ferie, du ønsker.

Dag 2–8: Phuket – altid et besøg værd

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Den gamle bydel i Phuket
 • Wat Chalong Tempel
 • Fantasea Show

Når flyet sætter hjulene på landingsbanen i Phuket Lufthavn, vil din chauffør stå klar til at byde dig varmt velkommen og herfra går turen det sidste stykke mod dit hotel.

Den gamle by
Phuket er mere end blot gyldne strande som Patong og Kata – tag en tur til den charmerende gamle bydel, hvor gaderne snor sig mellem sino-portugisisk arkitektur, farverige bygninger og summende markeder. Her er hver spadseretur en rejse gennem tiden, og de små hyggelige caféer inviterer til en pause i selskab med en kop friskbrygget kaffe.

På tempelbesøg
Selvfølgelig skal du også besøge et af templerne i området, og vi kan bl.a. anbefale dig Wat Chalong Temple. Det er ikke kun Phukets største, buddhistiske tempelkompleks, men også et sted, hvor roen sænker sig, og den kulturelle arv træder frem. Dyk ned i buddhismens verden og mærk historiens vingesus i de hellige haller.

Fantasea Show
I det mere turistede hjørne af oplevelser kommer vi ikke udenom Fantasea Show. Dette show tager sine besøgende med på en rejse, hvor traditionelle, thailandske historier akkompagneres af et sprudlende lyd- og lysshow. Det er en oplevelse, der tiltaler både unge og gamle og giver et hurtigt indblik i Thailands rige folklore og legender.

The Big Buddha
Et andet ikonisk must see er Big Buddha. Højt hævet over landjorden knejser den store statue stolt på Nakkerd Hill. Tag herop på besøg om ikke andet så for den betagende panoramaudsigt over området.

Dag 8–14: Koh Lanta – lad roen sænke sig

Foreslået hotel:

Anbefalinger:

 • Mu Ko Lanta National Park
 • Fiskerlandsbyen Saladan
 • Mai Kaeos bjerghuler
 • Klong Dao Beach
 • Klong Khong Beach

Efter starten af ferien på Phuket er det nu blevet tid til at skifte scenen ud og udforske en mere fredelig del af Thailand.

Din chauffør vil køre dig fra Phuket til Krabi, hvor en færge står klar til at sætte kurs mod Koh Lanta’s rolige atmosfære.

Lanta Old Town
Ved ankomsten lokker Lanta Old Town med sin ægte fiskerby-charme. De pælebyggede træhuse og små butikker er en døråbning til øens lokale liv og kultur og skaber en behagelig overgang fra det urbane til det autentiske.

Med havet som nabo kalder Koh Rok på alle vandglade sjæle. Her byder Andamanhavet på en undervandsverden, der er klar til at blive udforsket, og hver snorkletur kan være et lille, nyt eventyr.

Fra det maritime til det grønne
Mu Ko Lanta National Park er næste stop. Parken viser øens naturgrønne side, og en vandretur gennem mangroveskovene bliver en naturlig overgang fra det maritime til øens bagland.

For at komme til Khlong Chak Waterfall skal du et skridt dybere ind, og et trek gennem skoven belønnes med det forfriskende syn og lyden af et vandfald, der bedst kan beskrives som en rolig oase midt i det grønne.

Som dag bliver til aften lokker horisonten med en sejltur i solnedgangen. Med det sidste lys som bagtæppe er en sejltur langs Koh Lantas kyst en blid overgang fra dag til aften og en perfekt afrunding på et kapitel fyldt med opdagelser.

På feriens sidste dag, sørger din chauffør for at transportere dig tilbage til Krabi eller Phuket lufthavn for videre hjemrejse.

Dag 15: Ankomst til Danmark

I lander i Danmark fuld af minder fra en oplevelsesrig rejse til Thailands solbeskinnede omårder ved Phuket og Koh Lanta.

Jakob

Jeg er ekspert på Thailand

Jakob sidder klar og ved alt omkring rejser til Thailand

Godt nok har Jakob et skandinavisk udseende, men hans indre glød udstråler thai til fingerspidserne. Jakob er så meget ‘thai’, at du kan spørge ham på thailandsk om alt fra vejret til dagens ret i gadekøkkenet…

Ring til os:
42 64 49 47

Prisoversigt på rejsen

Priserne er vejledende og baseret på 2 voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i denne periode
Pris pr. person v. 2 voksne
Pris pr. barn u. 12 år
Afrejse i denne periode
1. jan. – 31. mar.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 13.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 10.995,-
Afrejse i denne periode
1. apr. – 15. jun.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 10.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 8.995,-
Afrejse i denne periode
16. jun. – 15. aug.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 15.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 12.995,-
Afrejse i denne periode
16. aug. – 30. sep.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 10.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 8.997,-
Afrejse i denne periode
1. okt. – 15. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 11.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 9.995,-
Afrejse i denne periode
16. dec. – 31. dec.
Pris p.p. v. 2 voksne
Fra 20.995,-
Pris pr. barn u. 12 år
Fra 16.995,-

Lignende rejser

5 stars

Det hele fungerede perfekt Vi havde en god dialog med Jacob, han planlagde en rigtig god ferie til os, ligesom vi ønskede den…

Henrik Glintborg — 13. August

5 stars

Netop kommet hjem fra en fantastisk rejse til Khao Lak, Khao Sok, Phi Phi og Koh Lanta. Alt vedr. turen levede op til…

Birgit Borup — 15. Marts

5 stars

Vi har netop afsluttet en meget veltilrettelagt rundrejse i dejlige gæstfrie Thailand. Vi har været 3 generationer afsted…

Ole Olsen — 25. Februar

5 stars

Stor ros til Thailand Tours for at arrangere en fantastisk tur til Thailand. Inden bestilling af turen havde vi flere samtaler med Jakob..

JS — 11. Februar

Scroll to Top